Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SPD je krásny príklad perfektne zvládnutého politického marketingu. Okamuru v skutočnosti žiadni moslimskí imigranti nezaujímajú, má dosť prostriedkov na to, aby si dokázal v akejkoľvek situácií zaplatiť bezpečnú a pohodlnú existenciu. Jednoducho si na základe dôkladnej analýzy politického trhu vybral témy, ktoré majú najväčší potenciál zaujať a získať dostatočné množstvo voličov. Následne si presne vytýčil cieľovú skupinu konzumentov a celú marketingovú kampaň dôkladne prispôsobil psychologickému a sociálnemu profilu tejto cieľovej skupiny. Z marketingového hľadiska odviedol a odvádza skvelú prácu...

Väčšina ľudí si, žiaľ, stále neuvedomuje, že moderný marketing založený na sofistikovaných psychologických metódach dokáže zmanipulovať myslenie prakticky každého človeka.

0 0
možnosti

I19v90a51n 71M43i51n79á87ř

24. 10. 2017 16:36

Dočíst nenávistný a .. nekonečný článek vůči Okamurovi - je jako se rozhodnout přečíst Marxův Kapitál. Autor se nás snaží přesvědčit, že jeho voliči jsou výhradně - slepě oddaní hlupáci. Zvláštní, že mu třeba nevadí komunisté. Jako občan této země nemám vůbec problém - se s naprostou většinou jeho programu ztotožnit.

3 2
možnosti

Dost tendenční článek proti Okamurovi. Ale aspoň autor nechal diskusi povolenou na rozdíl od Berrezougy, který si valí na blog jeden "otevřený dopis" za druhým, sype tam miliony textů, které nikdo nečte a pro jistotu si raději diskuse zakázal, protože co kdyby mu náhodou začali ti rasističtí a xenofobní čechové (kteří jsou tady doma!) nedej bože oponovat?

2 1
možnosti

Ach jo, co se proboha tolik divíte, že Okamura dostal tolik procent, přes všechny ty pochybnosti, co o něm jsou??? Důvod je naprosto jasný, on je skutečně tím jediným, kdo je ochoten na "plnou hubu" říct, že islám nemá v ČR co dělat. A že nemá? Jistě že ne, protože islám (přesněji jeho nedílná součást sharia) je jednoznačně v rozporu s všeobecnými lidskými právy v EU, což konstatoval i ESLP. A kdo jediný toho byl ochoten říct a dušuje se, že to bude i prosazovat v parlamentu? Ano, je to právě Okamura. Všechny ostatní strany kličkují jak postřelený zajíc a i když opatrně říkají "NE" migraci, tak to od žádné z nich nezní věrohodně a některé dokonce neříkají to opatrné "NE". Spousta lidí tady skutečně islám nechce a je to logické, protože to nic pozitivního nepřináší. A tito lidé prostě neměli žádnou jinou šanci, koho volit, než právě Okamuru a tak mu to tam třeba i s velkým sebezapření hodili. Takže dokud tradiční strany toto téma budou ignorovat nebo kolem něj dokonce jen mlžit, tak prostě Okamura bude růst a je to dobře, protože hlas proti islámu musí být slyšet.

6 3
možnosti

J14a31n 50Š43p29a80t66n79ý

23. 10. 2017 13:18

tak jestli mu to hodili jen diky slibu, který je realne nemozne splnit, tak jsou to skutecne blbci ... sorry

3 0
možnosti
Foto

omlouvám se, kliknul jsem omylem na minus a na idnes už to nejde opravit

0 0
možnosti
Foto

patří jinam...

0 0
možnosti

Okamura se jako jediné politické hnutí jasně vymezil proti islámu jako zrůdné ideologii. Je to úspěch protestu proti letargii všech ostatních politických seskupení.

Je to důvod k zamyšlení pro ostatní politické subjekty, které se zdráhají řešit nebezpečí bruselské neomarxistické dominance, masové neřízené migrace a potlačování národního vědomí.

11 2
možnosti

M67i34l77a72n 20K89a35s73a94l

29. 10. 2017 13:17

Žádný islamisté tu nejsou a nebudou.

0 0
možnosti
Foto

I90v30a17n 19M82a98r22e19k

22. 10. 2017 9:15

Uvažoval jsem i o tom , že svůj hlas dám straně "Evropských hodnot" . . . . Bohužel, bohužel, mezi letáky v modré obálce jsem nic takového nenašel . ;-(;-(;-(

0 1
možnosti

A co si představujete pod evropskými hodnotami? :D

0 0
možnosti
Foto

Ježiši, to je písmenek !! Fakt vám to stálo za to? Jste bizarní a umanutý. Ta parta z VV která se na Tomia nalepila nedostala letos ve volbách ani hlas. Zato SPD má přes 500 tis. voličů. Pokud se za čtyři roky nic nepohne v přímé demokracii a nikdo s politiků nebude zodpovědný za své kroky, bude těch podporovatelů minimálně třikrát tolik. Babiš bude bohatší, ale nedůvěryhodný. Vzpomeňte si v roce 2021. A klid.!.R^

5 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že Okamura převálcoval naše největší "demokraty" TOP09, STAN a KDU-ČSL...

9 1
možnosti
Foto

I20v51a29n 26M74a16r50e64k

21. 10. 2017 19:24

No a je "vymalováno" Romane R^ Stálo to vůbec za tu námahu ? ! 8-o

5 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS