Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

A máme tu další hit. Okamura , který má cestovní kancelář kdysi navštívil mešitu a jeho přítelkyně dokonce při návštěvě neměla plavky, ale šátek na hlavě. Takže roky posloucháme varování, že Okamura je odporný xenofob a najednou, pár dní před volbami najednou zahltí internet varování: POZOR!! Okamura je málo xenofobní. Navštívil mešitu, vyfotil se s černochem, byl v nějaké porotě či co, no zkrátka úplná multikulturní sodoma komora.

A aby těch paradoxů nebylo dost, všichni ti bojovníci proti rasizmu nás xenofoby neustále varují, že Okamura není árijského původu a je to šikmooký Japončík. Inu, my xenofobové se s tím nějak smíříme a vy tolerantní bojovníci proti rasismu to halt musíte nějak přetrpět.

8 4
možnosti
ZM

A budeme pokračovat. Prý so Okamura ztěžuje na cenzuru a jak je známo, u nás máme demokracie habakuk a kromě FB může dle pana Mácy rozhodnout jen soud. No to bývalo pane propagandisto Máco. Německý zákon na boj s nenávistí znáte , že? No určitě ano, když Německo talčí na to, aby byl stejný zákon přijat pro celou EU. A ten zákon jak jistě víte pane Máco, přikazuje FB, aby mazal Hate speech. Pokud by to neudělal dostane pokutu jako .....Ale kupodivu o tom co je hate speech nerozhoduje soud. Ne FB kvůli tomu musí zvednout počet cenzorů ze 4000 na 7500. Takže o tom co je trestná už nerozhoduje soud, ale nějaký úderník z organizací typu Evropské hodnoty nebo Hatefree. No není to krásné? Nač se zdržovat soudy, stejně nefungují.

No proto také FB zablokoval například na měsíc účet i karikaturistovi, který nakreslil nevinný vtípek na téma manželství pro všechny.

6 5
možnosti
ZM

A nyní milé děti ke spolku demagog.cz O tom co je pravda a co není pravda rozhoduje spolek placený z peněz Bruselu a US ambasády. Stačí jen odrolovat dolů na sponzory. No to je naprostá záruka nestrannosti. Každý výrok kritizující Brusel, bude zcela jistě objektivně vyhodnocen. Kdybych dostal u Evropských hodnot nebo u Demagoga stejně lukrativní flek jako má pan Máca a podobní strážci ideologické čistoty, hodnotil bych stejně jako oni a to zhruba následovně:

Výrok, že imigranti z Afriky nepřišli vydělávat na evropské důchodce, nýbrž budou zatěžovat sociální systém hodnotíme jako nepravdu, protože Hans Schmid z Hannoveru zná Jürgena z Hamburku a ten zná Thomase z Berlína, který od souseda slyšel, že je u nich ve skladu jeden imigrant zaměstnán, protože úřad práce platí zaměstnavateli jeho plat.

7 6
možnosti
Foto

A co třeba takhle?

PYRAŤI - JEĎYNA ŠANSE.

Taky bych uměla na objednávku psát jako pako. ;-D;-D

3 7
možnosti
RS

Co takhle soutěž kdo najde krajského lídra SPD který nemusel zaplatit 100 000,- nebo dvojku za pade ;-D

Napovědou budiž zdroj transparentni účet

2 0
možnosti
RS

Tak já začnu. Třeba Zlínský kraj, jedničkou je ing. Jaroslav Holík -

https://www.fio.cz/ib2/transparent?a=2900839572

Po zadání jména tu máme 14.8. odveden desátek 100 000,- R^

Dvojka je MUDr. Jaroslav Dvorák, chvíle překvapení ...... odvedeno 50 000,- 21.8.

Najde někdo kandidáta který si lukrativní místo nemusel koupit?

4 0
možnosti
ZM

No a když už Evropské hodnoty tak statečně bojují proti fake zprávám a fake profilům, možná by mohli začít rovnou u toho Běleckého, který dle vás miluje vůdce Okamuru. No není to náhoda? Nějaký Bělecký ze Železné Rudy, který na svém FB nemá o SPD alespoň na zběžné prohlédnutí vůbec nic, má najednou nutkavou potřebu vyznat se na FB Karlovarského kraje z lásky k vůdci Okamurovi.

A co čert nechtěl, zrovna ten jediný Běleckého úlet směrem k SPD neušel pozornosti propagandisty Mácy, který tak získal nezvratný důkaz, že všichni členové SPD jsou malí Pitomiové.

Tak šup s tím účtem na ten váš udavačský web a honem pište na FB, že se jedná o fake účet.

6 3
možnosti
ZM

No když už jsem se stal aktérem článku jednoho ze 109 propagandistů z Evropských hodnot, tak bych rád sdělil následující:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/439947-cnn-aranzovala-v-londyne-hrstku-muslimskych-demonstrantu-do-zaberu.html

To znamená, záležitost na kterou jsem odkázal na Aeronetu se skutečně stala, ale propaganditu Mácu nezajímá, zda je zpráva pravdivá či nikoliv, propagandistu Mácu zajímá, kde tu zprávu otistkly. A když ji na idnesu neotiskly, tak se událost pro propagandistu Mácu nestala. Nicméně v tomto případ nakonec Novinky sice se zpožděním, ale přeci jen o věci informovali.

Dále bych pana propagandistu z Evropských hodnot, rád ubezpečil, že vše na co odkazuji většinou z PL si před zveřejněním ověřuji na zahraničních nekonspirativních webech. Bohužel v té době česky o záležitosti informoval jen Aeronet.

Závěrem bych pana Mácu chtěl ubezpečit, že ze všeho nejvíce připomíná bolševické pohůnky sledující a udávající třídní nepřátele. Kupte si od Cibulky siderické kyvadélko, budete to odhalování ruských fízlů mít jednodušší.

BTW kdy uveřejníte výroční zprávu za 2016, abychom se dozvěděli, kolik Vás v EH aktuálně úderničí. Co vlastně těch 109 maníků kromě sledování třídního nepřítele dělá? Ideologický dozor v diskuzích na idnesu?

7 3
možnosti
ZM

Když se nad tím tak zamýšlím, jde z toho trochu mráz po zádech. Kdybych na našem FB chtěl najít jeden z velmi mála odkazů na Aeronet, trvalo by mě to hledání hezky dlouho. Ale pan Máca má na každého složku a měsíce po uveřejnění příspěvku po něm neomylně sáhne, aby tři dny před volbami odhalil ideologické nepřátele.

Kolik složek si tam na názorové odpůrce vedete? Už mě ani nepřekvapuje, jak v diskuzi oponenti vždy přesně ví co jsem kdy kde napsal , kdy jsem byl na idnesu atd...

A vy bojujete proti komunistům a totalitnímu Rusku?

1 5
možnosti
Foto

Nevěřím na chemtrail, tajná spiklenecká centra a vražedné řády miliardářů. Věřím, že Američané přistáli na Měsíci. Věřím, že autor je zapálený zručný amatér (prosím, nezaměňovat s diletantem), nikoliv všeho schopný profesionál. Takže i upřímný. Mám totiž pocit, že jeho článek by byl neprodejný. I když nějaký druhoplánový sympatizant SPD by se možná našel. Ale nač utrácet. Tohle je zadarmo.

Autor je vynalézavý: "ruské dubisko", "vskutku vlastenecké" a podobné trapnosti, a rovněž poněkud zavádějící - "z daní nás všech"... Tomio Okamura rozhodně nedostal peníze od voličů ODS nebo třeba KSČM. jejich peníze putovaly do stranických sekretariátů díky vůli voličů těchto stran, a to podle jejich počtu ve volbách. Autor vyzývá diskutéry, ale spolu s výkvětem svých příznivců tu jemně, tu až i uboze ironizuje a zesměšňuje kohokoliv s odlišným názorem. A ta biolampa, tak to už je vrchol, pane, tentokrát skutečně politického a publicistického diletantismu.

Mimochodem Putinova obliba v USA je prý dvojnásobná oproti oblibě Trampově, ale psát se tam o něm smí, dokonce beztrestně.

Vášnivá předvolební kampaň je přesvědčování přesvědčených a bohužel hanobení nevhodných.

Mimochodem... Ty kompro materiály by v mém studiu dokázali vyrobit za odpoledne. Jenže tam platí, že pravda a skutečnost jsou přednější.

5 5
možnosti
MT

"spolu s výkvětem svých příznivců tu jemně, tu až i uboze ironizuje a zesměšňuje kohokoliv s odlišným názorem".

Nikoli, vybírá si jen zvláště křiklavé případy.

" ...ale psát se tam o něm smí, dokonce beztrestně."

To je dobře. U nás se o něm taky psát smí. Beztrestně. Takže je otázka, co jste tím chtěl naznačit.

"Ty kompro materiály by v mém studiu dokázali vyrobit za odpoledne"

Jestli chcete napsat že to Máca falšuje, proč nemáte koule to udělat? Předpokládám že žalovatelné by to nebylo.

Líbí se mi jak citlivě přiohýbáte realitu. Sice to tu dělá většina diskutérů, ale jaksi neotesaněji. Nemáte nějakou politickou průpravu?

4 2
možnosti
ZH

Skoda ze nejde karma vynásobit. R^

12 5
možnosti
LM

Proč má Okamura u blogu karmu o,oo a vy 40,18?že by trpaslíci?

1 0
možnosti
JS

J59a15n 69S98e78m19i52k

18. 10. 2017 16:10

ne,Soros a Kalousek

7 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik