Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J79a63n 32P54u77l47e85c

20. 10. 2017 17:51

Okamurovci mají úplně stejné myšlení jako islamisté a ani o tom neví. :-/

1 8
možnosti
JM

J22a79n 20M33o63l94n92á90r

20. 10. 2017 11:23

Okamura a jeho partaj je strana křížená komunismem a nacismem. Lži, populismus, demagogie, ruský vlezádelismus atd.

4 8
možnosti
VP

Za dva dny budete mit pokoj a my radost. Tak nebudme na sebe zli. Volby vyhraje ten nejlepsi. :-)

0 0
možnosti
VP

M,slim,ze jeden clanek volby neovlivni a proto i my a neni nas malo uz mame priptaveny hlasovaci listky s č.29 Tesim se na vysledky,protoze manipulace se da ohlidat. Preju vsem krasny den a pevnou ruku ........

5 0
možnosti

Tragédií je, že ta obskurní parta útočí na 2. místo ve volbách. To je neskutečné a naprosto děsivé!!!

5 3
možnosti
JE

Děsivá je spíš impotence těch "demokratických" subjektů ;-D

1 0
možnosti
Foto

Napojení populistických, antievropsky naladěných stran v EU i financování těchto subjektů z Ruska je dobře známo. Ale s Putinem například dobře vycházel Schroder, a nedávný republikánský kandidát Fillon, jenž měl určitou šanci se stát prezidentem, pokud by nevypukla aféra Penelopagate. Ale nakonec, krátce před volbami označil Rusko za nebezpečnou zemi, před níž se máme mít na pozoru. Celkem rychle změnil politický názor.

1 0
možnosti
MH

Ano typická práce Jandových evropských hodnot a zbytku té Sorošovy sebranky. Vyhrabat co nejvíce špíny a nakydat ji na papír. Samozřejmě, kdyby si pan Máca dal tu práci, tak podobnou směs podivných finančních čachrů, neschopných idiotů, podporovatelů Ruska a lhářů najde v každé politické straně, ale cíl je jasný, zesměšnit a zničit Okamuru těsně před volbami. Takže pokud si Jandovy organizace selektivně vybírá co se jí hodí, zkusím to taky a vyberu si z článku co se hodí mě. Takže:

- Česká televize nejenže cenzuruje volební spoty, ale dokonce za ně podává i trestní oznámení, přestože má ze zákona povinnost je odvysílat. Týká se to Národní strany a Bloku proti islamizaci, zdroj je přímo Idnes. Takže Okamurovy obavy jsou naprosto oprávněné.

- Samozřejmě že Okamura je politik a jezdí v drahém autě, Vy znáte politika který by jezdil v nějaké plečce z autobazaru?

- Okamura je Japonec, tudiž zcela překvapivě se mu líbí japonské věci z japonské kultury. To je překvapení co? Hlavně pro lidi, kteří nechápou tradiční japonský patriotismus a vlastenectví - říkejte si tomu jak chcete. A nikomu to nevadí, protože nikomu nevadí japonská kultura. Nedělejte z nás rasisty, většině lidí v naší zemi vadí pouze a jen "kultura" islámská.

- Samozřejmě pokud je někdo hlasatel nepříjemných věcí pro mainstream, tak se vyhrabou podivné postavičky z jeho okolí, které někdy byly v Rusku a udělá se z něj ruský agent. Ruským agentem se ovšem stanete i když vyslovíte nějaké pochybnosti o zahraniční politice USA nebo EU nebo nedejbože nebudete souhlasit se sankcemi proti Rusku. Prostě je jen jedna pravda, ta hlásaná Sorošem a kdo ji neuznává je ruský agent.

- Co se týče mazání na FB nepohodlných názorů tak si představte, že je to Okamurova zeď. A je jeho výsostné právo rozhodnout, co tam bude mít a co tam mít nebude. Stejně tak to funguje na Idnes. A stejně tak to funguje u Vašeho předsedy Jandy, který nepohodlné dotazy ignoruje a ty nejvíce nepohodlné nemilosrdně maže a banuje.

11 10
možnosti
MH

- A co se týče měnění názorů - ano před cca 10 lety nebyl islám tak nebezpečný. Neměli jsme v Evropě desítky teroristických útoků, nebyla tu vlna migrantů přinášejících chaos, středověkou ideologii, násilí a kriminalitu. Tehdy si člověk mohl dovolit z bezpečného obláčku civilizace v Evropě nebýt islamofob. Ani ti muslimové nebyli tak radikální jak dnes. Jak říká prezident Zeman, který bude nepochybně dalším Vaším terčem "jen idiot nemění názory".

A jinak očekávám, že podobně sofistikované vyhrabávání špíny bude v rámci nestrannosti i na další politické strany. Jinak je není nic než prachsprostá propaganda.

3 7
možnosti
MD

Ne slámu traktoristům

4 0
možnosti
JF

J42o98s70e18f 56F70a53j87k11l

19. 10. 2017 12:31

Dobré shrnutí...Podle té smečky co se tady na Vás vrhla je vidět že jim asi ležíte hodně hluboko v žaludku...:-) A to je dobře...;-)R^

4 2
možnosti
RM

R74o39m84a40n 94M84á80c46a

19. 10. 2017 13:29

Tomiovi mudžahedíni z aeronetu mě opravdu v lásce nemají...

Je to zajímavý pohled, jak to tu fanaticky zaplavili...

3 1
možnosti

Tak koukám, že diskusi obsadili příznivci SPD a jedou... všechno, co nám nevyhovuje, je placené Bruselem, USA, Sorosem, je to fejk, peníze ve správných rukou nesmrdí, zato ve špatných rukou jsou výsledek zlodějny. Bohužel to jen dosvědčuje, co jste zač.

8 2
možnosti
RM

R68o15m22a31n 64M28á42c82a

19. 10. 2017 12:23

Spíš džihádisti než příznivci...

Ostatně za vytunelovaný Úsvit a Okamurovy faktury také asi nejspíše může Brusel, USA a Soros

2 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik