Otevřený dopis panu poslanci Miloslavu Roznerovi

13. 11. 2017 9:47:33
Jsem občan s trvalým bydlištěm v Jihočeském kraji. Současné dění mě nenechává chladným, a proto jsem se rozhodl napsat svému poslanci, panu Miloslavovi Roznerovi (SPD).

Vážený pane poslanče Roznere,

v první řadě mi dovolte, abych Vám i celé SPD pogratuloval k volebnímu úspěchu. Je jednoduše skvělé, že naše národní zájmy hájí a bude hájit taková vlastenecká strana, co má odvahu říkat pravdu. I složení poslanců je výtečné. Ve Vašich řadách jsou opravdu kovaní odborníci.

Proti lichvě nás budou chránit dva poslanci, kteří se uplatnili v oboru poskytování nebankovních půjček. Proti byznysu s chudobou má SPD ve svých řadách poslance, který za přemrštěné ceny pronajímá byty dle známého schématu. Nechybí ani odborníci na sexuální menšiny. Od paní poslankyně Maříkové se dozvíme, že za homosexualitou stojí pochody Prague Pride. Naštěstí alespoň muže od homosexuality odradí vyzývavé tanečky paní poslankyně Šafránkové. Skvělou kvalifikaci má i pan Podal, který je bývalým správcem autokempu. Za něho do stranické kasy přispíval pan Vrzáň, který je výkonným ředitelem Sdružení provozovatelů centrálních loterijních systémů.

Ale co nás vlastence skutečně zajímá? To je migrace a islám. Pan poslanec Kobza nám tak poví, že každý zakoupený kebab je dalším krokem k burkám. Problém si uvědomuje i paní Hyťhová, u které naleznou pochopení ti, kteří na internetu odporně útočí na šestileté děti. Paní Jarošová potvrdí, že za všemi nekalostmi stojí Soros.

Společným jmenovatelem jsou také dezinformace, tedy pardon, ty skutečné pravdy, které si např. vymyslela paní Levová o uprchlících u Plzně, či pan Vích o neregistrovaných muslimech. Za své lži se nedočkali odsouzení, ale naopak zvolení do Poslanecké sněmovny, což je skvělé. V práci s dezinformacemi si výborně vede většina poslanců SPD. Např. pro pana Kotena jsou zásadními pravdami odhalení vysoce kvalitního webu Aeronet, který BIS označuje jako "zdroj nebezpečné ruské propagandy". Jedná se podle vzoru: "Sice to není pravda, ale mohla by být!" To je pro nás vlastence důležité!

Jednotí vás také láska k Putinově Rusku a např. pan Holík přímo na místě krásně oslavil návrat Krymu do své ruské domoviny. Pan poslanec Fiala si rovněž bratrsky zajel do Moskvy, kde navštívil Dumu a ministerstvo zahraničí.

Zapojeni jste také v různých proruských skupinách na Facebooku. Např. Chceme pryč z NATO a EU - Rusko je náš opravdový Přítel !!! Tuto konkrétní skupinu řídil skvělý člověk. Totiž zbankrotovaný stalinista Ladislav Kašuka, který je v ČR ochrankou v hypermarketu, zatímco v Rusku je hlavními médii prezentován jako známý český novinář. A za svoje věrné služby si od ruské propagandy přišel potají i na nějaké peníze.

Skvělé je, že poslanci SPD jsou i v různých proruských "domobraneckých" skupinách, které ministerstvo vnitra pravidelně zmiňuje ve zprávách o extremismu. Nesmí chybět ilumináti, chemtrails, různé fankluby Putina atp. Jste přece v SPD vlastenci. Přehled skupin zde.

Dalo by se pokračovat do nekonečna. Ale je vynikající, že ve Sněmovně máme tak výborné osobnosti s Vysokými školami života, jako má pan poslanec Španěl. Ten má navíc i pracovní zkušenost z "Faclubu Tomio Okamury". Kdo jiný to má?

Ale dost již o této vlastenecké sestavě, která jediná zachrání český národ. Jak jsem již zmínil, jsem Jihočech a tak jsem vskutku rád, že za můj kraj sedí v Poslanecké sněmovně někdo, kdo má tak skvělé pracovní zkušenosti např. z pekárny či od benzinové pumpy a kdo spoluorganizoval erotický ples. To snad v Parlamentu ČR ještě nebylo.

Tím je jasně vidět vůle národa, kdy se opět vracíme k úspěšným předlistopadovým dělnickorolnickým vládám. Všichni totiž víme, k jaké tragédii to po sametu vedlo. Nyní máme svobodu slova, můžeme cestovat, naše kvalita života je nesrovnatelně vyšší a jsme součástí uskupení sdružující nejvyspělejší státy světa. Ale to my vlastenci nechceme. Nám stačí "ne islámu" a sdělení, kdo je viník za naše neúspěchy.

Stali jsme se přece také otroky v montovnách, jak píše podporovatel SPD pan Jaromír.

A je i naprosto jasné, že za jeho osud v montovně nemůže fakt, že nedá dohromady větu bez chyby, ale vinu nese právě zlotřilá EU. Rovněž nesměl opomenout příklad "Švícarska", které nám tak často Vaše strana dává za vzor.

Jinými slovy je zřejmé, že za jeho uplatnění nemůže to, že neumí psát, ale na vině je právě EU. Po vystoupení naší země z EU se Jaromír dozajista stane např. právníkem, lékařem, architektem, či poslancem SPD. A právě u Vašich poslanců může vidět, že i absence elementární znalosti mateřského jazyka není překážkou v dobré kariéře. A kariéra bude i u pana Jaromíra po tzv. czexitu jednoduše "skvétat".

Viníkem stojícím za jeho neúspěchy není on sám, ale EU. To ví každý.

Ostatně jistě bude Jaromír i skvělým rétorem jako Vy, pane poslanče. S napětím jsem sledoval oba dva Vaše mediální výstupy a musím říci, že určitě možná s váma jako by tak úplně souhlasím. Rovněž jsem plným zastáncem obyryrarykritizace, či jak zněl Vámi uvedený novotvar.

Jen je škoda, že jste díky posměváčkům z pražské kavárny nejspíše rezignoval na všechny veřejné výstupy. Snažil jsem se i nadále hltat Vaše teze, ale všiml jsem si, že obsah Vašich profilů na Facebooku zmizel.

Vím, že nyní můžete za poslanecký plat sedět čtyři roky ve Sněmovně a nevyřknout ani jedno slovo a v podstatě nedělat vůbec nic. Ale snad na možnost veřejných výstupů jen kvůli tomu, že byly dva a u obou jste se zesměšnil, nerezignujete. Národ by byl ochuzen. Naštěstí si alespoň prozatím můžeme poslechnout Vaše projevy na této stránce.

A posuďte sám. Kdo zná např. nové poslance ANO? Nikdo. Zatímco našeho Mílu znají všichni. Byl to od Vás skvělý marketingový tah.

Kauza pana Staníka

Jak jsem zmínil, mrzí mě, že jste nejspíše rezignoval na svou prezentaci na sociálních sítích. Podobně bohužel postupoval i tajemník SPD pan Staník. Ten měl podle několika svědků ve Sněmovně v opilosti vykřikovat hesla jako "židi, homosexuálové i cikáni by měli jít do plynu". A prý měl rovněž, podle dalšího svědka, sdělit, že by se tyto menšiny měly střílet už po narození.

Naštěstí pan předseda Okamura již řekl, že to je všechno lež. A jemu věříme. Vše dokazuje, že pan Staník pro jistotu zneviditelnil vše na svém facebookovém profilu. Zůstaly jen jeho oblíbené skupiny jako Rusko - české přátelství a Slovanská vzájemnost, FUCK NATO, fanklub Ortelu atd. Mezi oblíbenými stránkami pana Staníka nesmí samozřejmě chybět ruský Sputnik.

Je tak věčná škoda, že obsah již není náhle dostupný. Toto rychlé rozhodnutí samozřejmě dokazuje jeho nevinu a že se nemá za co stydět. O nějakém střílení už po narození by samozřejmě nemluvil a jak řekl pan Okamura, je to všechno lež.

Nicméně něco se přece jen dochovalo.

A níže tak můžeme vidět, že právě k aktu zrození a k novorozencům má pan tajemník velmi vřelý vztah, když je označuje za "hordy muslimských teroristů".

Dle toho je jasné, že by pan Staník jemu připisované nikdy nevyřkl. Je to přece slušný člověk, bývalý esenbák.

Sebeurčení

U SPD se mi také líbí myšlenka přímé demokracie a že podporujete právo národů na sebeurčení. A je jednoduše skvělé, že podobně intenzivně jako naši spojenci v Moskvě i SPD bojuje za nezávislost katalánského lidu.

Nemohl jsem si nevšimnout dopisu pana Okamury, který adresoval panu prezidentovi Zemanovi.

A že je dopis opravdu výborně připravený a k jeho tvorbě bylo přistupováno s vážností, kterou si hlava státu zaslouží, dokládá to, že jsem v něm nalezl jen čtyři chyby, což je na tento nepříliš dlouhý text dle pravopisných standardů SPD výtečný výsledek.

Kromě toho, že lid si přeje, mezinárodní pakty lidských práv neoznačuje název dokumentu, u předsedy má být I a ne Y a za s pozdravem se nepíše čárka, lze nalézt, že onen zmiňovaný dokument resp. Deklarace o poskytnutí nezávislosti koloniálním zemím se jmenuje Deklarace o poskytnutí nezávislosti koloniálním zemím a národům. Ale jinak je to pro pana prezidenta skvěle a ve vší vážnosti připravené.

Tento precizně zpracovaný dopis tak jednoduše vyvrací tvrzení: "Čeho se v SPD bojí více než diktátu z Bruselu? Diktátu z češtiny."

Jen škoda, že jste to ke korektuře nedostal Vy, pane poslanče. Ale do toho nebudu zabrušovat, abych posléze nemusel vybrušovat. Tomio vše jednoduše vyjedná za Vás.

Jak již bylo zmíněno, společně s našimi východními bratry v Moskvě bojujete za nezávislé Katalánsko. A je skvělé, že SPD rovněž v souladu s Moskvou uznává výsledky krymského referenda, kde občané pod ochranou ruských vojáků na dovolené rozhodli o své další budoucnosti. Věřím, že kdyby i nám se dostalo takové bratrské pomoci, že i český národ bude hlasovat za návrat domů, do matičky Rusi.

Současně se tak velmi těším, až podobný dopis o provedení referenda týkající se nezávislosti bude pan předseda Okamura adresovat do Ruské federace. A to národům Čečenska, Dagestánu, Tatarstánu atd.

Z historie přece víme, že právě Rusko je zemí, kde se plně uplatňuje sebeurčení národů. Za možnost, aby např. v Čecensku mohli občané vyhlásit nezávislost, za tuto možnost vedla Ruská federace dvě války, které si vyžádaly statisíce životů.

Rovněž se mi líbí, že pan Okamura o konfliktu na Ukrajině mluví jako o občanské válce. Já, který jsem v roce 2015, 2016 a 2017 projel zhruba 90 % délky oné frontové linie a potkal řadu lidí z obou stran, tak všichni máme jasno. Ty tanky luhanských a doněckých domobranců byly skutečně vyrobeny doma v dílnách, garážích atp.

Čistota rasy

U příznivců SPD se mi líbí další věc. A to, že jako praví vlastenci dbají na čistotu rasy. Tak jako např. další podporovatel SPD pan Štefek.

A právě s ochranou rasy mám i vlastní zkušenost. Před časem jsem ze zvědavosti vstoupil do facebookové skupiny Fanklub Tomia Okamury. A jelikož jsem v roce 2013 strávil nějaký čas v Nigérii, tím si samozřejmě netroufám tvrdit, že o tomto regionu vím více než průměrný volič SPD, který byl v životě nejdál na koncertu Ortelu na Řípu, mám na svém profilu fotku s tehdy tříletou africkou holčičkou.

Ve fanouškovské skupině pana Okamury mě kromě práce proruských aktivistů, kteří v ní sdílejí odkazy na proruské weby a vlastenecké kampaně na sociálních sítích, čekalo následující.

Je tedy skvělé, že daný fanoušek pana Tomia odhalil tříletou holčičku a přirovnal ji k potencionálnímu vrahovi našich vnuků a současně k "opičátku".

Podobně postupoval i další vlastenec pan Kubinec. Ten na základě článku z Aeronetu, který mají Vaši poslanci tak rádi, vyjadřuje odhodlání vystřílet české učitele. Nutno podotknout, že i pan Kubinec je podporovatelem SPD.

Věřím tedy, že Vás, pane poslanče, podobné projevy ryzího vlastenectví od podporovatelů SPD velmi těší a plně se s nimi ztotožňujete.

SPD podporuje např. i pan Polák. Ten věří na chemtrails a současně je členem jednoho z domobraneckých spolků, do jehož skupiny na Facebooku poslanci SPD patří.

Pan Polák ale nezůstal jen u počítače a odešel do Doněcka bojovat za Rusko a toto nám odtud vzkazuje.

A opravdu bych mohl pokračovat v prezentaci dalších vlastenců podporovatelů SPD do nekonečna. Je to krásné, když se Vaši fandové takto projevují, ne?

Ostatně okamurovce jsem si vyzkoušel i při jednom sociálním experimentu a bylo to velmi obohacující.

Volební štáb

V úvodu jsem zmínil své gratulace Vám i celé SPD. Jen je škoda, že jsem to vše s Vámi nemohl prožít naživo ve volebním štábu. Musel jsem spoléhat na informace novináře z E15 pana Tomeše, který popisoval to lidové veselí.

Michal Tomeš přinesl i rozhovor s panem Okamurou, který končí klasicky: "Pane redaktore, příště se více připravte." Pisálkovi to tedy Tomio jako vždy natřel. Nač hledat argument? Tohle vlastencům stačí.

Závěrem

Věřím, že pro Vás bude můj text podnětný. A současně se mi ulevilo, že o Vás vím, že umíte číst viz Vaše poznámky v České televizi. S klidným svědomím jsem Vám tak mohl napsat.

A až pan Okamura či nastrčené společnosti se sídlem ve vyhořelé chatrči začnou SPD fakturovat za PR služby, nikomu to prosím neříkejte. Pan Okamura ví dobře, co dělá. A dělá to vše pro dobro národa.

S odpovědí si prosím hlavu nelámejte. Zase byste do něčeho zabrušoval a posléze vybrušoval. Pan Okamura případně odpoví za Vás. Když jsem mu adresoval svůj otevřený dopis, jeho odpověď byla opatřena nádhernými konspiračními teoriemi, za které by se nestyděli ani v petrohradském centru internetového výzkumu.

S přáním všeho dobrého

Roman Máca

PS. Pozdravujte ode mě prosím pana poslance Vícha. Ta facebooková kampaň se 70 000 fanoušky, která zmizela den po volbách, byla jednoduše skvělá. Oceňuji i dobrý vkus na vylhané citace u fotek mladých dívek z německojazyčného segmentu internetu. Zase zazněla ta pravda. Tak jako u SPD vždy!

Autor: Roman Máca | pondělí 13.11.2017 9:47 | karma článku: 48.49 | přečteno: 77089x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 20.96 | Přečteno: 300 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.36 | Přečteno: 441 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 857 | Diskuse

Josef Nožička

Když Evropský parlament žaluje Evropskou komisi (u Soudního dvora Evropské unie)

Při čtení zprávy o rozmrazení peněz orbánovskému Maďarsku si někteří dost možná vzpomněli na letošní summit lídrů EU, na němž došlo nečekaně rychle ke schválení pomoci ve výši 50 miliard eur Ukrajině.

17.3.2024 v 8:10 | Karma článku: 31.78 | Přečteno: 603 |

Petr Kubík

Jak dohnat západ?

Každý z nás, ať už je jakéhokoliv věku, už nejspíše někdy slyšel slavné a opakované heslo - dohnat západ.

17.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 28.40 | Přečteno: 2793 | Diskuse
VIP
Počet článků 91 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 10872

Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...