Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na diskusi Novinky.cz už dávno nechodím a proto nemusím podobné postkomunistické a proruské slátaniny číst. Je opravdu tragédie českého národa, že by se opět našlo nemálo občanů, kteří by opět psali zvací dopis Putinovi, aby nás přišel osvobodit od kapitalismu, NATO a EU. Buďme proto rádi, že jsme členskou zemí jak NATO, tak i EU a postkomunisté mohou pouze nenávistně poštěkávat na Novinkách.cz a jiných proruských servrech.

7 0
možnosti
Foto

A jaký smysl by mělo být členskou zemí NATO a EU proti vůli většiny veřejnosti. Nešlo by pak o otevřené násilí organizované menšiny?

1 0
možnosti

J68a73n 22P36u47l41e91c

25. 8. 2017 17:52

Lidská hloupost nezná mezí.

0 0
možnosti

J78a53n 36P27l35a17c68h70ý

24. 8. 2017 19:29

Jednou jsem položil v diskusi otázku, proč, když je tak mírumilovné, dnešní Rusko nenabízí žádnou vojenskou alianci, která by byla protiváhou NATO?

A jeden pán mi na to odpověděl, že by Rusku potencionální partneři asi moc nevěřili. Protože když byl za Sovětského svazu vytvořen pakt Varšavské smlouvy, tak tento pakt z iniciativy SSSR později vojensky napadl svého člena.

No a od té doby asi pořád trvá ta nedůvěra k podobným paktům s Ruskem. ;-D

Jinak si říkám, kdy už tahle generace lidí, co jim bylo za komunismu "dobře", zmizí.

4 0
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří dodnes obdivují Rakousko Uhersko atd., i když jej vůbec nezažili.

0 0
možnosti

D98a81v57i41d 55V31l54k

24. 8. 2017 15:28

Tak malý národ a tolik hlupáků.Romane díky.

4 0
možnosti

Pane Máco, chybí tomu hloubka - např. jaký byl poměr reakcí typu, který uvádíte, vůči všem diskuzním příspěvkům? Ono je docela jednoduché a hlavně zkreslující podle několika účelově vybraných příspěvků poukazovat na věc jako celek. Ostatně kde jste např. byl, když na lidovkách.cz propukla nechutná diskuze po katastrofě letadla s Alexandrovci. Zde se pro změnu "producírovali" pravděpodobně pro vás "Ti správní", jejichž názory jsou protipólem těch, které vám vadí a zmiňujete je zde.

Ono je také nutné rozlišovat dvě věci - jednak samotný názor a také způsob jeho podání. Garantuji vám, že blbci s afektovanými, sprostými, nepochopitelnými, nechutnými, ... příspěvky se naleznou na všech stranách názorového spektra (i na všech diskuzích). Váš příspěvek možná svědčí jen o slaboduchosti několika jedinců, nic víc, nic míň. Takové můžete vyhrabat v podstatě v jakékoliv vyhrocené diskuzi. Je to jako se ohánět počtem lajků na FB - o ničem to nesvědčí a je to zavádějící. Ale chápu, že musíte za dotační finance vykázat nějakou činnost, i když mnohdy velmi pochybnou. Ostatně neměl byste se spíše ptát, jaká příčina stojí za takto vyhrocenými názory a příspěvky?

7 1
možnosti
Foto

H81a88n36a 51V93l28k48o41v54á

23. 8. 2017 17:24

Zřejmě jste tady nový. Pan Máca na FB a jiných platformách (často obskurních a téměř nesledovaných) hledá extrémní vyjádření a potom nás "varuje" před nebezpečím různých názorů.

Nebýt za to placen z našich daní, potažmo Evropských peněz, bylo by mi to k smíchu....

4 6
možnosti
Foto

Karma a R^. Diskuze na Novinkách by byla velká sranda, kdyby to nebyl obrázek některých našich spoluobčanů kolaborantů a šmejdů....:-/

8 1
možnosti

Inu, kždý nemůže být chytrý, že ? ;-) To by byla na světě dost nuda.

0 0
možnosti

To se po nikom nechce. Ale racionální uvažování či selský rozum by snad měly být samozřejmostí.

2 0
možnosti

Mě osobně PROFESIONÁLNÍ diskuteři z Novinek moc nezajímají a divím se, že někomu ještě dokážou zvednout tlak. Vždyť se teprve naučili vypínat caps lock

1 0
možnosti

Oceňuji, Váš seriozní rozbor práce s textem. Pořád je to o stejném - Každý člověk, ztejména pak ten mladý, je limitován pouze sám sebou. Pak existuje i pevné přesvědčení, že šťastnou společnost, pod hlavněmi tanků lze vybudovat. Ty Novinky + Parlamentní listy jsou neuvěřitelným žlučovitým odvarem pomatenců. Bohužel, takoví jsme byli - mnozí takoví stále jsou ... :-)

10 0
možnosti

J13a75r28a 80R34a90n24k

23. 8. 2017 5:26

Diky a karma, RomaneR^

10 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS