Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ač mě nezajímají ani nesleduji ani ony zde autorem uváděné cany kohosi, jako i kohokoli jiného v jakémkoli gardu, nevylučuji, že agilní autor tohoto článku by takto byl stejně agilní i před ,,pár" desetiletími, jen v opačném gardu, samozřejmě, že též z ,,hlubokého přesvědčení A UVĚDOMĚNÍ".:-/ A pro ty ,,pravověrné": NIKDY JSEM NEPODPOROVAL ANI JAKKOLI NESOUZNĚL S ŽÁDNÝMI LUMPY ANI PROPAGÁTORY ČEHOKOLI, či toho, co se dělo od r.48 a dále, roku osmašedesátého nevyjímaje, či normalizace, atp., ale naopak, byl jsem jedním z těch mnoha, kteří byli všemožně perzekuováni a šikanováni jak kvůli svému původu a dalším vazbám, tak i proto, že jsem se nehrbil, ani nikdy nezaprodal, což nejen pro mne platí stále!! P.S.: pokud se nemýlím, pan autor se již před lety na těchto stránkách etabloval a i zmińoval o svých zkušenostech ve své branži, ba chtěl spolupracovat s administrací těchto stránek, až usilovat i o post administrátora. Škoda, byl by jistě skvělým cenzorem a likvidátorem těch, kteří bezvýhradně ve všem ,,nesouzní", MAJÍ SVÉ ZKUŠENOSTI, SVÉ NÁZORY A BEZE STRACHU JE SVOBODNĚ PREZENTUJÍ:-(

3 9
možnosti

...panebože to jsou kecy...

10 2
možnosti
HM

Karma R^je moc dobře , na tyto ubožáky upozornit ... normálnímu člověku po tomto zůstává rozum stát.. 8-o

19 1
možnosti
JL

Kdybych měl dosavadní diskuzi shrnout, řekl bych, že ti, kteří se hlásí k vlastenectví

vystupují jako velcí přátelé Ruska. Jak si tento fenomén vysvětlit? U komunistů, je to víceméně jasné. Oni Putina vnímají pořád jako komunistu, ačkoli jím dávno není.

U konzervativců je to složitější. Ti vsadili na kartu Putin, který jim pomůže rozbít EU.

A bez ohledu na to co Putin představuje, je pro ně ta myšlenka tak lákavá, že jsou

schopni vzdát se vlastního svědomí. (samozřejmě recept na to jak to bude dál nemají) V podstatě jsou to hazardéři, kteří berou v potaz, že si bude třeba utáhnout opasky ale co dál? Co tím získáme? Budeme se někde krčit vzadu?

Někdy mně přijdou osobní ambice politiků a jejich kývalů naprosto zcestné.

19 1
možnosti

Pořád jste si ještě nevšiml, že vesmír se nedělí jen na Brusel a Putina?

2 7
možnosti
MM

Díky za Váš článek, pod kterým se profilují i někteří diskutéři na I Dnes.R^

15 1
možnosti
MD

Lide jdou obecne za SMESI toho, co jim nabidne lepsi a dustojnejsi zivot. Z JEJICH POHLEDU. At jiz se to jmenuje tak ci onak. Dejte jim JI. Misto prazdneho nalepkovani komuniste. Ovsem je tu jeden problem. Mate na NI? Nejspise ne. Nalepka vyjde stale podstatne levneji.

2 11
možnosti
MM

Mám skvělou náladu a tak se pokusím vás zeptat: Byla to v srpnu 68 okupace, měli jsme se po ní lépe, než po listopadu 89?

Jen prosím žádné ptidepe.

9 0
možnosti
MD

Slova pana Cerneho jsou na pozastaveni se u nich a zamysleni. Jsou blize spolecenske realite nez par vykriku postrevolucionaru, ktery ji tim nijak nezmeni.

1 11
možnosti
Foto

J54a49k39u62b 64R68o37t90h

22. 8. 2017 11:14

Máte pravdu, Hermánku, taky jsem se nad těmi slovy pozastavil. :-/

6 0
možnosti
PB

P33e33t56r 33B66u97r57i39a88n

22. 8. 2017 10:39

Dobře vy, karma.

7 1
možnosti
Foto

J55a37k54u86b 69R26o64t48h

22. 8. 2017 11:13

Pane kolego, prosím, já s vámi souhlasím, ale dnes už poněkolikáté čtu od vás ten strašný patvar "dobře vy", je to hnusné, nemůžete napsat něco, co tak nepálí do očí? Předem díky.!!

4 0
možnosti
Foto

I když lze uvažovat o tom, že komunismus vyvolává v mozku nezvratné změny, je procento výskytu podobných výmětů na pováženou.

Máte pravdu v tom, že jde o lidi, kterým je nejlépe v kleci, kam jim 2-3x denně někdo kydne šlichtu do ešusu. Ta klec je "chrání", avšak již nejsou schopni uvěřit, že je i omezuje, neboť jí prostě nejsou schopni projít. Představa, že se musí sami o sebe starat, že mají možnost volby, je pro ně frustrující.

Slabinou demokracie je to, že hodnota hlasu toho v kleci je stejná, jako toho, kdo nebečí a snaží se dělat. Mám obavy, že těch v kleci je hodně.....

53 0
možnosti
RM

R34o25m81a13n 88M51á33c11a

22. 8. 2017 10:39

Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu.

14 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

7 1
možnosti
Foto

Kompilací různých výkřiků na sociálních sítí by se dalo zaplnit dalších X blogů. A co to ukazuje? Jen to, že jsou lidé, kteří mají na věc jiný názor. Názory mohou být hodně pomýlené, emoční, zavádějící, ale jsou to názory, na které má každý právo. Je uveřejnění nějakých názorů důkaz čeho? Ničeho. Lidé toho nablábolí. Ale vláčet je veřejným fórem svědčí také o něčem. Hlavně o autorovi. Ale o toho už známe, tak to nepřekvapuje.

7 17
možnosti
JL

Sociální sítě nejsou veřejným fórem?

13 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik