Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a17n 17P98u55l49e17c

28. 7. 2017 10:10

Prostě hradní banda. :-(

2 0
možnosti

Jestli mráz táhne z Kremlu, tak pro Zemana u jeho voličů jedině další bod.

0 0
možnosti

Doporučuji nestranné čínské TV Prima, aby se do pořadu s Milošem vrátila Alexandra Mynářová, a investigativně v této věci miliardářského velkopodnikatelského prezidenta proprala. Má totiž informace z první ruky. Raketový nárůst sledovanosti je zaručen. ;-D

3 0
možnosti

Jenže to je těžký... ono stačí aby se Zeman ukázal na rybníku a řeší se mnohem závěžnější témata: "Táto podívej na Miloše, on odpočívá takhle! Ne na žádné jachtě! To je náš člověk, hodíme mu to!"8-o

6 1
možnosti

Jinak pěkná investigativní práce! R^

4 1
možnosti
Foto

No, vida, Romane, člověk by na první přečtení řekl, dobrá investigativní novinařina, kdyby "oslí můstky" nepoodhalovali i jiné kulisy. Ale co, jako výlet do světa mezinárodního byznysu zajímavé pro mnohé neználky, ale jinak nic nového pod sluncem. Děje se a dělo se tak vždy. Dušínové v politickém byznysu neexistují. A kdyby to mělo zvýšit náš export, chytit se na trhu, proč ne.

4 11
možnosti
Foto

oprava: nepoodhalovaly

0 0
možnosti

Otázkou je, jak to ve skutečnosti je, jestli například na ukončení spolupráce netlačily USA (váš sponzor), pro které je Kyrgyzstan oblastí zájmu a ruská strana byla podvodně vytlačena. Pokud má naše firma pomoci dostavět projekt ruské firmě, která na to údajně nemá finance, tak celá vaše konspirace snad padá ke dnu. Tak nemá ty peníze, nebo má... Jedině, že by ta ruská firma opravdu v té době neměla peníze a opožděně se chtěla vrátit, když už bylo podle zákona pozdě, co je podle mě úplný nesmysl, že by Rusko na to nemělo prachy. Pokud tam navíc utopilo tolik peněz, tak je snad logické, že by měli dostat šanci, ne? Spíš teda věřím první variantě, že odtud chtějí vaši sponzoři Rusy vyšplouchnout a dělají to například skrze sankce, takže Rusové měli například problém s dodávkami turbín, nebo jiným podvodným způsobem. Takže celý článek mi přijde hlavně jako tlak páté kolony neziskovkářu placených z ciziny u nás - Think Tanku Kremlin Watch z Evropských hodnot kterého analytikem jste i vy, na to, aby Rusko nemohlo obchodovat, aby navíc ztrácelo peníze, bylo oslabováno.

http://www.evropskehodnoty.cz/kremlinwatch/tym/

http://www.evropskehodnoty.cz/wp-content/uploads/2013/01/EH_VZ2015_FIN.pdf

3 4
možnosti
Foto

Dokonalá práce R^. Více takových rozborů. Moc díky za dosavadní blogy, vždy super počtení.

6 3
možnosti

Tak by mě zajímalo, jestli si autor blogu a zdejší "úderka" (od níž si tento výraz s dovolením vypůjčím) uvědomují, proč se navzdory jejich prognózám tentokrát autor blogu o sobě nic nedozvěděl;-)

0 0
možnosti

Je na čase, aby tato hradní tragédie už skončila a česko-moravsko-slezský proletariát si uvědomil, co zvolením Zemana prezidentem zapříčinil. Zeman už asi nic na hradě neřídí, spíše je Mynářem, Nejedlým sám řízen a Ovčáčkem hlídán, aby říkal a činit to, co je pro jejich zájmy nejlepší. Oni ví, že Zemanova mise se chýlí ke konci a tím i jejich "byznys", který z jejich hradních postů vyplývá, tak se snaží urvat co se urvat dá. Ta akce v Kyrgystánu je právě jeden z těch "kšeftíků", který by je mohl "zaopatřit" pro budoucnost. V tom kšeftu hraje hlavní roli Nejedlý, který s kamarády z Ruska vymyslel, jak by se mohla, přes bílého koně z ČR, Liglass Tradig, dostat k dostavbě hydroelektrárny opět ta stejná ruská firma, kterou Kyrgyzové už jednou "vyhnali". Pokud by to vyšlo, jistě by Nejedlý a spol zkrátka nepřišli. Jak je ale vidět, Kyrgyzové se ohloupnout nedali a tu podvodnou českou firmu si proklepli a zjistili, že by mohla stavět tak veřejná WC a ne hydroelektrárny a spolupráci s ní ukončili. Rovněž zajímavé je, že kromě hradu se za firmu zaručilo ministerstvo průmyslu a obchodu a dokonce sám ministr Havlíček a to je na pováženou.

Zkrátka, čím dřív tito lidé, v čele s nabobem Zemanem z pražského hradu zmizí, tím lépe pro ČR, neboť tento hradní omyl Zemanova prezidentování bude v historii uváděn jako odstrašující případ toho, jak to dopadne, když se národ v přímé volbě prezidenta zblázní.

14 2
možnosti
Foto

A co když se zblázní opakovaně?

1 5
možnosti

Ukázka arogance moci na nejvyšší úrovni. MZ se svými nohsledy se neštítí zaručit se úřadem prezidenta naší republiky, tedy i ctí a životy občanů Česka, za svoje soukromé kšefty, navíc nesoucími znaky megapodvodu.

Co se ještě musí stát aby zemanovci zahodili růžové brýle. Z bojovného vševěda se u této kauzy najednou Zeman stává udiveným neználkem.

14 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS