Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen věcnou poznámku k diskusi: to, co náš prezident často vypouští z úst a co je zvykem už od 90. let nazývat "bonmoty", bonmoty rozhodně není a stěží kdy bylo. Už z definice tohoto francouzského výrazu to nemůže být. Kdo má pochybnosti, doporučuji si o tom něco přečíst. Daleko přesnější by byl výraz "malmot", tedy zlé slovo (bonmot doslovně přeloženo je dobré, dobrotivé slovo; více než před sto lety se výraz vžil pro krátkou, vtipnou a duchaplnou poznámku, nikoliv zlomyslnou). Není to jen slovíčkaření, je to nazývání věcí pravými jmény. Jak by potom vypadaly vedle Zemanových rádoby bonmotů ty skutečné, kterými se proslavili takoví velikáni jako Oscar Wilde a další.

7 0
možnosti

RvRvRv Na slátaninu škoda slov.RvRvRv

1 4
možnosti

J29a60r89a 19R82a71n42k

30. 5. 2017 5:47

Tak jsem se domnivala, ze pan Kulhavy odesel a on je tady .....stale.....a vsudeRv

1 0
možnosti

Polemizovat nad hloupými bonmoty Zemana už opravdu nemá cenu. Člověk, který má narušen mozek alkoholem a nikotinem v takovém stádiu jako on, se nikdy neměl stát prezidentem ČR, kterou má, jako nejvyšší ústavní činitel reprezentovat a ne ji škodit, jako dělá už 4 roky Zeman.

To co provedl svým prohlášením o likvidaci novinářů, když chtěl nadchnout Putina a byl přesvědčen, že mu samovládce Ruska přitaká, ale ani Putin si nedovolí se takto vyjadřovat, je bezprecedentním úletem hlavy státu, který nemá obdoby. Zvláště v přítomnosti ruského diktátora Putina, kde zahynulo rukou vrahů už více než 50, režimu nepohodlných, novinářů, takto plácat, tak to chce hroší kůži.

Je tragédií, že zrovna česko-moravsko-slezský proletariát a hlavně lumpenproletariát si za prezidenta vybral takového přihlouplého hrocha.

9 1
možnosti

Kremloslavové mají opět jasno. Podobně jako v případě Němcova. Šlo o vraždu ze žárlivosti anebo nebo ho zabili ti, kterým dlužil. Klasické desinformační schéma typické pro proruskou pakáž. Oni se nikdy nezmění. Když v roce 1969 dělali kompro na Kubišovou, použili stejné argumenty.

10 0
možnosti
Foto

když ono jiná verze než vražda ze žárlivosti příliš připomíná konspirační teorie třeba pádu Dvojčat.

0 2
možnosti

Další zfalšované sceeny, Máco? Asi vám jich taky pár vytvořím.

1 8
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^

13 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS