Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J60a48n 26S29ý25k18o44r44a

26. 5. 2017 15:19

Jasně. Na ruském venkově zabijí nějakého bezvýznamného pisálka, ale Evropské hodnoty okamžitě napadne asociace s panem prezidentem Putinem a Zemanem, kteří s tím nemají nic společnost. Začínáte psát Máco čím dál tím větší štěky, šmírování po facebucích vám šlo rozhodně lépe.

8 21
možnosti
JJ

No něco na tom článku bude, když tu ta Vaše skvadra kvičí jak pominutá ;-D

20 1
možnosti
PK

Máco, vždy po přečtení něčeho od Tebe se zaraduji, jak hloupí a neškodní jsou naši oponenti, soupeři. Ty se vyjadřuješ k ruské problematice, a k tomu musíš čerpat z mé jedné věty na facebooku? Kdyby si znal ruský svět (Rusko, Pobaltí, střední Asii, Ukrajinu, Bělorusko - tam, kde se mluví rusky), tak bys moc dobře věděl o oblíbenosti a věhlasu Zemana v Rusku. Ale z každé Tvé věty je vidět, že Rusko neznáš, názory běžných Rusů také neznáš, rusky zřejmě neumíš, a jen smolíš pomatené články napumpované fanatickou protiruskou propagandou.

8 22
možnosti
MT

Snad jsem funkčně negramotný, ale nevidím že by text řešil ruskou problematiku a předstíral její znalost. Část textu přeci řeší Čechy, kteří se programově zavrtávají ruskému establishmentu vítekam. Druhá část textu je ironie.

K fanatické protiruské propagandě.... Je tragikomické, že za ni považujete sbírku citátů "vašich" lidí;-)

22 1
možnosti
PH

P77e98t39r 81H92a85m94p12l

26. 5. 2017 11:54

Demograti... když nebude demogracie po našem, tak dostaneš přes držku. Lidi se nemění, tyhle typové jsou základ pro každou kvalitní totalitu.

10 1
možnosti
DK

Ja si myslim, ze je to v pohode...co nam je po par novinarich, vite, kolik denne umre lidi treba na ruskych silnicich? V Rusku rocne zemre 30 000 lidi pri dopravnich nehodach...reknete mi, co je proti tomu par zabitych novinaru? Nic...jen kapka v mori...

Asi se vam to, co jsem ted napsal, nelibi...je tak? Ani mne...a rozhodne s takovym srovnanim nesouhlasim, napsal jsem ho ciste ironicky. Je naprosto absurdni...ale je zajimave, kolik se najde pitomcu, kteri podobne argumentuji v souvislosti s teroristickymi utoky Muslimu (naposledy v diskuzi pod clankem, ktery byl na miste toho vaseho jeste pred par minutami)...Ono vite, muslimove maji takove vysadni postaveni, muzou delat to same, co nackove, komuniste a jini zloduchove, ale vzdycky se najde armada pseudohumanistu, ktera jejich zrudne ciny a zrudnou ideologii bude omlouvat. Neni to zajimave? A vite, co je nejzajimavejsi? Ze ta skupina tech omlouvacu se velmi kryje s tou, ktera tolik kritizuje prave Rusko.

5 13
možnosti
JB

Před pár minutami vyšla zpráva, že střelec v Egyptě zabil několik koptských křesťanů. Ale co je nám po kptských křesťanech, tady je potřeba udělat mega bubáka z Ruska. Prezident Zeman není zdravý, je fyzicky i duševně nemocný, dřív nebo později v úřadu skončí, pokud nebude chtít vládnout donekonečna jako Brežněv. Ale teror ze strany náboženství míru, kdekoliv na světě, tak rychle neskončí.Rv

4 4
možnosti

Nejen ve světle této události je ten Zemanův bonmot neomalený a křupanský. :-/

20 1
možnosti
VA

Zemanův výrok byl nevhodný, ale hledat souvislost se skutečnou vraždou chce teda hodně fantazie?! ale to TTEH bezesporu má:-P!!

4 3
možnosti
Foto

Přesedněte si, je to ironie. Autor chce naznačit, že prohlásit něco takového před ruským prezidentem je docela síla.

14 0
možnosti
ZJ

A co pan autor chtěl říci, že třeba v spojeneckých západních zemích a také islámských se nevraždí, je všude mír a pohoda, politici mluví pravdu a jen v Rusku je vše špatné?? Děkuji za informace navštívím Rusko a uvidím.

7 26
možnosti
Foto

návštěva ti udělá dobře, doporučuji navštívit v Rusku zubaře a nějakou nemocnici. Na to nezapomeneš....;-D

24 0
možnosti
JK

Každý kdo hodí hlas Milošovi, podporuje podobná militantní individua, která se neštítí nabádat k vraždě v zájmu krvavé ideologie. Podobnost s islámskými teroristy není náhodná, na mozky vymyté zrůdnou ideologií si musíme dát pozor.

23 5
možnosti
Foto

A jak víte, že ruský novinář Popkov nebyl zastřelen ze žárlivosti manželkou? Znáte to z Čapka, jak pan plukovník je přesvědčen, že mu dokumenty ukradli špioni, ale ve skutečnosti krádež provedl místní Lojza.

Z Vaší strany jde o propagaci konspirační teorie.

6 23
možnosti
SB

Nebo jiná povídka od Karla Čapka na stejném principu:

Smrt barona Gandary:

Všichni si myslili, že byl zavražděn z důvodů špionáže nebo intrik ve vyšších kruzích, ale nakonec se ukázalo, že pachatelem byl synovec domovníka, který chtěl Gandarovi ukrást peněženku.

5 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik