Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

To jistě pan ředitel nevyslyší, bo nemá po ruce v ČR takové umělce, kteří by byli schopni navrhovaný program ztvárnit. Na druhou stranu by nebylo špatné vymyslet, resp. nakoupit pořady, které by zvedly sledovanost a uspokojily koncesionáře. Já sleduji jen a to občas CT2, privátní media a to celosvětová vítězí s převahou.

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 8
možnosti
LB

Pane Máco, snažím se zjistit, pro jaké publikum je Váš příspěvek určen a nenalézám jiné odpovědi, než že je určen pro slaboduché příznivce jízlivosti a zesměšňování.

Směji se také, ovšem nikoli Vašim infantilním fórkům, nýbrž Vám osobně za to, jak se vám hodí skrývat svoji nenávist za hloupé zesměšňování a zároveň ze sebe dělat rozumově založenou osobnost, když si dáte do informací o sobě jako své krédo Masarykův citát „Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“

30 18
možnosti
Foto

"..je určen pro slaboduché příznivce.." Ano, tady jste na to zřejmě kápl - nad příspěvkem se může rozčílit jen typický přiznivec SPD - partaje, jejíž existence je jedna velká hitparáda lidské blbosti...

22 8
možnosti
RK

Náš komsomolec zase řádí;-D

11 6
možnosti
Foto

;-D !

Miluji podobné blogy. Boj proti lidské stupiditě je třeba vést i v této linii, byť jsem přesvědčen, že cílová skupina - tedy voliči SPD - budou mít s chápáním obsahu značný problém a budou muset počkat, až jim to biliónový vůdce vysvětlí.

Romane karma. R^

23 8
možnosti
JL

Okamura a jeho parta, uvádějí seriál o bilionu lidských hloupostí.;-DR^

12 5
možnosti
JK

A bude na obsazení konkurz, nebo se použije již hojně natočený materiál?

3 1
možnosti
RM

Na roli Tomia Okamury se zatím přihlásil Jaromír Soukup.

15 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik