Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Vtipné, jak Máca v každém článku vkládá svým oponentům do úst ilumináty, které má pod postelí tak akorát on sám. Vtipné, jak neumí argumentovat na obhajobu transparentů hlásajících pálení policie hořlavinou a obsazování nemovitostí. Pro duševně omezené jedince je takováto demagogie typická.

5 0
možnosti
RM

R79o34m54a35n 31M28á34c46a

13. 8. 2018 19:47

Ale no tak, Ivane!

Tak ostrý a razantní diskusní příspěvek přece nemohu rozdýchat!

5 3
možnosti
TV

A hele, navrativsi se neZiskovkar a predplatitel titulky je zpet. Po sve prezidentske fusce jste si docela leharo. Tak doufam, ze ted to (i s adminy) dozenete!

23 8
možnosti
TV
JZ

S konzervatismem mají tito tzv. vlastenci málo společného. Jsou to spíše takové karikatury. :-)

5 5
možnosti
JAZ

Hlavně to jsou komunisti.

0 1
možnosti
MV

M10i35l83a67n 32V57i84k

14. 8. 2018 10:08

Co jiného od Vás čekat.

2 0
možnosti
Foto

Ale vždyť neonacisté jsou stejní aktivisté jako Vy, pane Máca. A to že dluží ?: Tomu se nedivte, nejsou placeni z rozpočtu ministerstva propagandy resp. pana Jandy Rv

71 9
možnosti
DV

D62a47v64i12d 98V95l57k

13. 8. 2018 16:01

Díky Romane R^

11 16
možnosti
TV

Podobna (protege) diagnoza, vidte Vlcaku?

0 0
možnosti
MB

Jso okamžiky, kdy se s p. Bicerou i shodnu! Ruku na srdce, svou orientací patřím k majoritě - A uznávám, že jsem, se o to ničím nezasloužil. Jsem tomu, prostě rád. Beru na vědomí, že část populace toto štěstí neměla. Nezaslouženě - jsou jiní. Co s nimi? Mýtit, odvážet na ostrov, či do táborů? Samozřejmě - nikoliv. Nechť žijí - nemám s nimi problém. Pokud mají potřebu, nechť se registují, i dokonce kupují zámky jako mladý Stropnický. (Nic nenamítám opět). Pochody, obdivy, ponoukání k hrdosti - zrovnoprávnění - anarchi hesla - klidně. Budu obdivovat jino osobu - Pokud něco vynalezne, něčím pomůže lidstvu, ukáže nějakou dovednost. I její služby - si pak objednám! Mluvím o zedníkovi, švadleně, překladatelce, lékařce, pekaři - O ty zbylé zájem nejevím ... :-)

16 0
možnosti
JK

Odhaduji, že v diskusi pod blogem o tom pýchovém průvodu nebyl ani jeden z těch, kteří jsou zde vyfoceni.

1 0
možnosti
EH

Je ztráta času věnovat tolik blogu na zostuzení lídrů nějaké protidemonstrace, protože většině lidí, i když s Pride nesouhlasí, je nějaký "vlastenec" ukradený. Je mi úplně jedno, kolik dluhů má nějaký Matějný. Stejně mám podezření, že nejvíce by ho naštvala náhlá ztráta zájmu. ;-)

26 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik