Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Vážený pane Máco,

díky vašemu příspěvku jsem došel k názoru, že náckové a homosexuálové jsou lidé svérázných i obtěžujících názorů.

13 1
možnosti
JP

J31a82n 87P76u26l23e43c

14. 8. 2018 13:57

Elita národa. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
PV

Me by zajimalo, jestli je u nas procentualne vice nacku nebo homosexualu?

2 0
možnosti
IM

I49v13a97n 72M21i85n72á36ř

14. 8. 2018 9:33

To, že autor s nadhledem ironizuje oponenty průvodu, neznamená, že by se stejně ůspěšně - nedali zesměšňovat .. i jeho roztomilí organizátoři.

46 0
možnosti
JAZ

To že komunisti, příznivci SPD a Zemana, posluchači Ortel patří ke skupině, která žije na hranici chudoby je známá věc. I s tou školou to daleko nedotáhli. Tito komouši chtějí chránit naši vlast? Jsou k smíchu.

11 10
možnosti
JP
Foto

Já tak docela nechápu potřebu psát o tak zanedbatelné skupince cca 20 lidí, které to desetitisíce nahých zadnic tak natřely. Spíš se mě zdá divné, že takového obecného policajta, jakým pan Máca je, nezaráží, že lidé dlužící řádově milióny po době splatnosti, mohou normálně společensky existovat a dokonce svobodně cestovat. Nebo je to s těmi dluhy jinak?

6 2
možnosti

Nad tím se právě pozastavuje. Ty dluhy jsou reálné, dohledatelné v příslušném rejstříku. Zjevně to tedy těmto aktivistům někdo platí. Třeba Žarko Jovanovič, který dluží 10 milionů a je v insolvenci, jezdí pravidelně do Moskvy a bydlí tam v luxusních hotelích (čímž se chlubí na sociálních sítích). Zároveň se ovšem nezdržuje na adrese trvalého bydliště a dluhy nesplácí.

1 2
možnosti
TV

Mohl by se pochlubit admin, ktery tohle soupl na titulku? At si my ctenari udelame obrazek o kompetentnosti dane osoby? Tohle dle meho (a ohlasy ctenaru i karma tomu odpovida) musel podporit clovek na zaklade a)kamaradsoftu b)protiplneni c)natlaku d)dobrovolnosti v pripade absolutni nekompetence, co se prace s textem tyka... Muj nazor, byt pravo podporovat jakoukoliv slataninu je na strane adminu. Verim, ze se onen admin nebude stydet, nebot si za svym krokem jiste stoji.

10 1
možnosti
RM

e) globální spiknutí židozednářských a iluminátních kruhů

0 2
možnosti
TN

Větší slátaninu jsem tu dlouho nečetl. Jakože ti z průvodu jsou samí normální lidé, kteří nemají dluhy a proto jsou ok. A kdo má dluhy, tam nemůže svůj názor vyjádřit stejným způsobem? Ale chápu, hodí se všechno. Škoda že pan autor se nezmínil třeba o té skupině v průvodu s těmi hesly typu "zaber dům", to byla super skupinka. Stejně tak, z čeho žijí všelijací aktivisté v průvodu z Kliniky, kteří pohrdají vším a všemi.... úroveň autora a "článku" nula

85 3
možnosti
TB

Vtipné, jak Máca v každém článku vkládá svým oponentům do úst ilumináty, které má pod postelí tak akorát on sám. Vtipné, jak není schopen argumentovat na podporu billboardů, hlásajících pálení policie hořlavinou a obsazování nemovitostí. Pro duševně omezené jedince je takováto demagogie typická.

44 0
možnosti
PH

Člověk, který za vším vidí Putina a Kreml, se vysmívá lidem, kteří za vším vidí ilumináty.

V čem je rozdíl?

5 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik