Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

Ještě maličkost, bylo by dobré pobavit místní obecenstvo i svým výpisem, poněvadž právě dost podobná individua rádi ukazují cizí, a ten svůj dost neradi.

12 1
možnosti
LZ

Ti lidé jsou asi pěkní výlupkové, ale jsem si jist, že v zájmu objektivity jste prolustroval i druhou stranu názorového spektra, nebo to se vám nehodilo do krámu, a nebo lustrace vlastních soudruhů není vaši oblibou?

14 2
možnosti
Foto

Nějak mi přijde, že popisované skupinky a pan autor mají mnoho společného, především jsou to obojí tragédi, ať už na jednu nebo na druhou stranu.

34 0
možnosti
LH

L23i61b60o46r 37H76a84n47u90š

15. 8. 2018 10:34

Autor místo agitace proti Rusku a popisu 20 stejně postižených lidí, jako těch co pochodovali v davu, napsat něco o smyslu tohoto Pridu.

1 2
možnosti
Foto

Kdybych nechtěl nenapsat co si nemyslím, abych nebyl perzekuován minoritní skupinou a možná by nedošlo i k nějakému tomu úderu kabelkou do mé tváře ze strany Pražských Hrdých 2018, ale jelikož nenapíšu co si nemyslím, bude zjevné co si myslím, ačkoliv některá z minorit by si nemohla myslet, že nejsem zaujatý vůči nim, avšak není to rozhodně tak, ba naopak. Není přece nepravdou, že si nemyslím nic nešpatného o nikom, není to přeci lež, když nenapíšu o nikom svůj názor. Není třeba se tím dále nezabývat, nebývá to totiž zvykem.8-o

.

Lovu nezdar[>-]

1 0
možnosti
Foto

Mimochodem, proč se všichni obrodáři na fotkách jmenují Máca ?

5 0
možnosti
Foto

Zdravim z Yukonu a diky za reportaz. R^

Rudohnedym "vlastencum" jste se veru nezavdecil. ;-)

6 2
možnosti
TB

Čím se vám nezavděčil?

2 4
možnosti
ID

Tak se mi zda, pane Maco, ze si s temi fasouny v nenavisti nijak nezadate. Dal jste si praci vystrachat osobni informace do kterych nikomu nic neni a ktere nemaji s veci nic spolecneho. Vsadim se, ze hodne ucastniku Pride pochodu take dluzi penize, takze kde je vase moralni paka? Z pohledu nekoho, kdo nema zajem ani na jedne strane konfliktu mohu rict, ze ten trapny pokus o dehonestaci spis prozrazuje neco o vas.

24 8
možnosti
Foto

Fakt vam nejsou fasouni ani malinko sympatycti, s. Dolanska? ;-)

5 9
možnosti
IJ

I18v17a86n 46J71i19r62e31š

15. 8. 2018 5:21

Díky za váš článek pane Máco, já osobně jsem odpůrcem takových pochodů, ale lidé, které odhalujete jsou pro společnost zatím větším nebezpečím než LGBT komunita. Zatím... Jenom mám tušení a obavu, že LGBT komunita se jednou bude chovat stejně nenávistně a agresivně jako fašouni, jen co se budou cítit jistější a jistější, první náznaky už tady jsou.

6 0
možnosti
RM

Rádo se stalo. Já také nejsem nějaký nekritický fanda oné akce. Ale jedinci, co proti ní demonstrovali, to byl vskutku materiál a ten mě zajímal.

To ale nic nemění na tom, že zdejší diskusní "vlastenci" mají jasno... Podle nich, kromě toho, že sem chci přitáhnout celou Afriku a islamizovat ČR, tak chci i válku s Ruskem a teď už i propagovat LGBT průvody ;-D

A to vše samozřejmě za peníze Sorose, CIA, daňových poplatníků a já nevím koho všeho...

A nikdo jim to nevymluví

12 1
možnosti

Díky za postřehy a fakta.

6 2
možnosti
RM

R25o85m49a53n 39M27á77c40a

14. 8. 2018 21:16

Rádo se stalo :-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik