Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se autor, účastník pochodu utlačovaných menšin, vybouřil, vše uvedl na pravou míru, použil ty správné fotky a své myšlenky mohutně proložil vším, co na jinou osobu našel. Nezapomněl ani na charakteristiky lidí a jejich okolí. Neměl by být navržen na nějaké to vyznamenáníčko? Aspoň do doby, než si ho podá podobným způsobem někdo jiný a rozebere jeho osobnost, okolí, názory.

18 2
možnosti
RM

Zklamu Vás, Milane. Já v tom průvodu nebyl. Jen jsem se šel podívat na "Národní obrodu"...

4 2
možnosti
MK

Neomarxistický levičák našel další terč, na který si může sluníčkově plivnout. Tentokrát to schytali odpůrci exibujících gayů. ;-D

Kdo je příště na řadě s nějakým onálepkováním?

8 5
možnosti
RM

Kromě neomarxistů jsem ještě členem iluminátů a zednářů, Martine. Doplňte to prosím.

2 2
možnosti
MK

;-D;-D;-D karma. Moc mě to pobavilo. Tato skvadra lidí by si měla přidat facebookovou skupinu "Svět Neúspěchu"

6 1
možnosti
MH

Informačně i obrazově je tenhle nicneříkající článek až nápadně propojen s věcmi ze serveru levicových extremistů a násilníků Antifa.cz, pozoruhodné. Stejně jako je zajímavé, odkud obyčejný novinář získá informace o něčím zadlužení, což jsou vesměs informace, které podléhají určitému stupni ochrany osobních údajů a nejsou veřejně dostupné.

Nerozumím také tomu, že autor článku neventiluje svou heterofobní, čechofobní a bělochofobní averzi a nenávist nějakým jiným způsobem, než psaním podobných nicneříkajíchch článků. Když se na to člověk podívá naprosto apoliticky a nezaujatě, tak tady vlastně nejsou vůbec žádné skutečné (ani neříkám věrohodné) informace, jen souhrn lží a subjektivních dojmů autoraRv

9 10
možnosti
PV

člověče, kde to žijete, jakýpak stupeň utajení. Insolvenční řízení je veřejné a celé na internetu. Zadejte si isir.justice.cz. Zadejte si tam jméno Vašeho souseda nebo třeba toho Žarka Jovanoviče či jak se ten člověk jmenuje, a tam si můžete všechno přečíst stejně jako každý jiný člověk v ČR i mimo ČR. Veřejné je to proto, aby si věřitelé dlužníka snadno našli.

8 0
možnosti
OC

Pan Máca tady zesměnuje lidi, kteří mají dluhy. On sám je mít nemůže, jak by někdo, koho celý život zaměstnávájí neziskové organizace, a nepřímo ho platí pan Babiš, mohl mít dluhy? Pane Máco, dá se někde dohledat, kolik vám platí pan Babiš peněz? Vždyť tři ze čtyř sponzorů neziskovky, kde pracujete patří do holdingu pana premiéra?

To se pak těžko sekají dluhy, co? ;-)

5 10
možnosti
JR

J61a26n 23R82i32c64h19t75e92r

24. 8. 2018 14:11

Aj vaj vaj... co to, že zrovna Vám pan Máca neodpověděl?

Jinak neziskovku, která se původně jmenovala ANO 2011, pan Babiš zas tak nepřímo nesponzoruje;-D

0 0
možnosti
Foto

tu paní z profilu jsem úplně vidět nemusel. nejni to náhodou dcera haškovy poradkyně mrencové? :-)

0 0
možnosti
LB

Romane, mrkněte na netu na fotky ze sobotní (18. 8.) demonstrace v Dubí, kde mj. jako host vystoupil Marian Kotleba. Vystupuje tam stejná estrádní skupina v čele s Matějným, jako na vašich fotkách z Prahy. ;-D

2 0
možnosti
RM

R48o97m26a40n 52M44á18c57a

19. 8. 2018 19:35

ano, viděl jsem... ona "vlastenka", co je na foto v článku, si v Dubí dokonce "vlastenecky" zahajlovala...

2 1
možnosti
JJ

Žádného dlužníka s příjmením Jovanič insolvenční rejstřík neobsahuje.

0 0
možnosti
JJ

Vyhledával jsem podle příjmení.

Klikl jsem na odkaz v článku, je to sice na neoficiální "insolvenční rejstřík", ale je tam i spisová značka a pvyhledávání podle spisové značky v isor. justice.cz zafungovalo.

Spisová značka MSPH 78 INS 7618 / 2009 Vedená u Městského soudu v Praze.

Zajímavé, že vyhledávání v isir podle příjmení nefunguje.

Omluva autorovi.

0 0
možnosti
PA

Autorovu frustraci chápu, na čtení je to ale hrůza... Zkratky, nálepky, otřepaná klišé a nakonec dorazil i ruský šváb ;-D

11 7
možnosti
JV

Blog sepsán 4%ním Mácou, má určitě podporu většiny národa. To úúúrčitě;-D

0 10
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik