Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přehlídka příznivců utopického útvaru ČSSR (Český svazový sponzor Ruska) zde, je unikátní. Je neuvěřitelné, kolik hus se dá potrefit jednou ranou.

1 0
možnosti

autor neřeší zda skutečně novičok v Čr vyrobili, testovali, skladovali- to je už nová fáze, kterou dokonce jeden odporný člověk v televizi uvedl, vůbec neřešil, zda to je pravda nebo ne ale kritizoval to že tím nahrál Rusům- takže my jsme ve fázi kdy už fakta nic neznamenají, jen bláboly okolo.

1 0
možnosti

J16a36n 66P12u54l56e14c

26. 5. 2018 9:06

Romane Vaše články jsou skvělé, proto se Váš ta rudá špína tak bojí.R^

5 0
možnosti
Foto

Pro mne fakt, že ČT a Respekt šíří dezinformace, není ničím novým. Nic jiného jsem z vašeho podnětného článku nevyčetl. Škoda, že nám Putinem krutě zavraždění Skripal a jeho dcera už nic neodhalí. A pardon, oni po zásahu látkou, jež zabíjí v řádu setin sekundy žijí, ba dokonce prospívají. No, asi nebyl Putin důsledný. Ale západní media mají každopádně pravdu aspoň ve věci smrti morčat, ta opravdu MI5 nechala chcípnout. Ta vám nahrávám úmyslně, protože se na jejich základě můžete do mne pustit svou metodou. Ta spočívá v tom, že všechny zajímá vyvraždění Indiánů, ale vás barva jejich koní. A z faktu, že Sputnik tuto barvu nezná usuzujete, že nemůže kritizovat ono vyvraždění. Já si zase myslím, že vlastizrada začíná tam, kde novináři nerespektují hlavu svého vlastního státu a místo objektivní a slušné kritiky mu uštědřují podpásové údery o nichž tvrdí, že jsou fakticky povolené, protože prezident žádný pás nemá.

4 6
možnosti

Hmm, tak určitě máte detailní informace o jejich zdravotním stavu, když tvrdíte, že prospívají. A také jistě víte, jak velkému množství látky byla určitá část jejich těl vystavena, když si troufáte tvrdit, že by měli zemřít za pár setin sekundy. Nu, prozraďte nám tyto detaily...

Jen tak pro zajímavost, A. Železňakov, vědec, který pracoval na vývoji novičoku, byl touto látkou v laboratoři zasažen a zemřel "až" za 5 let.

1 0
možnosti

Pane Máca prosím Vás jaké máte vzdělání? Výroky jakéhokoliv prezidenta na světě jsou sledovány a medializovány. K tomu novičoku bych Vám doporučil stránky MNO a MNO je taky kamarád Ruska. Tam o této látce najdete info, že se v česku zkoumal a tato info tam je už dlouho.

0 8
možnosti

A co ty zástupy těch, co tvrdili, že Novičok se v ČR nevyráběl? Ti se taky mají omluvit? :-P

2 1
možnosti
Foto

I65v84a49n 81M57a43r80e88k

25. 5. 2018 6:39

Úúúúúúž je tu zase ;-( RvRvRv

2 2
možnosti

D74a89v37i91d 76V31l49k

25. 5. 2018 7:07

Acho jo Marek zase vylez.

1 1
možnosti
Foto

..kde jsou ty časy, kdy byli na Hradě ve funkci kancléře Karel Schwarzenberg nebo Ivan Medek, a tiskového mluvčího dělal vždy noblesní Ladislav Špaček..

Současné obsazení Pražského hradu - to je neskutečná parodie, která už není ani k smíchu...:-/

19 0
možnosti

Jasná karma, a ten 3 eman je v azbuce skvělý. :-)R^

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS