Diskuse

Podivuhodné vztahy u sponzorů Miloše Zemana: miliardář a právníci u ruského konzulátu...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A že si ten samý autor nedal stejnou práci se sponzory Drahoše - no ti jsou přece čistí jako "lilie"...

1 6
možnosti

A že jste si nedal tu stejnou práci a nešel trollit Okamuru? Ten je přeci čistý jak árijská rasa.

1 0
možnosti

Neskutečný blábol.

Je snad jasné, že kdo někoho podporuje, tak za to i něco má.

Je snad jasné, že kdyby vyhrál Drahoš, tak jeho podporovatelé rovněž budou sedět v letadle jako podnikatelský doprovod.

3 15
možnosti

? pokud článek hodnotíte jako blábol, pravděpodobně máte něco, čím fakta vyvrátit. Pokud je podle Vás jen "jasné", že sponzoři by něco chtěli od Drahoše, sám tím uznáváte, že od Zemana něco chtějí. Nebo Vám snad přijde tento systém financování normální? Vždyť si z nás zemanova klientelistická parta dělá "dobrý den"

11 2
možnosti

Jestli Zeman někoho veze do Číny, je určitě slušné se nějak revanšovat, nevidím na tom nic zvláštního a jestli to přinese práci našim lidem, je to chválihodné....

7 13
možnosti

horší je, že slouží především Kellnerovi a PPF sídlí v Nizozemsku

6 1
možnosti

I20v80a28n 93V94a24š19e86k

7. 2. 2018 21:33

Pane Máco,na základě výsledků demokratických voleb si troufám napsat,že děláte pouze tolik,že živíte nenávist vůči hlavě státu.Pokuste se,demokraticky,respektovat volby.Pokuste se kritizovat věci obecně lobing,sponzoring,jevy,jako je,klientelismus,kterými je prožraná naše společnost.Ale neurážejte nás zdáním vaší bohorové objektivity při psaní článků na zakázku.Objektivita by byla,kdybyste to vzal všechno a všechny z jedné vody.

4 16
možnosti

A já si, pane Vašku, troufám zase napsat, že tu nenávist vůči hlavě státu

živí především sama hlava státu. Například tou svou naprosto prolhanou "nekampaní" a také tím svým nemorálním podvodným financováním.

Bohužel není to jenom toto. Zeman představuje přesně to, čeho jsme se chtěli dávno zbavit. Tj. především klientelismus a nekalé propojení politiky s podnikateli. Nově k tomu přibyla ještě sprostota a populismus.

Zeman je bohužel ztělesněním výše uvedených negativ.

A propo, pokud tak voláte po objektivitě, je to především Zeman, kdo si z objektivitou neláme hlavu a chválu či kritiku rozdává na základě sledování vlastních zájmů. Copak to nevidíte?

15 2
možnosti

Prostě a jednoduše, jeden velkej hnůj !!! Mě úplně stačilo, jak Veleba prchal ze studia, když se moderátor důsledně tázal na čistotu Zemanova volebního sponzorinku .;-€

14 2
možnosti

A proč se neptal na Drahošův sponzorink...

0 0
možnosti

Také jsem přispěl, zadarmo, bez dotací. Jsem rovněž podivný?

4 8
možnosti

Celkem hezký rozbor.

Sice je tam pár emotivních a nic nedokazujících výkřiků (např. z toho, že nějaká firma má kancelář vedle ruského konzulátu, bych nic nevyvozoval). Ale typ propletence osob a sponzorské dary od firem ve ztrátě jsou zajímavé. Má Zeman nějakou etickou komisi, aby si sponzory prověřila?

3 2
možnosti

Ještě něco málo k tomu, že prezidentovi a jeho kanceláři peníze z nekalých obchodů nesmrdí... (netýká se přímo financování kampaně, ale stojí to za povšimnutí).

Zeman se dostal do styku a nepřímo podpořil společnost SkyWay Technologies, která slouží jako "legalizační" zástěrka" pro finanční podvod - veřejnou nabídku akcií bez prospektu od firmy Euroasian Rail Skyway Systems Holding, před kterou varuje ČNB: https://goo.gl/CrS3gj

Je téměř jisté, že Euroasian Rail Skyway Systems Holding a další firmy okolo provozují poměrně sofistikovanou a dobře maskovanou pyramidovou hru/Ponziho schema. A jak to už v takových podvodech bývá, koluje okolo celé "příležitosti k investování do technologií budoucnosti" řada nepravd, polopravd a kouřových clon.

Mě konkrétně zaujalo tvrzení jedné dámy (v podvodu namočené), která napsala: "Autor myšlenky (míněno autor technologií údajně využívaných firmou SkyWay) byl oceněn v Praze a cenu mu předali ve Vadislavském sále za přítomnosti prezidenta ČR ...."

To tvrzení se mi nezdálo, tak jsem si ho ověřoval. Nakonec se ukázalo, že ocenění "Golden Chariot 2017" dostala v Praze firma SkyWay Technologies (za nejinovativnější projekt v oblasti dopravy) a též prezident Zeman (za úspěchy posilování mezinárodních vztahů v oblasti dopravy) - viz http://www.transportaward.com/index.php/events (hledejte na stránce sekci Golden Chariot 2017 awarding in Prague).

...pokračování...

1 0
možnosti

Ještě bych rád viděl rozbor Drahošových dárců.

12 4
možnosti

raději to nechtějte. budete špatně spát. vono už je to stejně jedno, o všem rozhodnuto. hrabat se v popelnici slušnému člověku nepřisluší, že pane Máco :-P

1 4
možnosti

Máco díky za skvělou antikampaň, aneb jak se stát užitečným idiotem za Sorosovy peníze;-D

6 15
možnosti
Foto

Ale nyní se bavíme o tom, za čí peníze se stalo užitečnými idioty téměř 3 miliony občanů, pane:-)

14 2
možnosti

I kdyby tam měl peníze z ukradených uren odevzdaných do sběru, tak by to lidem bylo jedno. Marná snaha, lidi si to naopak vykládají jako schopnost něco obejít, což se může politikovi hodit.

6 2
možnosti