Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Důchodci na vesnicích by měli vědět kdo fanaticky podporuje Zemana.

Levicoví extrémisté, hlásající ozbrojený boj a znárodňování. Znovu chtějí zabavit vše so bylo privatizováno a navráceno v restitucích. Rusko je jejich vzor.

Pravicoví ultranacionalisti, holé lebky co vidí jen bíle a vědí přesně, kdo má nárok na život a kdo ne. Vzhlížejí k vůdcům a diktátorům jako k neomylným bohům.

Spolu s ruskou kohortou zakládají weby a řídí se pokyny sekty MaMON (Miloš a Minář, Ovčáček, Nejedlý).

1 6
možnosti
Foto

.....Zatímco britský premiér byl jedním z hlavních strůjců vítězství ve druhé světové válce a nevzdal se, ani když jeho vlast byla osamocena, šokovaného Miloše Zemana při povyku polonahé ukrajinky "vynášela" ochranka......Myslím, že je to dost slabé i na vás, pane Máco.

Když nic jiného, tak k aktuálním a potencionálně nebezpečným událostem se Zeman umí vyjádřit jasně, stručně a jednoznačně. U vašeho adoranta jsem se s tím za celou dobu trvání kampaně nesetkal.

7 5
možnosti
MK

RvRvRv Sám jste si vystavil vizitku, hrabete se na smetišti za městem a to důležité Vám uniká. Mohl bych hned napsat za Vás článek, který se tu objeví po volbách. A kupte si pěr kapesníků, budete je potřebovat.

Jen pro vás: volím Zemana a vím proč.

5 8
možnosti
MK

....oprava: pár kapesníků....

0 0
možnosti
ZH

To jsou paradoxy. Pokud by Churchill zil, s nejvyssi pravdepodobnosti, hranicici s jistotou, by dnes u Krymu burcoval k vojensky podpore Ukrajiny. Zeman se zachoval prave jako prestavitel appeasementu, tedy jako Chamberlain. Svym zpusobem dosel jeste dal nez Chamberlain, viz jeho blaboly o Finlandizaci. Srovnavat Zemana s Churchillem je neuveritelna demagogie, zivotni osudy tech dvou nemuzou byt rozdilnejsi.

Karma.

7 3
možnosti
VM

Ja teda Vam moc nerozumim....Chamberlain se vratil z Mnichova a volal k lidem...Prinel jsem Vam mir..Davy nadsene aplaudovaly/* davy anglicanu/..Tady ta prirovnani nejsou moc relevantni..

0 2
možnosti
AR

Snaha špinit prof. Drahoše byla pěkně rozjetá už v prosinci různými servery a bude pokračovat i teď. Rozbor těch špinících aktivit autor popsal pěkně!!R^R^

5 5
možnosti
Foto

J93i69ř33í 20L65i68b98e37r

17. 1. 2018 21:59

Napsal jste to pěkně, karma jasná R^ Akorát mám obavu, že se to nebude líbit těm, pro které je sprostota více, než slušné vychování. :-(

9 5
možnosti
LC

... přirovnávat Zemana k Churchillovi na základě alkoholu, tabáku a ostrých výrazů, to chce skutečně velkou dávku fantazie. Zatímco britský premiér byl jedním z hlavních strůjců vítězství ve druhé světové válce a nevzdal se, ani když jeho vlast byla osamocena, šokovaného Miloše Zemana při povyku polonahé ukrajinky "vynášela" ochranka ... Rozum se mně hrbí. Ježíšmarijájosef, jak jste k tomuhle závěru došel? To chce opravdu fantazii se domnívat, že voliči Zemana přirovnávají Zemana k Churchillovi na základě alkoholu, tabáku a ostrých výrazů.

6 3
možnosti
ZH

Evidentne prirovnavaji.

2 0
možnosti
MT

Holt negativní kampaň zredukovaná ad absurdum. Zvláštní že úplně rezignovali na tu pozitivní složku, ona by pravděpodobně zafungovala líp - oslovila by i někoho jiného než už dávno přesvědčené tvrdé jádro.

Jinak mám tip, jak oslovit ještě další patra voličů, protože i takhle redukce do čtyř slov pořád vyžaduje aspoň rámcovou znalost, kdo byli ti dva černobílí pánové. Zkuste:

Batman = Zeman

Joker = Drahoš

To už musí pochopit úplně každý:-)

1 3
možnosti
JK

1968 = 2018

Alois Indra = Zeman

František_Kriegel = Drahoš

0 2
možnosti
MJ

to je vlastně pravda, to mě nenapadlo...takže volím Zemana, a nejen, že se za to nestydím, jsem na to dokonce hrdýR^

13 12
možnosti
ZH

Vy jste znama figurka pro obveseleni a koukam, ze jste se stal "slavnym" i na twitteru. Holt kazda diskuse chce sveho Josefa Vyskocila.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik