Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třetina obyvatel je slabší duchem, třetina je silnější a třetina se blíží průměru ČR. Autore, vy to snad vidíte jinak?

0 0
možnosti

Dobrý článek založený na faktech. Karma! R^

0 0
možnosti

taaak, zkritizoval jste vsechny kritiky pana Drahose, sepsul pana Zemana .... vytvoril jste temer disertacni praci na toto tema ... ale uplne stacilo napsat - Nechci Zemana, budu volit Drahose! Rad bych vedel, zda vas clanek vsichni skutecne docetli nebo jim stacil jen odstavec - pro Zemanovy oponenty to staci aby dali karmu ;-D

2 0
možnosti

"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." - tak tohle Zeman jenom citoval, není to jeho výrok. Každopádně i na vaší straně si udělejte pořádek. Sice je hezké, že jste tady propral financování Zemana, ale kde je propráno i financování Drahoše a dalších?

2 0
možnosti

je vidět, že metodu jak psát dezinformační a manipulativní článek jste studoval podrobně

2 3
možnosti

Píše pravdu..kde tam vidíte manipulaci?

0 0
možnosti
Foto

H19a55n30a 65V56l38k54o23v53á

14. 1. 2018 17:54

Kvůli lidem jako jste vy bych (nebýt dospělá a dostatečně sebejistá) nejspíš nechodila k volbám. (volila jsem Hilšera a budu volit Drahoše).

Vy a Jan Ziegler mi přijdete jako svazáci (vy navíc placený z našich daní), kteří mi mají utvářet ten "správný" názor.

Děkuji. Udělám si ho na základě vlastních úvah.

3 0
možnosti
Foto

Skvělý článek! Díky za něj. S Vaším laskavým dovolením jsem jej umístila na FB.

2 0
možnosti

Díky za tento článek, čeká nás všechny spousta práce, abychom zůstali součástí západní civilizace. Tvrdím, že dlouhodobé pomalé procesy Rusové u nás nikdy nepřestali kontrolovat, od estébáckého-prognostického podílu na listopadu 89 přes privatizaci a opoziční smlouvu k Babišovi. ONI jsou bohužel organizovanější, všudypřítomní a o dvě obrátky napřed. Ovládají totiž odvrácenou stranu událostí, díky přenesení metod tajných služeb do businessu a do politiky. Viz příklad: https://bez-obalu.inpage.cz/inpage/co-neni-videt/

5 1
možnosti

Zato na Zemena žádná karikatura, žádná štvavá a dehonestující kampaň, žádné výpady novinářů, žádní záhadní vlivní a bohatí sponzoři, že? Zbrzděte už, pane Máco, nebo se z toho jednou zvencnete! Vaše díla vypadají už na jistou psychickou poruchu!

4 5
možnosti

oprava: žádní záhadní vlivní a bohatí sponzoři za ostatními kandidáty

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik