Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Karma.

Samozrejme hromada argumentacnich faula a nadavek v diskusi (hodne znamych firem), nektere uz promazane, k obsahu jako takovemu toho moc neni. Protoze primo obsah a informace v blogu nikdo nenapada a nerozporuje, asi delate dobrou praci, tak to napadani berte jako svym zpusobem pochvalu. :-)

25 4
možnosti
MK

Myslím, že v rámci jisté elementární nestrannosti by bylo fajn, kdyby pan Máca provedl obdobnou analýzu financování taktéž u ostatních kandidátů a stihl to do voleb.

Mimochodem, to, že se nikdo nevyjadřuje k obsahu jako takovému v žádném případě nepotvrzuje jeho faktickou správnost. K obsahu se asi nikdo moc nevyjadřuje jednoduše a prostě proto, že je časově pracnější ty informace ověřovat (a případně uvádět na pravou míru a do souvislostí s ostatními informacemi).

Co Vy na to, pane Hladíku?:-)

6 3
možnosti
Foto

I20v64a46n 46M59a93r10e32k

10. 1. 2018 17:31

Především p.Máco dík za jako vždy precizně vypracovaný blog a "zasloužená karma". Při jeho podrobném studiu se mi opakovaně vnucovala otázka.

Tuším koncem ledna se uvolní post našeho velvyslance v Rusku, p.Remek totiž odchází na zasloužený odpočinek. Neuvažoval jste náhodou o tom , že by jste nastoupil na jeho místo ? V první řadě by jste byl přímo u zdroje všeho zla a ve druhé, my bychom konečně získali získali v tamních končinách spolehlivého placeného informátora, který by nám dodával nezkreslené a tamním režimem nepřikrášlované informace.

Za Vaše zvážení této možnosti to zcela určitě stojí. R^

10 8
možnosti

Výsměch panu Mácovi je samozřejmě nekorektní! Rv!!

0 0
možnosti
TV

Pane Maco, nemáte tu titulku vážně předplacenou? Nedokáži si jinak vysvetlit, že vaše sáhodlouhé konspirativní EUhodnotné články, kde na každém řádku číhá ruský špión, se těší takové podpoře adminů.

20 20
možnosti
JC

J16i18r95i 92C53e14e

10. 1. 2018 17:28

Jako bacha. Tohle je nařčení z korupce. Nebo naběhne právní zástupce Evropských hodnot Vokoun, kterej mi dole vyhrožuje žalobou, kvůli Věsolym Kartínkam... Prý se to jeho mandanta dotklo...

7 7
možnosti
Foto

Já už se docela bála, že už nic před volbama nebude...

16 4
možnosti
Foto

Záhadou dodnes pro mě zůstává, jak se do této společnosti dostal amícký velvyslanec, který navšítívil Zemana v době, kdy se nalézal tento ve vyhnanství na Vysočině po svém úprku po zradě socdem. v první prezidentské volbě.

2 3
možnosti
JF

J22a50r42d24a 16F13i12š25e53r

10. 1. 2018 15:25

Rudohnědá partička před nastaveným zrcadlem prská;-D;-DVám karma, autoreR^

36 11
možnosti
LB

A že se jich slétlo...! Zřejmě drží službu a teď to mají s příplatkem :-)

9 3
možnosti
JR

J44a91n 80R53á57ž

10. 1. 2018 15:17

Autor by byl hvězdou normalizačních medií, ale v jednom má pravdu: Nebude-li zvolen prezidentem Drahoš (Hilšer, Horáček, či Fischer) bude to důsledkem ruského zásahu do našich voleb a důkazem, že Putin už má své imperialistické pařáty natažené i do těch nezapadlejších vesnic v Beskydech nebo na Šumavě.

15 14
možnosti
VV

Pane Razi, kdyz uz jste to nakous, tak prosim pokracujte. Jakych normalizacnich medii byl autor hvezdou?

8 2
možnosti
Foto

Pan Máca trčí ze skupiny nadprůměrně inteligentních voličů jako pevný bod uprostřed, tzv. medián.

5 14
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik