Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J83a67n 36H56y79n37e77k

11. 1. 2018 8:13

To byl zase dlouhý a únavný blábol. Stačilo napsat, že Zemana nebudete volit a bohatě to stačilo. Jinak ani to není nutné, protože, každý volí dle svého uvážení, pokud nemá papíry na hlavu a tím pádem vlastně nemohou volit. ;-D

12 14
možnosti
AB

A38d18a88m 25B63í25l46e23k

11. 1. 2018 5:39

Za tohle dostanete od Jandy pořádného hubana a siderické informační kyvadlo jako dárek :-P

13 4
možnosti
JR

J86a19r81a 81R60a46n75k

11. 1. 2018 2:43

R^Zda se, ze uz dochazi k "Russian collusion" i v CR a ty dve Barysny jsou skutecne nadherne, potrebovaly be "remake", ale skoda penez a prace na takove "krasavice".

Mas karmu za dobre napsany blog, u nas lide moc nectou anglicke zpravy, takze se opet nechaji utahnout na nudli Miloskem.

6 4
možnosti

Bohužel, u nás žije veliká skupina obyvatel uzavřená do ruských desinformačních bublin! :-) A myslícím lidem nadávají do hlupáků!

1 1
možnosti
MK

RvRvRv Pane Máco, Vy víte, že to Vaše pisálkovství je k ničemu, nic to neovlivní a po volbách Vám zbydou jen oči pro pláč.

Na Zemanovi je co kritizovat, ale to na každém; lidský faktor se nedá vymazat. Vše jsou to však u Zemana menší věci v kontrastu s tím zásadním:

1) Nebrat muslimské migranty

2) Euro ano, ale až po vyřešení řeckých dluhů (i dalších)

3) EU ano, ale bez pořádné změny to dál nepůjde

Proto je stále Zeman v kurzu a lidem je sympatické, že si ani proti velkým nebere servítky.

Jak říkám, chystejte kapesníky!:-P

13 19
možnosti

Není to zaslepenost, nevidět, v jakém desinformačním ruském poli tady žijeme? :-)

1 1
možnosti
MK

Pro Vás je šokující, že čtvrtina (jak uvádíte ve svém článku) občanů věří informacím z alternativních webů?

No víte, pro mě je zase šokující, když se občas podívám (přiznávám, v současné době pouze zřídka) na některý z pořadů našeho veřejnoprávního média. Takže nevím jak Vy, ale já se ani nedivím, že lidé ve stále hojnější míře navštěvují alternativní weby.

Btw. zkuste podobně, jako jste rozebral financování kampaně Miloše Zemana, rozebrat také financování kampaně dalších kandidátů. Čas kvapí a tak doufám a pevně věřím, že to do voleb - v rámci elementární nestrannosti, stihnete. Nerad bych si myslel, že pro vás v těch různých tink-tancích je slovo rovnost pouze prázdným pojmem, když se jím tak často oháníte.

25 15
možnosti
KB

Kdepak, když čtu tyhle svodky, tak si musím vzpomenout hned na strážmistra Flanderku z Putimi, který ve Švejkovi "odhalil" ruského špióna.

Akorát zde chybí nějaký ten rytmistr König, který by to správně zhodnotil

„Posledně jsem vám říkal, Matějko,“ ozval se rytmistr, „že největší blbec, kterého jsem poznal, je četnický strážmistr z Protivína, ale podle tohohle berichtu přetrumfnul ho strážmistr z Putimi. Ten voják, kterého přivedl ten lotr kořala závodčí, s kterým byli svázaní jako dva psi, přece není žádný špion, Je to jistě praobyčejný desertýr. Zde píše takové nesmysly, že každé malé dítě pozná na první pohled, že ten chlap byl ožralý jako papežský prelát.

Ať v kanceláři dají telegram do Putimě, aby zítra přišel strážmistr do Písku. On už mu tu „ohromnou událost“, o které píše na počátku svého raportu, vytluče z hlavy.

19 12
možnosti
JK

Pan Máca se opět vyvětil. A přitom opět stačilo napsat jen "Putin!".

13 15
možnosti
JR

J93a41r73a 95R29a18n10k

11. 1. 2018 2:54

Zvlastni, s. Krakoro, jste k Rusku blize nez ja, tak si to vychutnejte, oni uz i Norove v poslednich zpravach varuji pred ruskym vmesovanim do vsech voleb.

3 3
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

19 7
možnosti
Foto

Ti Američané, CIA, NATO obecně, snad musí trpět nějakou obrnou a myšlenkovou demencí, že si tu nechají řádit FSB a tvrdě podkopávat týl svých jednotek chránící na západní , čo to tárám, na východní hranici klidný spánek našich pracujících . Doufám, že to po Mácově traktátu konečně napraví. ;-D

22 17
možnosti

...ha ha, to jsme se nařechtali

7 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik