Diskuse

Reakce na rozhovory s nominantem do čela bezpečnostního výboru Radkem Kotenem (SPD)

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasné dokazovať škodlivosť mikrovlnky tám,že si vnej pripečiem ruku je neskutočne inteligentné.Nechcel by p. Kodet urobiť rovnaký pokus s grilom,že by doňho strčil na pár minút ruku? To vážne miestnym "vlastencom" - nacionalistom nevadí, že ich reprezentuje takto iteligenčne nedostatočný?

6 0
možnosti

Mysím, že je úplně jedno, co zde píše pan Máca. Dokud povede tento stát pan Babiš, který SPD a pana Okamuru ke svému vládnutí nezbytně potřebuje, bude pan Okamura v TV a jiných médiích dnes a denně, pro všech svých vystoupeních bude i několikrát říkat úplný název své strany i se svým jménem, prosadí si svoje lidi do všech funkcí, které se mu budou hodit, a kdyby byly předčasné volby, tak možná získá ještě víc hlasů. Doporučovala bych panu Mácovi, aby obrátil svůj zrak jiným směrem. Nebo na to nemá odvahu?

0 0
možnosti
Foto

Povede-li bezpečnostní výbor pan Koten, zle se povede. Zejména těm, kteří v rozporuz se zákonem špehují, šmírují a udávají své spoluobčany, donášejí na ministerstvo vnitra a pořádají mediální lynče. Proto zde pan Máca tak křičí.

3 12
možnosti
Foto

Zajímavé, že např. prezidentský kandidát Mirek Topolánek, který vyznamenal bratry Mašíny za terorismus vám nevadí.

A to samé Vám nevadí u představitelů Kalouskovy party.

2 11
možnosti
Foto

Jenomže on je nevyznamenal za terorismus, ale za boj proti vám, komunistům. A to je dost podstatný rozdíl. :-)

11 2
možnosti

Není lepší doporučení, než když jste osinou v zadku polonegramotným agitátorům, soudruhům z EUropských hodnot. Úderník pan Maca zřejmě vykazuje činnost podle počtu znaků. Nicméně na titulku se jistě dostanete, o tom nepochybuji. Kupředu levá!

5 8
možnosti
Foto

Těžko mohl dostat lepší pochvalu, než vaší kritiku.

9 3
možnosti
Foto

Zdá se, že zlaté časy skončily.

1 2
možnosti
Foto

Myslím si (zvláště po přečtení Vašich článků), že volba Radka Kotena do čela bezpečnostního výboru bude správné rozhodnutí.

14 14
možnosti
Foto

Myslím, že u vás to vůbec nepřekvapuje :-/;-D

12 2
možnosti

Myslím, že na jednoduché lidi to může zapůsobit. Prokremelský konspirátor s aktivní účasti v extremistických skupinách šířící konspirační teorie, poplašné zprávy, ruskou propagandu...vyjadřuje podporu těm, které označíme extrémisty... no prostě hrůza, ten Koten... ale souhlas, že svou prezentaci nemá skvěle ošetřenou. Protože se k ní ale moc nehlásí, tak si toho asi bude vědom, že se stala chybička. Holt, sociální média jsou v podstatě novinkou a lidé jim mylně často dávají spíš váhu hospodských řečí, soukromých hovorů, než něčeho veřejného.

1 6
možnosti

Dobrá práce, Romane.R^

9 8
možnosti
Foto

:-)Díky za Vaši práci. R^ Myslím, že pokud by pan Koten prošel bezpečnostní prověrkou, byl by to jen důkaz, že ani on, ani prověřující neprošli potřebným vyšetřením.

7 7
možnosti