Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

SPD jsem nevolil, ale nemůžu si nevšimnout, jaký je pan Máca grafoman. To jsou všichni z té úderky Ministerstva vnitra takhle ukecaní? Vždyť se to nedá ani přečíst jak je to dlouhé.

14 12
možnosti
Foto

Dlouhý text je u některých lidí důvodem, proč si nikdy nepřečtou žádnou knihu.

Stejně tak se někdy stává, že určití lidé nesnášejí učitele proto, že učí.

15 6
možnosti
Foto

Zbytečné úsilí, Vaše snaha o znectení řadového poslance z SPD sice může vést k tomu, že jej nebudou volit ti, kteří by jej steně nevolili, žádný další efekt však nemůžete očekávat.

Napřete raději svoji aktivitu jinam - například na rozkrytí vazeb a finančních propojení, pomocí kterých je financován např. Think-tank Evropské hodnoty. To bude mnohem užitečnější a skuteční fajnšmekři jistě ocení, budou-li vědět, v jakém levelu tohoto schématu se pan Soros nachází.

10 11
možnosti
MD

PROTRELY vsemi mastmi MAZANY napr. .. Kalousek, to nebude. Tak ted si clovece vyber.

1 1
možnosti
Foto

Jenom drobnou poznámku. Z vlastní zkušenosti vím, že na facebook lze skutečně vložit cokoliv, aniž to vlastní uživatel profilu může ovlivnit, třeba přání k narozeninám.

6 2
možnosti
Foto

Ono i sem se dá vložit cokoliv, ročenka CIA, Bartoněk, jakýs papír ...

1 3
možnosti
VK

Hlupáci volí ničemy. Tam jsem se dostali. HNUS. Ale těm hlupákům nevysvětlíte nic a placeným kolaborabtům to vysvětlovat nemusíte - ti pracují za rubly -ty lze jedině přeplatit.

5 6
možnosti
JN

Tolik se pan Máca snaží, přesto SPD dostala ve volbách přes 10% a po dnešku mají dokonce i místopředsedu Sněmovny (na rozdíl například od ODS). Co s tím Evropské hodnoty budou dělat? :-/

13 13
možnosti
Foto

skutečnost, že SPD dostala ve volbách přes 10% a po dnešku mají dokonce i místopředsedu Sněmovny, není nic, co by zdobilo tento stát

16 9
možnosti
Foto

Cituji Vás: "Nechť si o panu poslanci Kotenovi udělá obrázek každý sám. "

Naštěstí jsem při pomyšlení na pana poslance stihl na tu místnůstku doběhnout .... .

10 5
možnosti
ZH

Ten rozhovor na Aktualne jsem cetl a to je jak když se vymlouva desetilety vykuk, co hodil kamen do okna. Nejlepsi jsou vždy ty strojove hlasky o "diskusi". Nacek zabije Zida a zacne vyrvavat, ze preci chtěl jen zapocit "diskusi". Bolsevici taky preci chteli pouze "diskusi". Tento termin zacal byt tak zprofanovany, ze i IS vlastne vede s nami jen diskusi. ;-D Kazdopadne pobavil zaver, jak na to reagovali uvnitř SPD. Karma, ale bohužel politicky handl je silnejsi.

14 5
možnosti
ZH

PS: Rozesmala me fotka z besedy u casti blogu s pani Pillony. Tam figuruje i jmeno Zarko Jovanovic. Kruh se uzavrel.

5 1
možnosti
MB

Podstatné je to, jestli dostane bezpečnostní prověrku. Věřím, že v jeho případě (a s vaším přispěním;-)) bude obzvlášť důkladná.

Ale pakliže ano, budu vysloveně rád za takového člověka.. kvůli pocitu určité vyváženosti. Netřeba mít všude jen poslušné ovce, které se nedokáží podívat na věci jinýma očima. Alespoň bude nějaká názorová rozmanitost a nové pohledy. Když se všichni dívají pouze jedním (předepsaným) směrem ..snadno je zaskočí něco odjinud.

Nepochybuji, že tihle lidé jsou a budou přísně sledování zpravodajskými službami, takže vaše obavy prostě nesdílím.

9 4
možnosti
JZ

J27a58n 34Z54i80e68g80l28e61r

24. 11. 2017 15:15

Zasloužená karma. :-)R^

18 8
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik