Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Vzpomněl jsem si na Ukrajinu a holé lebky a extrémisty před 5 lety a nyní na rozvrácenou Ukrajinu a tisíce mrtvých. Jdeme v jejich šlépějích, anebo se z nás znovu stane součást Ruska. Vůbec nepochybuji o tom, co nastane až p. Babiš dosadí na Ministerstvo vnitra své lidi a také do armády, když tam odtud odvolal Stropnického...

1 10
možnosti
MJ

jsem netušil, že předseda bezpečnostního výboru bude takový řízek, dík MacoR^

16 3
možnosti
JK

Řekl bych, že ze všech těch exotů ve sněmovně s usvědčeným estébákem v čele je tenhle chlapík ještě docela v pohodě. :-)

1 8
možnosti
Foto

Zdravím a jak jinak nežR^R^R^ ... bohužel to vypadá, že určité části občanů, neotevře oči vůbec nic:-/

14 4
možnosti
Foto

V69l31a57d67a 68V65a94n10e52k

22. 11. 2017 6:40

Otevřít oči v duté hlavě,nepomůže....

0 0
možnosti
JN

JJ, díky některým rádobypřátelům jsem měl fejs před volbami plný těchhle sra.ek, bál jsem se otevřít si plechovku píva, že na mne vykoukne Okamura. Nejhorší na tom je, že se opravdu najde 10 % populace voličstva, kteří těm hovadinám věří. Jinak karma.R^

14 1
možnosti
ZH

Netreba doplňujících komentaru, vycerpavajici blog. Ostatne ten kdo vi, ten tyhle konspiracni typy zna uz dlouho. Doufam, ze poslanci mají tolik svedomi, ze je pro ne prednejsi osoba tohoto člověka, nez jen politicky handl, protože tenhle clovek je ukazkovy b.b. Diskuse samozrejme ocekavana a "smutne" vtipna. Karma. R^

15 1
možnosti
Foto

To je masakr8-o

Snad nás všechny zachrání před mikrovlnkami;-D

7 1
možnosti

To, že bude bezpečnostní výbor vést laik s vellmi jednostrannými názory, je nedobrá věc.

21 1
možnosti
TV

Pan Máca má asi předplacenou titulku, ne? Jinak si nedovedu vysvětlit, že tuhle "investigativu" pro EUropské hodnoty placenou z našich peněz admini pravidelně podporují..

10 30
možnosti
VK

Tvoje dojmologie to nejsou.

15 4
možnosti
ZM

Vždycky jsem si říkal, co těch 109 propagandistů v Evropských hodnotách dělá. Pan Máca chudák v potu tváře vytváří seznamy ideologických nepřátel a od rána do noci kontroluje FB profily všech vytipovaných odpůrců vyspělé multikulturní společnosti. Nic mu neujde, pečlivě si ukládá printscreany všech příspěvků pro pozdější využití.

Dokonce ani neřeší, zda jso zveřejněné příspěvky pravdivé, ale řeší jen to, zda jsou ze schváleného probruselského zdroje. Nebýt převratu, tak pan Máca sedí někde na krajském výboru KSČ a vytváří seznamy nepřátel poslouchajících Svobodnou Evropu.

Pokaždé, když tento novodobý vachmajster Flanderka odhalí dalšího ruského agenta, má zajištěnou na blogu prime výchozí pozici, to může i Větva závidět.

Kdy vydají Evropské hodnoty výroční zprávu za 2016? Je Vás pořád jen 109, nebo jste posílili? A co dělá těch zbylých 108 členů ideologické policie? Máca píše a zbytek lajkuje?

24 31
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik