Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Osobně děkuji jak autorovi tohoto článku, autorům reakcí a i autorům dalších dehonestačních článků vůči SPD, děkuji, že tomuto boji věnujete tolik své energie :-)

Tuto energii tak dobrovolně předáváte nám, voličům SPD a každým příspěvkem nás ujišťujete, že body volebního programu SPD jsou správné, že cílí na skutečné problémy a že řešení těchto skutečných problémů je trnem v oku jeho odpůrcům, hájícím systém "jedeme dál, močálem černým, podél bílých skal" hlavně ať se nic k lepšímu nezmění a pokud mi tady za to někdo zaplatí, tak nám sem nacpěte třeba lidožrouty :-). Kdyby tomu tak nebylo, nebylo by takových histerických článků, nebylo by histerických reakcí a nebylo by dehonestační kampaně ;-D

Za sebe Vám ze srdce děkuji, že nám voličům a SPD věnujete tolik své energie :-)

Omlouvám se, na případné reakce neodpovím, mám vypnuté upozornění a nemám tolik času zabývat se diskusí o zoufalství druhých.

Hezký den všem :-)

6 30
možnosti
IC

Já zase děkuji za váš milý příspěvek, plný rozkošných smajlíků. Očividně právem patříte do stáda "ynteligentů" SPD, když napíšete "histerických". A to hned dvakrát po sobě, takže zjevně nejde o překlep.

37 2
možnosti
JB

Tomio si k sobě nemůže vzít nikoho lepšího. S ním teď půjdou jenom dva druhy lidí. Ten jeden z přesvědčení, a tam už pobral to nejlepší, a ten druhý z vypočítavosti a ten už ho jednou vyšplouchnul :-)

0 0
možnosti
PT

Jenomže většina jejich voličů je natolik hloupá, že jim to vůbec nemůže dojít. A to, že neovládají základní pravidla mateřského jazyka, jim nikdy vadit nebude, protože tím se poslanci z SPD naopak stávají jedním z nich. Takže vidí, že i ze šroubárny vede cesta do PS. A to že vám budou tvrdit, že jim EU ukradla genofond, a Tomio jim ho vrátí, už je jen taková pověstná třešnička na dortu...

23 4
možnosti

Nás, inteligentních, kteří jsme volili Top09, je bohužel málo, pane Táborský.

0 0
možnosti
PK

Příliš mnoho textu na otevřený dopis, pak už je to slohové cvičko s jasným cílem, to asi pan poslanec ani nedočte...

1 0
možnosti
PK

Demagogický blábol jako vždy. Máca je Máca, on jiný nebude. SPD bych nikdy nevolil, jen poukazuji na překrucování pravdy o Donbasu, o zastávání se té špatné a zločinné strany konfliktu na Donbasu - ukrajinské strany. Kdo zná situaci na Ukrajině, tak ví, že ti morální, hodní a správní bojují na ruské straně fronty, nosí georgievské stuhy a bojují proti ukrajinským bandám za své domovy.

Jinak způsob práce pana Máci je beze změn - šmíruje po facebooku, pak najde nějakého pitomce (to není na facebooku vůbec těžké), nakopíruje ty nejblbější bláboly a dehonestuje celý politický názorový směr.

8 18
možnosti
VM

Píšete ""pak najde nějakého pitomce""

Není to tím, že svůj k svému ? ;-D;-D;-D

Někdo nemá na víc, než hledat výplody podobných a na jejich základě dehonestovat a ještě tyto hlouposti považovat za jedinou pravdu. Někdo má prostě komplexy a kompemzuje je třeba zviditelňováním se na nějakém blogu za každou cenu ;-D;-D;-D

Za případné reakce děkuji, ale vypínám upozornění. Diskuse o nočem s "nikým" nemá cenu ;-D

0 0
možnosti
OS

Dávám karmu a palec nahoru, následné "pravdivé a správné" odpovědi budou pro mě jako bzučení mouchy v mých uších, jak pravil Synuhet, bohužel nebyl to vlastenec SPD ale Egypťan.

2 2
možnosti
JB

A hlavně Sinuhet. Jak je jednoduché, sám udělat chybu, a jiným se vysmívat, že?

7 0
možnosti
VM

Kopnout si do SPD je momentálně IN a to za každou cenu ;-D Ale jo, je to k něčemu dobré, přestalo se propírat Lithium, OKD, Čapí hnízdo, korunové dluhopisy...........

Tak alespoň k něčemu je to dobré :-) Ale ubohé!

4 22
možnosti
VK

Lithium skončilo s volbami, to byla Babiše kauza, OKD je u soudu, čapí hnízdo se vyšetřuje a bude se čekat, zda nová sněmovna vydá Bureše- není ustanovena....Takže si hoď nohy do tepla a nemlať černochy espéďáku.

19 1
možnosti
VM

Tolik času nemám, ale už 19.5 tis jiných patrně nemá do čeho píchnout. docela zajímavé u autora s průměrnou sledovaností 7.5T za 12 hodin;-D8-o

2 2
možnosti
Foto

Závist? Jsem rád, že takovýto článek má tak široký záběr.

12 2
možnosti
KS

Už dlouho jsem se takhle nepobavil. ;-D

7 0
možnosti
LF

L22u80k84á39š 30F77o24k92t

13. 11. 2017 22:41

Pucárna z porno hodnot ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik