Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všem, kdož doporučují někomu emigrovat z ČR do Ruska, tak lze pouze doporučit, aby se odstěhovali do Saudské Arábie. A tady v Česku zde nastane takový klid, že se na to těším.

2 7
možnosti
VK

Jinak v pořádku? Pokud se někdo sám označuje za agenta Kremlu, tak mu to lze doporučit. Nikde jsem však neviděl nikoho, aby se označoval za agenta SAE. Myšlenkové pochody některých důchodců asi nelze pochopit.

9 1
možnosti
ZB

Karma.Doufám,že tento "vlastenec" prošlápne cestu pro další,kteří zde v EU tak strašně trpí a s nadějí vzhlíží k Rusku...jak je vidět,získat politický azyl v Rusku není problém,tak "vlastenci" neváhejte a balte kufry....

20 0
možnosti
JV

On ten azyl dostal? Nějak jsem to z toho nevyčuchal. Jen to, že má problémy s úřady...

2 0
možnosti
VK

Mám pocit, že tento...., fakt nevím jako to slušně napsat, zde vystupuje pod jménem Kebrdle. Ten tu také psal, že už brzy přijde doba, kdy se kůň donského kozáka napije z Vltavy a jak se na tu dobu těší. Mám pocit, že v tomto případě by se měl použít paragraf na vlastizradu. Škoda, že ho nelze zbavit občanství. Lidský odpad.

Jinak karma Romane. Je třeba tyhle experty tahat na světlo Boží, ukázat na ně a aspoň se jim vysmát.

17 0
možnosti
RM

Ten Kebrdle je opravdu zajímavá existence

0 0
možnosti
VV

Jedním slovem "zmetek"...vám ovšem respekt, že se dokážete prohrabovat tou žumpou a špínouR^ fakt vám není někdy na zvracení?

17 2
možnosti
Foto

Panebože, je vůbec možné, že mohou existovat takoví idioti..?8-o

Nejenom Michalů, ale i spousta těch z diskuzí uvnitř článku...

30 1
možnosti
MS

V případě toho pána bych zcela nedemokraticky uvítal, kdyby dostal pořádnou "nakládačku". :-/

14 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

24 0
možnosti
MT

Svým svérázným způsobem udělal tenhle pán to nejlepší, co mohl. Sbalil svých pět švestek a šel tam, kde si myslel že mu bude líp. Kéž by byl inspirací dalším:-)

38 0
možnosti
RM

R21o43m59a33n 11M81á64c55a

18. 9. 2017 15:27

O tom žádná... Snad tu odvahu odejít do Putinova ráje najdou i ostatní čeští "vlastenci", kteří ty ruské budovatelské úspěchy vynáší do nebes... Určitě jim tam v té svobodě a blahobytu bude líp...

13 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik