Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak oni stačí zdejší "myslitelé" Hermánek nebo Řezník :-/:-)

Ale karma určitě:-)

22 4
možnosti
JR

Mě zaráží vysoké procento úderných rudých novinkářů z hornického karvinského kraje. Ale to se vlastně ví, že je to rudooranžový kraj. Tam diktatura hornického proletariátu zapustila kořeny nejvíc.

19 1
možnosti
Foto

Zemana volily v hojném počtu celé Sudety.

0 4
možnosti
ZB

Na myslitele z iDnes jste poněkud zapomněl a to mnozí z nich se myslitelum z Novinek vyrovnájí a mnohdy je i překonávají,že "vlastenče" Štípku...?

7 1
možnosti
JL

Smutné čtení, Romane. Dík za námahu.

Karma R^

21 2
možnosti

Až nám EU násilím bude lifrovat zcela neomezené počty náhodných Afričanů, budou tuto okupaci také mnozí schvalovat.

3 19
možnosti

Mínusů plní a protiargument žádný. Inu eurohujeři.

1 4
možnosti
Foto

Ano, v pořádku, je vidět, že Sověti i vývoz jejich chápání vlády lidu zde měli i po r. 1968 mohutnou, téměř většinovou podporu. Je to možná větší šok, než srpnová okupace, ale fakta je nutné respektovat a vycházet z nich. Pokud chce a musí naše zahraniční politika být v souladu zde s prezentovanými názory, tak zkrátka se musí orientovat na Moskvu. Pokud tak nečiní, budeme v budoucnu čelit ještě větším průšvihům. Zahraniční politika musí být pokračováním vnitřní politiky, musí respektovat preference občanů. A ne vyhrávat volby podvody. Viz Sládek a Kubiceho zpráva. To se dlouhodobě nevyplácí.

Vážně zde chcete zavádět něco na způsob španělské či chilské diktatury? Není lepší počkat, až po skoku do východních vod zase a opět nastane vystřízlivění.

Jak to byl napsáno pěkně v úvodníku v r. 1946: S Východem jdeme, protože je socialistický, se Západem půjdeme, pokud bude socialistický.

1 24
možnosti
Foto

takhle brzy po ránu se pít nemá

14 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik