Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...to jste, soudruhu inženýre...

1 11
možnosti
Foto

blá blá blá... nesmyslné a nesouvisející výtahy z facebooku (kde se mimochodem najdou i větší magoři) ...vy jste halt závislý na sledování, že?

Ty výtahy z FB už začínají být trapné. Obzvlášť pokud vás platí Evropské hodnoty z mých daní.Rv

33 23
možnosti
ZH

Koukam, jste asi taky ta prava "vlastenka". Stejna dikce.

12 22
možnosti
JS

Ubožáci.. smutné je, že si to ani neuvědomují. Vám karma R^

15 12
možnosti
DV

D56a39v55i43d 68V19l15k

8. 6. 2017 19:49

Romane máš u mě zase příště flašku,nemáš to s těma magorama lehké.R^

7 12
možnosti
Foto

Koukám, že jste jeden z těch, co potřebují ukazovat na nějaké ještě větší zoufalce, než jsou sami, aby si léčili mindráky ze svých nicotných životečků. Pan Máca to je jiná liga. Ten se svou obsesí hledáním za vším ruské agenty a zkrouceným charakterem, je jen smutnou postavičkou panoptika budižkničemů co se z nedostatku možností seberealizace, na pár chudácích, co nemají všech pět po hromadě, snaží vzbudit dojem své nepostradatelnosti v boji proti vlastnoručně nafouknutému nepříteli. Putin je sice zločinec pro to, co provedl Gruzii a Ukrajině, ale ptám se, jaký je rozdíl mezi jeho invazí do Gruzie a Bushovo invazí do Panamy? Jediný rozdíl vidím v odtržení Jižní Osetie. Ale to se dá přirovnat k "sebeurčení" Kosova. I to je podle mě špatně a stejně zločinné jako odtržení Sudet, Abcházie, J. Osetie, i Krymu, i když v případě Krymu je postup Ruska do nebe volající.

0 1
možnosti
ZH

Karma, jinak "vlastenec" Kubinec je zraly na to, aby se na nej mrkli ti z tymu "pomáhat a chranit".

7 3
možnosti
ZH

Ale aspoň se podepsali jako antisemite a ne jako vlastenci.:-/

0 1
možnosti
PS

Pokud váš blog nikdo neplatí, musíte mít dnes volno. Totiž vaše příspěvky naznačují, že dnes jste se práci rozhodně nevěnoval s patřičným nasazením.

A neodpustím si poznámku o tom, že váš oponent je opravdu ideální soupeř. Ti lidé kteří vás kritizují se určitě chovají/přemýšlejí/argumentují stejným způsobem. Náhodně jste vylosoval jednoho a pořádně mu to natřel. Něco jako střílet ryby v sudu.

16 9
možnosti
VK

Asi netušíš, že se dá psát i mimo pracovní dobu a pověšení lze časovat.

7 6
možnosti
KK

Autor si vzal do náruče černouška, neboť tušil že určitě získá téma na tento článek?

A co když si teď někdo může myslet, že rasista je naopak autor, neb preferuje černé na úkor vlastních domorodých?

;-D

11 14
možnosti
DK

V tech clancich, co pisete, mate samozrejme pravdu...Vesmes lidi, ktere jste kritizoval, jsou opravdu ubozi...o tom zadna. Nicmene stejne mi to prijde jako hodne lacine...vy si totiz vzdycky vyberete nejslabsi kousky, a pak je tady rozmetate. Hlupaci se najdou na obou stranach, takze napsat podobny blog by umel kdekdo...spise by k tomu ale nenasel motivaci. Docela bych vasi cinnost chapal, kdyby se jednalo o nejak vyznamne lidi, co maji moznost neco ovlivnit, o necem rozhodovat. Treba politiky i kdyby jen na krajske nebo mestske urovni. Ale vy se zabyvate analyzou jednotlivcu z nejnizsi vrstvy (at uz po strance mocenske, financni nebo intelektualni). Jestli na zaklade toho chcete treba obecne poprit relevanci nekterych principu, kterych jsou tito lide zastanci (napriklad strezeni hranic), pak to neni nic jineho nez demagogie.

26 8
možnosti
VK

Vybral si ty, co na něho útočí.

8 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik