Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdá se - i zde z diskuse - že svět se dělí na dvě skupiny. Pro jedny pan Máca drží v rukou dítě, pro druhé černou opici.

6 4
možnosti
Foto

H47a70n75a 96V88l34k59o48v61á

12. 6. 2017 14:30

Jistě. Pro někoho je svět černobílý. Například já jsem v této diskusi označována za rasistku a "vlastenku" ( a to přestože mám mezi cikány i černochy, dokonce i araby pár přátel) jen z toho důvodu, že živit se slíděním na internetu mi přijde dospělého muže nehodné. O "opici jsem nenapsala (ani neplusovala) půl slova a jako i jiným diskutérům se mi zdá ten nadpis nechutný.

8 1
možnosti

pane Máco, pomáhat je OK, ALE nechápu když v ČR dětem zdůrazňuji dětem se na invalidní vozík sbírají víčka tak proč se nerealizujete zde???;-(

7 4
možnosti
IB

I14v57o 97B84o12u71š86e

12. 6. 2017 18:48

Ja zase nechapu, proc se musi invalidnim detem sbirat vicka na vozik.

2 0
možnosti
Foto

Pane Máca myslím, že jste se vydal správným směrem - jen tak dále ;-)

4 2
možnosti
MH

Proč Vám píší primitivní rasisté? Inu protože normálního člověka nezajímáte. Nikdo nemá část číst eurofilní, promigrantské bláboly, nesmysly o ruské dezinformační kampani bez jediného tvrdého data, nikoho nezajímá kádrování novin. Nikdo není nadšený z toho když mu do firmy chodí výhružné dopisy "ať okamžitě stáhneme reklamu z parlamentních listů, jinak máme zítra před sídlem firmy 500 demonstrantů a v médiích vyjde negativní článek". Všichni vědí, že Evropské hodnoty jsou pochybná organizace s pochybnou osobou v čele, placená z pochybných peněz (ne nemůžu dokázat, že Vás platí Soros, takže to nebudu psát) a především organizace nikým nevolená, bez jakéhokoliv mandátu, zato vytrvale se pokoušející ovlivňovat nejvyšší politiku České republiky. Většina lidí Vás má na háku, protože nemají čas řešit pitomosti a přes veškerou Vaši snahu nemá Vaše novodobá svazácká organizace zatím tu reálnou moc nemá. A ano, tím že Vás komentuji popírám co jsem napsal, ale pokud Váš blábol s nechutným nadpisem visí už několik dní mezi nejlepšími blogy, tak už se to fakt nedá.

39 11
možnosti
LK

A vy jste to Halilovič přelouskal v rámci svého studia kyberprostoru, nebo kejháte z pozice primitivního rasisty, navíc podle toho slintu i rusofilního, kterému jsou podobná zrcadla určena?

6 20
možnosti
OJ

Podle mě si pomáhej komu chceš. Máš pravdu že ty děti za nic nemůžou.

.

Ale netahej je sem, páč pak vlastně nutíš i ostatní lidi, aby pomáhali těm, kterým pomáhat nechtějí, protože by už nemohli (neměli prostředky) pomáhat těm, kterým pomáhat chtějí. Tedy svým potřebným.

.

Ačkoliv chápu, že chudé české dítě na fotce nevypadá tak efektně a "adopce na dálku", která míří někam do Karviné, se v médiích nesetká prakticky s žádným ohlasem. :-/

23 7
možnosti
RM

R78o13m17a50n 58M21á30c45a

10. 6. 2017 16:52

Takže mi napíše primitivní rasista Kubinec. A já napíšu o něm, co to je za existenci.

Ale ve Vaší "logice" tím někoho nutím, komu by měl pomáhat. Bravo...

7 8
možnosti
Foto

Taky dluhy blog, to neni jednoduche. Tolik roboty. Přitom takova blbost, že? ;-DR^ Romane, nikde sem se nedočet odpověď na otazku, kerou sis dal do nadpisu...

29 5
možnosti
LK

:-) Skoro taková kravina, jako když mistr průtoková karma Větvička píše o bolševicích z ANO, KDU, ČSSD a TOP09...

Odpověď na otázku rusofilního "vlastence" v nadpisu bys stejně nepochopil...

7 12
možnosti
JP

J83a67n 96P11u10l86e30c

10. 6. 2017 9:18

Prostě vlastenci 2017.:-/

1 3
možnosti
MK

Ten Werichovo "citát" by se mohl používat u voleb. Kdo řekne, že tomu věří, tak mu přestřihnout občanku a nazdar ;-D

3 1
možnosti
MK

Jinak nezbývá než doufat, že až si půjdou pánové Kubinec a Kašuka ke svému praktikovi pro posudek o zdravotní způsobilosti, až budou obnovovat zbroják, že si pan doktor vyžádá vyšetření příslušného specialisty (psychiatra)...

8 3
možnosti
RM

R93o41m85a52n 14M97á22c18a

10. 6. 2017 16:54

Díky za obrázek a hezký víkend :-)

Vidím to stejně

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik