Diskuse

Ruská pátá kolona v pořadu Máte slovo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P49e21t22r 93J31a67n25á96č

8. 6. 2017 18:08

Slušná sbírka idiotů podobných těm popisovaných v článku, jen co je pravda...

0 0
možnosti

Autore, čím se živítze když máte čas na psaní takových blábolů?

1 5
možnosti

Evropské hodnoty aha, já si říkal že jsou to žvásty jak od Jandy. To je taková ta nová propaganda - kdo nesouhlasí z islamizací Evropy a tím pádem i s EU, která to všechno řídí, tak je prostě ruský agent a nenadělá s tím nic. I když většina normálních lidí má rusáky v oblibě asi stejně jako arabáče, případně jsou jim rusáci úplně ukradeni, tak jsou ruští agenti, protože se odváží zpochybňovat úžasnou politiku EU.

0 0
možnosti

Pane Máca vy jste agent koho. Jistě všechny co s vámi v diskusi nesouhlasí označíte za Ruské agenty. Vaše nenávist a hloupost může podpírat celou EU a NATO. O našich politických pořadech v ČT ani nemluvě. Jistě se v nějaké diskusi brzy objevíte.

0 4
možnosti
Foto

Ježiši to je blábol. Jsem asi proruský špión jelikož jsem v Rusku byl. Vládne tam tvrdý kapitalizmus amerického typu. Jinak bychom mohli mluvit o páté koloně Bruselu a těm je dáván na ČT daleko větší prostor a myslím, že jsou daleko nebezpečnější než propaganda Ruska

1 5
možnosti

Mě by spíš zajímala ta vaše pátá kolona v Evropských hodnotách.. Výroćní zprávu jste zveřejnili naposledy za rok 2015 a i podle té se u vas činí 109 propagandistů. Co 2016? Přibylo vás? Co peníze? Skládáte se na to ze svého? Asi ne , když evidentně máte čas pořád dokola sledovat cvrkot na FB a odhalovat třídní nepřátele.

Až začne Evropa hlídat i své jižní hranice a Brusel na terorismus vymyslí jiný lék než přerozdělování potenciálních teroristů, tak mě začne zajímat jiná pátá kolona, než ta vaše.

Ten váš spisek ze všeho nejvíce připomíná bolševické kádrování. Pořádá demonstraci proti Merkelové? Šup, copak na něj máme ve složce? A to je jen začátek, už otevřeně navrhujete v zájmu boje proti terorismu, který jste sem sami dovezli, omezovat občanské svobody.

Takže nebude trvat dlouho a udavači jako vy, se s pouhým špiněním ideových odpůrců vašeho multikulti ráje nespokojí a budete si je z demonstrací rovnou odvážet.

8 4
možnosti

Milý autore, jak tu někteří píší, veřejně jste demaskoval individua. Jen škoda, že pouze jednostranně, Dientsbier a Kocáb na tom totiž nejsou o nic lépe.

A pořád stejně ubohá argumentace. Nelíbí se mi rozkradená republika, mafiáni a oligarchové, jsem komunista.

Nechci tu islámské uprchlíky, potencionální radikály a teroristy, jsem rasista a xenofob.

Nelíbí se mi kam nás vede EU, jsem ruský agent.

Pořád se kasáte, jak jste všechno zlepšili, máme se skvěle a míříme ke světlým zítřkům. Ale pak si člověk přečte, že máme "jen" 5 % nezaměstnaných a jen 25% lidí žijící v chudobě, 4 500 000 exekucí a to mi moc prima nepřijde. Není týdne aby neproběhl teroristický útok a nebylo spousta mrtvých, ale lidé jako Vy furt jedou svoje, všechno je skvělé, pokračujeme.

9 2
možnosti

"Moskva nám nevezme ani řeč, ani půdu, kdežto Berlín obojí. Vládní forma se změní, za 30-50 let komunismus nebude, bude zde však národ, kdežto za vlády Němců by za 20 let byl národ zničen."

Generál Bedřich Homola, velitel Obrany národa in Němec, Jan: Mašínové.

6 3
možnosti
Foto

Tak někteří by si skutečně zasloužili ještě dnes nějakého "mašína" potkat.

1 1
možnosti

Argumentace Miladou Horákovou je opravdu dechberoucí?

Komouši popravili JEDNU ženu a několik desítek dalších zemřelo vinou špatného zacházení v base.

Pro nacisty za Heydrichiády nebo pro IS byl toto standard za jeden den.

Takže ano, komunistický režim dával lidem větší šanci na přežití a za lepších podmínek, než nacisti a muslimové.

5 5
možnosti

P48e83t87r 12U23h39e40r

5. 6. 2017 17:02

Několik??? ;-€

4 0
možnosti