Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Díky za dobrou práci.R^

12 5
možnosti
MS
Foto

Pokud se tomu divíte,tak si jen málo pamatujete. Třeba tu moskevskou škodolibou radost nad zvolením druhořadého herce. Tehdy jim taky rychle zhořkl úsměv na rtech (8.6.1982: "Země, která zaměstnává jednu pětinu své populace v zemědělství, není schopná uživit vlastní národ").

9 0
možnosti
Foto

Víte, přečtěte si tehdejší Rudé právo a potom něco mluvte o škodolibé radosti nad zvolením druhořadého herce.

0 0
možnosti
JH

J63i90ř74í 44H23r80b16e19k

13. 4. 2017 16:09

To bude trochu zjednodušenej pohled. Já třeba fandil ve volbách Trumpovi, protože prezentoval na rozdíl od oponentky úmysl přestat se plést do cizích požárů a zaměřit se na vlastní písek. Je jenom logické, že když dojde k trestání nějaké strany za chemický útok bez řádného prošetření, tak se mi to bez ohledu na názory Ruska nelíbí. Za nekonzistentního přehodnocovače bych se považoval, kdybych začal tato vojenská vměšování schvalovat na základě toho, že za tím stojí „Doníček“.

12 3
možnosti
LO

To víte, autor umí rozlišit jen věrné eurohodnotníky milující velkou vůdkyni Evropy a proruské trolly. Při tomto černobílém (pro extremisty typickém) pohledu se bez zjednodušování neobejde.

8 3
možnosti
JV

J49i62r69i 16V17r22a57b98e48c

13. 4. 2017 16:07

Dobře jím tak !Těm Putinovcům a Zemanovcům.Jeden mu pomohl na trůn a ten druhý čůral blátem po jeho zvolení do červených trenýrek.

3 1
možnosti
JV

J23i30r77i 15V45r63a96b21e49c

13. 4. 2017 16:54

Ne blátem, ale blahem .

1 0
možnosti
Foto

,,Jak se přes noc z milovaného "Doníčka" stal "zrádce, válečný štváč a kačer Donald"?";-D Mohl být ovšem i nadpis ve znění: ,,Jak včera nenáviděného Donalda dnes titíž až adorují", aneb, nastavte korouhvičky, odkud zrovna větry dují:-P

14 6
možnosti
ZH

Opravdu ho jeho kritici "adoruji" ? Toho jsem si nevsiml. Stale se na nej vali kritika, jelikož jeden dobry tah z nej genia pres noc neudela ;-)

7 0
možnosti
ZH

Nemusel jsem ani pro noty k Iluminatum a vedel jsem, ze tenhle blog prijde, protože tyhle udalosti proste musely vyprodukovat hodne mrzeni a vtipného materialu na strane "vlastencu". :-)

0 0
možnosti
JM

J57a70n 79M83o95l26n29á64r

13. 4. 2017 15:32

Holt rusofilům hrabe ;-D

2 2
možnosti
Foto

Tak, to jej kvalitní vyjádření. A k čemu potom ten policejní dozor na netu?

5 2
možnosti
PM

Ale to kvičení proruských fašounů je super, Trump je pořád stejný retard, ale tohle se mu povedlo.

19 4
možnosti
LO

"retard", "fašouni" - aha, tento slovník indikuje vzdělanou proevropskou elitu, co?

8 0
možnosti
EH

Ten Jovanovič vám musel hodně ublížit, že je mu věnován celý blog. :-)

Přiznávám, že jsem Trumpovi spíše fandila a přiznávám, že s útokem na Sýrii nesouhlasím. Co to ze mě dělá? Je snad moje chyba, že se "Doník" nechová podle mých představ? Pro většinu voličů byl stejně jenom menší zlo a ne spasitel USA.

Ale ať si rýpnu do liberálního demokratického tábora: ukázalo se, že varování "xenofobů" ohledně hrozeb z masové imigrace se vyplnilo a nikde nevidím radující se "xenofoby" z německého neštěstí a teroristických útoků, ani nikde nevidím zapřísáhlé vítače, protože se tichým duchem vytratili. ;-)

14 11
možnosti
ZH

Ono těch "vítačů" zase tolik nebylo, možná by jste se ale divila, kolik úplně normálních lidí se dobrovolně angažuje i když vůbec uprchlíky nevítali. Na rozdíl od Čechů, kteří uprchlíka znají jen z telky, třetina rodičů či prarodičů dnešní německé generace to zažila na vlastní kůži. A s tím varováním "xenofobů" je to asi jako když meteorolog varuje před sluníčkem, deštěm, vedrem, zimou a větrem. Prostě se tomu nevyhnete a froschmann bude mít vždycky pravdu. :-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik