Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC
MN

Vím, že se opakuju a že můj dotaz nebude zodpovězen. Přesto mi to strašně vrtá hlavou: vás tohle naplňuje? Zatímco pekař peče housky, zedník staví domy... vy slídíte cizím lidem po profilech a tváříte se, že jste na sebe hrdý.

I taková uklízečka večer usíná s pocitem, že odvedla dobrou práci. Vy ten pocit máte? Když se vašich rodičů někdo zeptá: "Čim se živí ten váš mladej?", jak se jim asi odpovídá? ;-(

23 11
možnosti
KN

Jako upocený slouha ?

Bretschneider režimu ?

3 4
možnosti
Foto

Autor článku se spletl, když nazval Ligu severu radikální stranou, jelikož patří ke středopravicovému proudu. Na konferenci, která byla volně přístupná jsem byla sama za sebe, jelikož mě osobně zajímalo téma. Vždy, když jsem v Praze, navštěvuji volně přístupné konference jak na Senátu tak na Parlamentu ... každý občan má tu možnost.

9 5
možnosti
ZH

Mrknu co vyhodi Google k vašemu jmenu. Vyskoci na me obskurni weby, jedna zumpa vedle druhé, i Slobodny "vysirac" se ukazal a temata migranti, migranti, migranti, peclivy vypis z krimi rubriky, migranti, migranti....... jina temata nemate. Uz to, kde publikujete, evokuje, ze vase duveryhodnost trochu kulha. Koukam na Twitter, hned nahore Le Penova, Okamura (k SPD mate evidentne slabost), Vilders,........Czexit. Je mi asi jasne, proc jste byla u toho panoptika v Senatu, kam se normalni clovek prisel pobavit nad obskurními figurkami jako Ovcacek, Veleba, Schneider, Zantovsky, atd.... a ne seriozne hltat informace. na to tam byli jini, ktere pan maca vcelku popsal. Liga severu dle vas není radikalni. Zajimave, ze ma uzkou spolupraci s Jednotnym Ruskem, kam si jezdi pro rozumy a horuje za zruseni protiruských sankci, coz nejak nejde dohromady. Objimani s Le Penovou.... ani nemá cenu pokracovat dal. Takze vase vyjadreni je duveryhodne asi jako weby kam publikujete.

10 9
možnosti
LK

L47e25o19š 58K74a10ň70a

13. 4. 2017 20:17

Jako vždy. Dobrá práce. Karma.

12 5
možnosti
KN

Podle sebe soudím Tebe ?

Máca je typický propagandista. Každý režim takové řezníky potřebuje. Nevím, k čemu je tady tleskání.

10 12
možnosti
KD

K74a74r14e32l 41D42u10f34e89k

13. 4. 2017 19:57

Na rozdíl od vás, který se živí ze státních a jiných peněz psaním protiruských pitomostí, tak se ten Kašuka, kterého vůbec neznám, živí alespoň poctivě. Zkuste přestat blbě pindat a začněte se živit také prací, poctivě. A k tomu vám dopomáhej bůh !!!

7 16
možnosti
JK

Takže podle vás, když se bankrotář rudý stalinista Ladislav Kašuka živí psaním protizápadních demagogických lží a pitomostí z peněz zasílaných z Ruska,

tak je to "poctivá práce"?

A naopak, když se investigativní novinář pan Máca živí tím, že na takovou (a i jinou) demagogii upozorní a dané pisálky pěkně odhalí, tak je to z nějakého nepochopitelného důvodu "nepoctivá práce" ? 8-o

No tak to je fakt síla! . ;-D

16 1
možnosti
MB

No, ono to všechno funguje i opačně...kdy se z populisty a Putinova kámoše přes noc stal "správný chlap" ;-)

Ale na tom přece není nic až tak divného.. Všechno se vyvíjí, nikdo nedělá jen dobré nebo špatné věci...

Jednou jsi pašák, se kterým chce mít každý společnou fotku...a za pár let bude tahle fotka dotyčné kompromitovat...protože mezitím se udály věci, které z pašáka udělaly padoucha..

Nic není na "věčné časy". Jen naprostí lokajové slepě následují svého pána až do horoucích pekel... A v takovém případě jsou nejsmutnější případy okázalých "humanistů", kteří pak musí čímdál krkolomněji vysvětlovat, jak jsou různé "preventivní" zásahy a vojenské konflikty vlastně v souladu s jejich humanismem... :-/

Já dávám přednost těm, kdo posuzují nejprve událost a pak zaujímají postoj k lidem, kteří za ní stojí...před těmi, kteří nejprve berou v úvahu to, kdo za tím stojí a teprve pak zaujímají postoj k události..

11 5
možnosti
DK

Kez by takovych bylo vic...

0 0
možnosti
DK

Ta diskuze je nejaka nekompletni...chybi tu Ziegler se "zaslouzenou karmou"...nevite, co s nim je?

9 2
možnosti
Foto

I14v29a51n 73M61a93r48e29k

13. 4. 2017 19:05

Jako vždy "dobrá práce" p.Máco, a proto i "zasloužená karma" R^

8 5
možnosti
JR

J44a55r42a 58R14a62n22k

13. 4. 2017 18:24

R^Ti, kteri se musi spolehat na zpravy aeronetu ci tloustnoucich proroku z Jugoslavie a Italie, budou menit nazory kazdy den. My se tady za velkou louzi bavime dost dobre, kazdy den dalsi jmeno z administrace k ruske stope a mluvci "korenar" uz nevi, kde se omlouvat po svem prokecu o tom, ze Hitler byl citlivejsi nez Assad, ze nepouzil smrtici plyn na vlastni lidi, to zrejme chvili poslouchal padajicimu andelovi jmenem Bannan:-)

7 8
možnosti
JB

Těm vašim příspěvkům je čím dál, tím méně rozumět. Zřejmě chcete působit jako světačka, ale vaše příspěvky už vyznívají jako projev osoby s postupujícm Alzheimerem.

Jen na okraj, neznám ale vůbec nikoho, kdo by sledoval aeronet, vůbec nikoho, kdo by vůbec znal tento server, a mám pocit, že se na tento server koukají hlavně ti, co pak říkají - fůůj, to je teda stoka, ruská propaganda, Nikdo jiný.

13 6
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik