Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Obdivuju vás. Já bych si při probírání mentálních výkalů okamuristů a zemanistů připadal jako zaměstnanec kafilerie...

23 12
možnosti
RM

diky... je to opravdu bazina... a ten cas, co jsem v ruznych prozemanovskych a prookamurovskych skupinach stravil, to bylo inferno...

ostatne ty jejich skills se transportuji i sem do diskuse a dozvim se tak, kdo vsechno me samozrejme plati... a kdyz napisu clanek o tom, ze tito "vlastenci" jsou schopni verit ocividnym blbostem na internetu, tak jako "protiargument" me tito absolventi "Vysoke skoly zivota" obvini z islamizace, nazvou vitacem, neomarxistou atp.

ale je to jednoduche, lidove, nemusi se nad tim premyslet a u dalsich "vlastencu" to zafunguje...

chybi tedy uz jen obvineni z pripravy valky proti Rusku a bude to komplet...

13 3
možnosti
JC

J96i56r69i 45C76e86e

1. 4. 2017 10:42

A za tohle jsou Soros a Evropská komise ochotni platit?

8 9
možnosti
IC

Za pravdu by se to vyplatilo ...

1 1
možnosti
RS

Průměrný jedinec samozřejmě odhalí podobné hoaxy už z titulku. Stejně tak mu bije do očí i tahle amatérská manipulace pana pisatele, byť si myslí jak je hrozně chytrý.

21 6
možnosti
IC

Zkuste vysvětlit tu Vaši údajnou manipulaci.

6 0
možnosti

Vážení a milí!

Nejvíce mne překvapilo, že šiřiteli těchto hoaxů a desinformací jsou u nás především komunisti, kteří šíří do společnosti závist, nenávist, zlobu a lži. Od nich dostávám desítku rozvracečských mailů denně, které ohrožují naši republiku, které usilují o naši závislost na Putinovi a poskvrňují vše, co vede k naší nezávislosti! A mnozí tupci se ke komunistům přidávají...

:-)

10 0
možnosti
RK

Nádherný projev ve smyslu probruselské propagandy, nechcete taky kandidovat na prezidenta?;-D

8 8
možnosti

Díky za informace!

Bohužel, tupců v tomto národě je příliš mnoho!

:-)

6 1
možnosti
PS

Máte pravdu, pane doktore. Víte s kolika lidmi, kteří neví co znamená empatie, diskutuji a vysvětluji věci zdravým rozumem poznatelné?

0 0
možnosti
PG

Zajímavé je kolik lidí nemá nic užitečného na práci a ztrácí spoustu času volovinami.

7 2
možnosti
RH

To je určeno pro hlupáky, kteří zemanovsko-okamurovské propagandě propadají. Pro ostatní je to zbytečné, ti vědí, co je to za úroveň.

5 0
možnosti
VP

Bohužel, asi každý z nás zná ve svém okolí lidi, kteří tyto hoaxové hlouposti dál šíří jako tu jedinou pravdu.

Já jich dostávám na e-mail desítky a vždy s poznámkou, šiřte dál, když to nedělají veřejnoprávní média.

Jednoduchost českých občanů i voličů se bohužel až hvězd dotýká. Prvopočátek je však v úmyslném záměru někoho poškodit a společnost destabilizovat.

V takové společnosti se pak populistům velmi daří šíření nepravd a lží a ti jednodušší občané se řídí českým příslovím, že na každém šprochu, je pravdy trochu a ty lži roznáší dál.

Pane Máco, fandím vám, ale je to tak trochu boj s větrnými mlýny. Jsem už starší člověk, prožil jsem, jako dvacetiletý, okupaci v srpnu 1968 a nikdy jsem nepředpokládal, že 28 let po tom, když jsme odstavili komunisty od vlády, se česko-moravsko-slezský národ bude nacházet v takovém marasmu, a že se zde budou opět prezentovat lidi, kteří by klidně opět stvořili nějaký zvací dopis, který by adresovali Putinovi.

Je asi svatosvatou pravdou, že národ, který se nedokáže vyrovnat se svoji totalitní minulostí, je odsouzen si ji zopakovat a to vše co zde, pane Máco, sdělujete je důkazem, že k tomu zopakování máme docela dobře nakročeno.

14 6
možnosti
RM

Dobrý den,

děkuji za komentář. Nakročeno určitě máme. A v jakém je tato postkomunistická společnost stavu, tak to se dosti naplno ukázalo až s penetrací internetu mezi specifické sociální skupiny a s rozmachem dezinformačních kampaní.

Souhlas s Vaší tezí: "Je asi svatosvatou pravdou, že národ, který se nedokáže vyrovnat se svoji totalitní minulostí, je odsouzen si ji zopakovat."

Nicméně on je obrovský rozdíl mezi tím online a reálným světem. Na internetu můžeme vidět spoustu neohrožených hrdinů, co si našli v diskusích pod články a na sociálních sítích smysl svého bytí a kde si ventilují svou frustraci. Takže toto pak může zkreslovat celkový obrázek.

I když plně souhlasím s výrokem prezidenta Zemana, o tom kolik je u nás osob podprůměrné inteligence atd. Není to tedy nic, z čeho by se dalo radovat.

7 6
možnosti
JP

J78a74n 49P22i21r24a41s

1. 4. 2017 8:02

Ani bych se nedivil kdyby toto byla druhá fáze experimentu. Dobrá práce ale celkem jednostranná. Prosím experiment z druhého tábora.

5 2
možnosti
JK

Myslím, že výsledek by byl srovnatelný.

8 2
možnosti
MM

no dočetl jsem jen k "agentce Kremlu" která dle autora svým prohlášením, že před lety bylo zdravotnictví zdarma, lže, neboť to by museli lékaři a sestry pracovat zadarmo - tak snad jen exotovi z thinktanku nedojde, že paní to myslela z pohledu pacienta (a měla mimochodem pravdu) ! ;-D Když řeknu, že mě dnes autobusák svezl grátis, také tím nemyslím. že se kvůli tomu vzdal svého platu, ač by si to tak nějaký evropsky hodnotný myslitel mohl vykládat ;-D

19 7
možnosti
IC

Pro méně chápavé jedince: To když pacient nezaplatí přímo lékaři neznamená, že nezaplatí prostřednictvím svých daní a odvodů.

8 1
možnosti
VJ

Pane Máco,moc záslužná práce.Předvedl jste neskutečně krásnou galerii blbosti.Je to výsledek spolupráce demagogů na straně jedné a blbců na opačné.Demagogů nemusí být moc,ale pokud jsou dostatečně otrlí,dokážou uspokojit neskutečně mnoho pitomců a ti rozhodně v Česku nejsou na vymření a díky jim se na politickém výsluní vyhřívají lidé jako Zeman,Babiš a za nimi pokulhávající Okamura.Tito lidé mají doslova kachní žaludky,neboť dokáží zbaštit a strávit vše co sejim předhodí a čím větší je to blbost,tím více jim to chutná.Některé jejich příspěvky na sociálních sítích představují tak osobitý "humor",že předčí kdysi proslavený časopis Dikobraz.Snad se někteří na tom vašem panelu stupidity najdou a následkem toho třeba začnou i přemýšlet.Mimochodem na stavební průmyslovce nás vyučoval v předmětu železový beton váš jmenovec,nebyl to váš příbuzný?Přezdívali jsme mu ciment.Mne jednou doslova vyrazil od tabule,ale dnes už se na něho nezlobím.

19 5
možnosti
RM

Dobrý den. Děkuji za uznání i za komentář. Elementární blbost je jednoduše velkým nepřítelem demokratické společnosti.

Příbuzný to nebyl. Tedy shoda příjmení.

4 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik