Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Tak mě napadá... co když celý váš blog je výmysl, všechny fotografie jsou vytvořené na počítači a skutečným úmyslem je dokázat, jací hlupáci jsou odpůrci Okamury a Zemana (nebo "sluníčkáři", "kavárna", nazvěte to jak chcete)?;-D

Pokud něco takového odhalíte v dalším blogu, uznám to jako skutečně nápaditý experiment. Takhle nic moc:-)

4 1
možnosti
IC

Aha, takže kdyby ten experiment byl fake, tak to je zajímavé, ale pokud to je pravda, tak za nic nestojí. Opravdu originální přístup k faktům - něco jako alternativní pravda8-oRv

1 0
možnosti
Foto

2180 tučně označených sdílení na Facebooku? Tak tomu říkám ohrožení demokracie.

2 0
možnosti
RJ

Okamurovci a echt zemanovci tvoří jen malou část populace a z nich jen menší část "hltá" a dále nadšeně šíří podobné bláboly.

Více mě děsí sociální experimenty (inženýrství), které provádějí na celé populaci sluníčkáři - ať už jde o socany, část babišovců a lidovců, a to za vřelé podpory zelených a podobných anarchistů...

Vivat pořádná pravice...R^

13 1
možnosti
JS

Záslužná činnost, moc díky. Hodně témat a mýtů by potřebovalo takto rozkrýt.

7 1
možnosti
RM

Díky. Tak s rozkrýváním problém není. Jde o to, že určitou skupinu, v ČR zhruba čtvrtina obyvatelstva, tak je nějaká fakta nezajímají a jen se chtějí utužit ve svých předsudcích.

5 0
možnosti
MH

Kolik za to ten Soros vlastně platí? Ale jako bez legrace.. já bych se obětoval, za mrzký peníz klidně přešel na druhou stranu... flákat se na diskuzích, trollit a vymýšlet cypoviny a ještě za to dostávat peníze, to by mě bavilo ;-D

4 6
možnosti
IC

Tak tomu se říká charakter!R^;-DR^

0 0
možnosti
PH

Jen doufám, že na tuhle pitomost nešly žádné peníze z mých daní.

4 1
možnosti
LK

L78i55b95o25r 64K29o87u11t

2. 4. 2017 12:12

Pokud by sly z mých, pak s tím nemám problém. Ten mám spíše z toho, že z nich jsou patrně podporování pitomci o kterých je v textu řeč.

4 0
možnosti
LK

L93i59b14o91r 21K82o77u13t

2. 4. 2017 11:44

Díky autorovi. Zajímavá práce. Dostalo mne, jak po mnoha odhaleních v diskuzi, že nadávají Kalouskovi, ale jde ve skutečnosti o tvrz Zemana, neberou zemanovci fakta v úvahu. Jejich blbost a zaslepenost je skoro k politování, pokud by ji nedoprovázela veliká agresivita. K politování ovšem nejsou politici, kteří na tyto vlastnosti sázejí a s těmito lidmi ke svému prospěchu manipulují. Tedy například ten Zeman. Ten zaslouží obrovské opovržení.

9 1
možnosti
RM

Díky za uznání. A jedinci, jejichž blbost a zaslepenost je skoro k politování, jak píšete, se přesouvá i samozřejmě zde do diskuse.

V článku je vidět, jak jim někdo napíše, že to není dům Kalouska a oni vesele jedou dál, že je a spílají Kalouskovi. Stejně tak perfektně vědí, jak můj článek platí Soros, daňoví poplatníci a další subjekty i přesto, že ho nikdo neplatí a je to zmíněno v popisce blogu a uvádím to i zde v diskusi.

Ale "vlastenci s "Vysokou školou života" holt vědí své.

8 1
možnosti
PB

P45e90t21r 23B56í16l31e20k

1. 4. 2017 19:08

Venku hezky akce mezi lidma super, i na zahradě zrobene, sloup natreny, roba pomilovana....a co vy? Jo aha trolil na bezvyznamne diskuzi...taky fajny den..toz cus...jdu na pivko...a ty autore...zas to tak nezer...venku je fakt fajn.

4 4
možnosti
OS

Díky za Vaši námahu, ale co s tím? Blbec zůstane blbcem i kdyby měl prvotřídní ohoz.

5 0
možnosti
JR

J85a65r39a 64R83a86n52k

1. 4. 2017 23:46

Kdyz oni se doslova klonuji 8-oTak uz zase posilaji zvaci dopisy PutinoviRv

Karma RomaneR^

2 0
možnosti
JF

Jen tak dál, pane Máco. Kalouskovi tím prokazujete medvědí službu, protože se stane to, že ho ještě více lidí začne nenávidět. Tím pádem se může stát, že TOP 09 zažije ve volbách naprosto totální debakl. Jen více takových podřezávaných větví a Kalousek se svou stranou může zmizet v propadlišti politických dějin.

2 7
možnosti
ZH

Pochybuju, ze v tech skupinách je aspoň jeden clovek, který by Kalouska volil ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik