Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako vlastence mě celkem uráží, když se proruští "hrdinové" na internetu titulují tímto označením. Bylo by lepší, kdybyste u těchto hurávlastenců používal slovo "vlastenci" raději v uvozovkách. Jinak díky za zajímavý článek.

14 5
možnosti
RM

jj... diky za pripominku... pokud se mrknete do predchozich clanku, bezne to tak delam...

3 1
možnosti
Foto

Za nebezpečnější pro demokracii považuji článek docenta Putny, který požaduje výslovně takovéto pěkné weby zakázat, protože jejich význam je vysloveně okrajový.

Je to jenom názor jedné osoby, nebo i dejme tomu skupiny, které je nutné mít pod veřejnou kontrolou. A teď je vždy na zvážení, zda jim dělat skrytou reklamu jejich kritikou.

Co je lepší, komunisté a fašisté v parlamentu, nebo v ilegalitě? Na to může autoritativně odpovědět pouze něco, čemu já říkám ostrakizační referendum, které byumožnilo dočasně třeba postavit podobné politické skupiny, ale třeba ODS nebo ČSSD mimo veřejný prostor na dobu pěti let, kdyby tento požadavek byl schválen nějakou významnou většinou. Jinak proti gustu žádný dišputát.

2 9
možnosti
RM

a ja pro zadne zakazovani nejsem.... nejsme a nechci, abychom byli v rusku, kde napr. plati tzv. blogersky zakon a kde jdes do basy, kdyz napises, ze krym je ukrajina... a nejakych 360 zabitych novinaru v rusku by taky mohlo rict sve, pokud by byli nazivu...

proruske weby mohou psat, co chteji, pokud neporusuji zakon... a stejne tak ja a kdokoliv jiny ma pravo psat o tom, o cem proruske weby pisou, pokud ja nebo kdokoliv jiny, neporusujeme zakon...

17 1
možnosti
Foto

Je to naprosto směšné. Autor se nás zde snaží zahrnout kvantitou a předstírá že to je kvalita.

Jistěže existují proruské weby, ale postoje lidi formuje skutečnost, kterou vidí kolem sebe a ne nějaké obskurní weby.

A ta skutečnosti je často tristní a to se autor prostě snaží zastřít.

Člověk mu to až přijde líto. Tolik námahy s tak minimálním účinkem.

11 19
možnosti
Foto

Člověku to až přijde....

2 2
možnosti
Foto

Autor blogu:

Analytik programu Kremlin Watch think tanku Evropské hodnoty, spolupracovník redakce Manipulatori.cz.

10 3
možnosti
RM

ctrl + c a ctrl + v zvladate dokonale... velka gratulace...

8 3
možnosti
RK

Kdyby homogenní mainstream nelhal, nezamlčoval a nemanipuloval, tak by nikdo nebyl nucen shánět informace na různorodých alternativních webech. Ano, alternativa k překvapení některých není stejně jako mainstream homogenní, to znamená, že na ní lze najít informace od úplně paranoidních lidí až po tvrdé realisty. A je pak už na schopnostech každého, aby si to odfiltroval a našel tam co potřebuje.

15 14
možnosti
Foto

Aha, takže občan, který není schopen odfiltrovat mainstream, se upne k "alternativě", aby mohl filtrovat. Jinak dobrý, jo?;-D

22 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik