Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Je docela zábavné že ruská pátá kolona jako Králíček a jeho chlebodárci "bojují" za použití amerických Iphonů, Facebooku a Internetu. Pak nasednou do Jeepu nebo VW, na letišti přesednou na americký Boeing a záletí si někam na prohnilý západ kde popíjí Jim Beana na terase amerického Holiday Inn, zatím co jejich dětičky studují v USA nebo v Anglii.;-D

2 2
možnosti
RM

njn... zajimave je taky pozorovat to, jak ona pata kolona se snazi me clanky diskvalifikovat... samozrejme presne vi, odkud a za co jsem placen apod... a bez pouziti jedineho argumentu podle nich take lzu apod... ale vse je zdrojovane a kazdy si muze rozklinkout.... holt to uz je takovy rusky styl... predlozis milion dukazu, ale k jejich vyvraceni staci tvrzeni, ze to je "politicky motivovane nebo zaplacene" a dukaz o tom zadny...

ale predstavme si situaci, kdyby treba zamestnanci idnes vyuzivali falesne profily a za jejich pomoci spamovali clanky idnesu napric internetem, zakladali ruzne stranky, skupiny atp.

to uz by rusti "vlastenci" z diskusi radili jako pominuti...

9 2
možnosti
FK

Kolektivní vina:

Xenofobové sdílí ac24, jsou fandové Ruska, Putina, Zemana...

A hlavně, jsou trollové!

Mně někdy stačí "zaručené informace" z iDNES.cz - například:

Demonstrace ve Vídni proti zákazům šátků, které zakazovat nikdo nechce, novinky a iDNES.cz shodně tvrdí, že chce rakouská vlláda zakázat "muslimské šátky". Ve skutečnosti je to manipulace, Rakousko zakáže "pokrývky obličeje" - pro všechny, ne jen pro muslimy. A "šátky" půjdou pryč jen na úřednických postech. Jenže opět tam zakázali VŠECHNY náboženské symboly. Takže jasná manipulace pro muslimy...

http://www.stop-multikulti.cz/manipulace-idnes-cz-a-novinky-cz-zakaz-satku-v-rakousku/

Je to můj web. Zkuste o něm říct proruský a budete za blba V

3 4
možnosti

Citace: "Kolektivní vina: Xenofobové sdílí ac24, jsou fandové Ruska, Putina, Zemana..."

Uveďte, kde tohle tvrdí původní článek na blogu. Nepíšete do diskuse náhodou něco, co s předmětem článku nemá nic společného? Ano, tohle je typická ukázka demagogie - nemohu polemizovat s článkem, tak odvedu debatu jinam.

4 0
možnosti
BB

B27o74r87i88s 30B31í17l93ý

7. 2. 2017 10:02

Je smutné jak se historie opakuje a lidé vždy bojují války minulosti. "proruský" se ve Vašem článku objevuje asi 50x ale dnes to již není Západ proti zlému Rusku, situace je složitější. Podívejte se na mediální válku v USA

6 4
možnosti
OH

Zkuste se podívat na TV ZOOM Reaganova tajná válka.

Aneb jak poštvat stát s nevhodný vztahem proti programovému nepříteli.

Pak zkuste přečíst svoje moudro.

Ono to možná nebude Reaganovo ekonomické uzbrojení, ale styl boje PSYOPS. Proč by jinak tajné služby šly tak silně i proti spojencům kdyby je nechtěly ovlivňovat a vnucovat jim své představy o správném pohledu na svět.

2 2
možnosti
RS

Zaplať Bůh za Reaganovo ekonomické uzbrojení, které nás zbavilo sovětského sajrajtu.

5 0
možnosti
PN

Na co má tak někdo čas...

1 3
možnosti
VK

To mi povidejte. Mohl bych vyjmenovat dvacet proruských nicků, který tu trollí dvacet hodin denně, sedm dnů v týdnu.:-P

6 0
možnosti
VK

Romane karma. Nevíš něco o zdejší kremelské hvězdě Axamitovi, alias Malém? Jinak mi připadá, že Lia je Havránek. Zdejší blog také čas od času ovládne nádherná inteligentní kráska, jako na potvoru, silně prokremelská. Co si budeme nalhávat, ani zdejší pravidla a jejich vymáhání nejsou neprůstřelná.

4 1
možnosti
Foto

A paranoia je čistě náhodná....

3 2
možnosti
Foto

Jako vždy R^ a karma. Dobrá práce......

7 0
možnosti
VM

Víte. Já čtu "Litrární noviny" sem tam kouknu na zprávy ČT1, Nova nebo Prima, nejde nevšimnout si různých odkazů na FB o kterých píšete, někdy poslechnu diskusi na "Slobodném Vysielači". A dělám si vlastní názor. A nemyslím si, že by oficiální média měla větší pravdu než alternativní, nebo že by nepřekrucovala fakta. A krásnou ukázkou jsou informace o bojích v Aleppu (kde už je klid) verzus boje v Mosulu, které doposud neskončily, ale už se nehodí do krámu. V obou případech byly civilní oběti, v obou případech byly bombardovány i civilní cíle. Ale spravodajství se diametrálně lišilo. Tak proč věčit oficiálním zdrojům. Třeaba paní Spencerová z Literárních novin byla přímo na místě a její reference byly trochu jiné, než na ČT. A včíl babo raď.

5 7
možnosti
VK

Jo Spencer, to je záruka kvality. Asi jako Ransdorf a jeho dva tisíce vojáků NATo u Debalceva.

6 5
možnosti
Foto

Dobry clanek. Koukam ze rudochum hezky zvedl mandle.:-)

9 1
možnosti
OH

Takže na rovinu. Už berete v Kanadě i Romy z Česka nebo si štěstím učurkáváte jen z vybraných zemí / ras / víry?

To je přeci to co zrovna vy odsuzujete, nebo vám jde jen o systém každé svinstvo vhodné?

2 3
možnosti
ZE

I ve zdejší diskuzi je vidět, že proruské šmejdy jakákoli kritika irituje.

11 5
možnosti
RK

Někoho irituje, někdo se tomu jen směje a jiní jen přihlouple přitakávají, že?;-D

5 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik