Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych autorovi a mnohým jiným, kteří pletou bič, víme z čeho, protože z ničeho jiného by ho neupltli, protože relevantní argumenty chybí, přečetli tento článek:

POLEMIKA: Podivnépostupy Evropských hodnot. Mluvme o bezpečnosti, ale bez ideologi

Zdroj: http://www.lidovky.cz/mluvme-o-bezpecnosti-ale-bez-ideologie-dh6-/nazory.aspx?c=A161105_102245_ln_nazory_sij

15 8
možnosti
Foto

Ten článek je přesný.

4 4
možnosti
JV

Nebude zadny majdan, jen protest, neduvera a nespokojenost se Zemanem a jeho klikou

KarmaR^

17 6
možnosti
AK

Přestože nové volby budou až za více než rok, předvolební kampaň už začala.

A tak je třeba Zemana co nejvíc poškodit.

Proč?

Protože by mohl znovu kandidovat a třeba být i znovu zvolen. Voličům se totiž nedá věřit - viz třeba britské referendum, nebo zablokování obchodní smlouvy s Kanadou Valony, odmítnutí asociační dohody s Ukrajinou Nizozemci atd. - voliči jsou nevzdělaní, hloupí nebo zlomyslní a politici by raději nic neriskovali. Ideální by bylo zbavit ho úřadu ještě před volbami.

Zdálo se sice, že příští volby Viktor Janukovyč nevyhraje, ale proč čekat?

Ne že bych si myslel, že i u nás politici hodlají použít stejně krvavou cestu k odstranění prezidenta, ale co třeba žaloba k Ústavnímu soudu? I tak by bylo možné prezidenta zbavit úřadu.

Co se chystá na 17. listopad nevím, ale že by to měla být nějaká pohodová oslava si nemyslím.

5 13
možnosti
JH

Problém tohoto blogu spočívá v tom, že předložené " důkazy" - výroky dokazující agresivitu jedné strany konfliktu, lze snadno vynulovat možná ještě agresivnějšími a sprostšími citacemi té druhé správné - zřejmě Vaší partičky.

Jinak ale dobrej pokus:-)

13 16
možnosti
VS

Ano. Jako Zeman a jeho bohatý slovník;-D

5 4
možnosti
ZB

Karma.Skutečná "síla" virtuálních proruských bojovníku v realitě se velmi dobře projevila při prujezdu amerického vojenského konvoje."Celonárodní odpor" byl nakonec Vyvadil plus jeden "bojovník"...jsem celkem zvědav s kým bude letos Zeman na podiu zpívat hymnu,"žhavý kandidát na premiéra" Konvička se dokázal jen hloupě ztrapnit a vyšumět do prázdna,místo spoluzpěváka asi obsadí Okamura nebo Vyvadil.;-)Je dost smutné,jak snadno se dají někteří lidé oblbnout proruskou propagandou a jsou schopni považovat pouhou demonstraci za "puč",to že příznivci Zemana a proruští "bojovníci proti fašismu" jsou většinou jedni a ti samí,jen mluví samo za sebe...

20 10
možnosti
MD

Vami receny 'celonarodni odpor' nebude vystrkovat zadni cast tela a ztrapnovat se. Normalni lide shodnoti snazeni a nabidku obou stran. Pokud hospodarsky upadajici Spojene staty mohou nabidnout jen udajneho nepritele a valku s nim, pak ti, kterych se to netyka 'to hodi' Zemanovi a pujdou na prochazku do parku. Ostatni maji moznost se obleci do maskacu a jit na Rusa.

6 6
možnosti
SB

Názor člověka, který volil a bude volit Zemana:

Podobné výkřiky o Majdanu sice existují a pan autor je oprávněně kritizuje, ale jsou to stejné nesmysly, jako když protizemanovci křičí o nebezpečí orientace na Rusko a na Čínu.

Hysterie a zveličování vždy v politice existovaly a existují i nyní, a to na obou stranách.

Nám nehrozí ani převrat majdanského typu, ani převrat typu únor 1948. Nám hrozí dopady celoevropského problému č. 1 a rozumní lidé vědí, co tím celoevropským problémem č. 1 je.

Tohle však mnohem více podceňují protizemanovci než ti, kteří jsou na Zemanově straně.

Nic okamžitého, rychlého a dramatického nám nehrozí ani z jedné strany. Hrozí nám pomalá cesta do záhuby v důsledku dlouhodobého spaní na vavřínech poté, co Západ zcela jasně vyhrál studenou vílku.

12 11
možnosti
MD

Kdyz orezeme nazorove limitni hodnoty, kterymi argumentujete, se kterymi neni az tak problem, zustava tu podstatna mnozina normalnich. A cim se zbytecne a kontraproduktivne antiruska limita snazi, tim spise opacnych vysledku v ni dosahuje.

8 4
možnosti
RM

vim, ze je tu podstatna mnozina normalnich a s tou nemam nejmensi problem...problemem jsou ty limitni hodnoty a mam obavu z toho, kdyz vidim, jak se ty zkupiny zagresivnuji a mam obavu z jejich retoriky o strileni, aby nasledne nejakemu blaznovi neruplo v kouli a nesel nekoho postrilet...

jestli nekdo podpori zemana ve volbach nebo ne, to me nechava uplne chladnym... mam problem s tim poblaznenym extremem a staci jen jeden pomateny jedinec se zbrani...

5 1
možnosti

Vidíte, a tak jako vy jste psal z vlastního přesvědčení, tak i já jsem zcela samostatně dospěl k obavám, co se všechno může stát 17.listopadu. A mám pocit, prostě pocit, že jste za extremisty označil hodně velkou část národa, která k rozumovým závěrům nepotřebuje žádné nápovědy.

12 7
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik