Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K samotnému úspěchu akce. Očekával bych od člověka, který bojuje proti šíření fám, polopravd a nepotvrzeným informacím, že zde nebude šermovat právě s takovými informacemi. Kolik lidí na onom náměstí bylo skutečně aktivními účastníky a kolik z nich turistů, či jen náhodných přihlížejících jsem se nikde nedozvěděl.

A k samotné akci, která byla také vyvolána na základě nepotvrzených a neověřených zpráv, mě práve účast Evropských hodnot překvapila. Nebo už tedy neplatí, že se zprávy mají prověřit z více zdrojů a získat důkazy ? V tomto případě stačil zdroj pana Hermana ? :-) Kážete vodu,ale pijete víno, škoda. ;-)

12 8
možnosti
VK

Vy jako turista, se běžně přidáváte k podobným akcím?

9 9
možnosti
KB

Mě osobně stačí zmínka o think tanku Evropské hodnoty.

To je něco, jako ideologické oddělení Komsomolu z 50. let.

V 70. a 80. letech už by se těžko našlo srovnání. To už i soudruzi pochopili, že nemohou přijít s takovými jednoduchými propagačními plky.

24 7
možnosti
TB

a nejhorší na tom je, že si je vlastně platíme sami :-/

4 3
možnosti
JV

Jako politická satira ve stylu padesátých let je to dobrý. Pokud to myslíte vážně, je mi vás líto, máte děsivé vnímání reality našeho státu; skoro jako někteří naši "vrcholoví" politici. Ale máte šanci, pavilon č. 27 prý tohle umí napravit. Teď tam dávali do pořádku nějakou naši pěknou mladou herečku. Když budete mít štěstí, třeba ji tam potkáte, přeskočí jiskra ... a svět hned bude krásný. ;-)

13 7
možnosti
MN

Pane autore, Vy tady prezentujete "uklidňující" článek, prokazující nesmyslnost obav z toho, co chystá "elitní" umělecká scéna k 17.11., jako byste to měl všechno Vy pod palcem a pod kontrolou.

Vůbec nepochybuju o tom, že váš Think tank Evropské hodnoty hraje na pozadí událostí 28.10. a 17.11. zásadní roli. Vždyť podle Zaorálka v telefonu Herman zmínil, že jedná na půdě Think tanku EH a vedle něj sedí Martin Palouš a Petr Kolář (oba bývalí velvyslanci v USA), kteří už prý v podstatě rozhodli za Hermana, že setkání s Dalajlámou proběhne na půdě ministerstva.

Pokud se 17.11. opravdu spustí nějaké nepokoje (realizuje se avizovaný neklid), pak to bude prostřednictvím dobře nachystané provokace, která se samozřejmě svede na Zemanovy prokremelské agenty.

22 12
možnosti
MD

Permanentni revoluci uz odzvonilo. A vsadit na herce muze uz jen zoufalec, ktery nema moc casu, ale soucasne nikoho jineho, aby kabinetni prevrat dostal punc demokraticke volby z namesti. Prodani serialovi herci tam uz nikoho nedostanou. Nemaji to analytici a nasledne planovaci prave jednoduche.

7 3
možnosti
Foto

Ještě s troškou do mlýna o těch agresivitách a reakcích: Podle Dyka je privatizace médiíobrovský problém. „Na nás ale je, abychom podobnými debatami vytvářeli tlak.Protože oni chtějí, abychom se báli. Ale my jim musíme říct, my se nebojíme, vyse bojíte, svině. A já mám zprávy, že už se to děje. Dneska jsem mluvils ředitelem Národního divadla, který má kontakty v Senátu, že se šíříjejich patrem, že neví, co se vlastně bude dít,“ zajásal Dyk.

A dále: V mocenských sférách protodle jeho názoru panuje velký strach z umělců. „Fakta můžete přehoditjinými fakty, můžete lhát, ale emoce, které nastavíte z nějakého pohledujako umělec, ty neokecáte. V tu chvíli můžete dělat revoluci,“ upozornilMádl.

Z<http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Vy-se-bojite-vy-svine-my-ne-Umelci-mohou-spustit-revoluci-Umelci-Dyk-Steindler-a-Madl-odhalili-karty-461166

13 3
možnosti
SB

Revoluci na základě emocí udělat lze.

V pondělí je možno ji začít připravovat, v úterý může vypuknout, ve středu může vyhrát, ve čtvrtek mohou vítězové převzít moc.

Otázkou však zůstává, co udělají v pátek.

V pátek totiž zjistí, že převzali moc proto, že slíbili odstranit určité problémy, které však odstranit nelze, protože zázraky neumí dělat nikdo. Revoluci udělali na základě emocí, ale emoce ještě nikdy žádný celospolečenský problém nevyřešily.

9 0
možnosti
Foto

Paranoia se dá léčit, víte? Musi být pro Vás strašně těžké otevřít třeba lednici a strachovat se, aby nevyskočil nějaký ruský agent. Už jste s tím svým stavem skoro dohnal pana Cibulku, ještě Vám chybí astrální kyvadlo.

Jo a k té agresivitě, račte si vzpomenout vy sluníčko dobromilné, jak jste celá lumpenkavárna hýkali blahem, když komunisticko fašistická mládež věšela Brouka Pytlíka, jakožto prototyp zaostalého čecháčka.

20 9
možnosti
TV

autor nic paranoidního nepíše. Mě přijde spíš paranoidní věřit tomu, že někdo chystá ozbrojené střetnutí .... přitom jde jen o nesouhlas se zemanovými praktikami a jeho totalitním tendencím...

9 2
možnosti
RM

Zajímavá reakce ze sociální sítě:

To je typické. Vyhrožují násilím, zbraněmi. Šikují se, povzbuzují. Za rok si o tom přečteme ve výroční zprávě BIS. Testují, kam až mohou zajít. Zastrašují, nadávají. Netolerují, nenaslouchají. Motivů mají tisíce. Spojuje je ale jedna věc. A spoléhají na backup v nejvyšších politických patrech. Pravdu převracejí naruby. Postrádají stud a svědomí. Naštěstí, jak se ukazuje, demokratů a svobodných lidí je stále hodně. Rozhoduje však mlčící většina. Uvidíme po příštích 2 volbách. Dělejme, co můžeme. Slušností, pochopením, vstřícností. Nasloucháním. Ne těmhle "kovbojům". Ale lidem, kteří budou volit a něčeho se bojí. Něčím jsou zklamáni a mají pocit, že jim ujel vlak. Lidem, kteří přestávají věřit v demokracii.

15 1
možnosti
KB

"...... vyvolal silné podráždění ze strany extremistických, proruských, polovojenských a dezinformačním kvazimediálním projektům důvěřujících entit."

Proboha, co to je? Na jedné straně nechtěný Zeman, proti kterému může mít člověk tisíce výhrad a na druhé straně kašpaři jako vy s tímto slovníkem jak z Rudého práva 70. let.

29 10
možnosti
DD

je za to placený

6 9
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik