Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jen tak jsem to prolítl a trochu jsem se do toho zamotal. Máte tam, že byste někoho nahnal do kamenolomu. Myslíte imigranty? Na takto nekvalifikovanou práci? Vždyť skoro všichni mají VŠ. To byste byl jak komunisti. Nebo byste tam nahnal místní? To už je lepší, ale zase na druhou stranu si musíte uvědomit, že kamenolomy bývají mimo velká města a vzdělání se moc nevyžaduje. A koho volí nevzdělanec z venkova? No přeci Zemana! To byste to taky vymňouk. Myslete trochu politicky :-)

11 1
možnosti
PB

P58e64t64r 14B83ü85r79g42e95r

25. 8. 2016 15:59

A proto vzhledem k specifické distribuci inteligenčního kvocientu napříč společností včetně vlastenců, na závěr uvedu, že článek je pouhou satirou.

Zdroj: http://maca.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=546081

Ano, uvedený článek distribuci inteligenčního kvocientu potvrzuje, nachází se ovšem někde na levé straně pomyslného grafuRv

6 2
možnosti
FB

Jak může článek jednoho (!) autora potvrzovat distribuci IQ? ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik