Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL
JM

Martin Konvička dělá protiislámskému hnutí stejnou medvědí službu jako stříkající Jakub Janda před kamerou vašim Evropským hodnotám, viďte pane Máco. Všude je něco.

(Snad už je to takhle po smazání idnes v pořádku, stříkání je nevinný výraz)

10 5
možnosti
RJ

R59a47d71e72k 50J25a64r32o19š

25. 8. 2016 18:00

Byť jsem důsledný antiislamista a antimultikulturalista, tak váš dřívější otevřený dopis Okamurovi jsem ocenil jako dobrý fór. Tento váš další je však o mnoho pater níže, už se opakujete a literárně-satirická úroveň je lehce plytká až trapná...

A to Konvičku a jeho exhibicionistické eskapády vůbec nemusím...

13 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

8 8
možnosti
MR

Aby ses, Romčo, do těch dopisů nezamotal:-) Těch už tady bylo - Zvací dopis, Dopis 99 pragováků....... . Pravda je, že tenhle alespoň předstírá něco jako humor. I když, žádný Hašek nebo Poláček nejsi, ale je fakt, že Biľak asi také ne.

8 2
možnosti
Foto

Otevřený disk. příspěvek autorovi8-o: Myslím, že Vy a Vaši ,,přitleskávači" si s p. Konvičkou a jeho přitleskávači nemáte příliš co vyčítat. Až tak se, a v mnohém, nelišíte:-/

16 6
možnosti
RM

R39o26m13a65n 65M58á53c80a

25. 8. 2016 17:11

Hitler se dozvěděl o Konvičkově velbloudu...

Doporučuji

https://youtu.be/dTbMNtiu7wU

4 5
možnosti
Foto

Na to video jsem uz alergicky. Jedno prislovi rika ze opakovany vtip prestava byt vtipem a tohle video i kdyz s jinymi titulky se objevuje moc casto

4 1
možnosti
Foto

Díky, to je to pravé ořechové. Humor a satira na tyto typy platí nejvíce. Oni je sice nepochopí a budou dštít oheň a síru, rozumní lidé ale pochopí. A to nejsem ani zarytý antiislamista, ani bezmezný vítač muslimů v naší zemi.

9 8
možnosti
JM

Satira se musí umět, založit takhle dlouhý článek na ironickém tónu je spíš únavné než vtipné. K pobavení doporučuju kupříkladu Pata Condella.

8 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik