Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Výborné! Díky za skvělý text.

2 2
možnosti
Foto

To jistě díkyR^ Ode všech;-)

1 0
možnosti
Foto

No, já nevím, jestli nějaký slušný homosexuál, který se svou úchylkou nebo chcete li odchylkou, umí žít a taková já znám, by byl z tohoto článku nadšený.

Ano, skutečně je to tak. Sexuální orientace nám nevadí, ale toto vlamování se do otevřených dveří ano.

Ten slavný průvod totiž neřešil ani jeden skutečný případ diskriminace kvůli sexuální orientaci nebo případ diskriminace obecně.

A trvám na tom, že články autora není třeba číst, aby na ně čtenář reagoval.

Autor je chorobně zaujatý osobními útoky. Nevytváří nic jiného než sbírku nejrůznějších nadávek a pomluv. Ale o meritu věci neříká naprosto nic.

Myslím, že té své věci, obecně, ať už to je Ukrajina, 4% exhibice, Zeman a bůhvícoještě spíše škodí než prospívá.

Kvalifikuje se do kategorie exotů. Nic jiného.

1 2
možnosti
RM

A ještě zde vložím jeden příspěvek... tento...

To aby se mohlo tlačítko minus použít dvakrát... Úleva tedy bude dvojnásobná...

Dostaňte to ze sebe... Minusujte jako o závod, vkládejte příspěvky, že jsem nemocný, hlupák, placený vrahy z Wall Streetu... Teď k tomu přibudou zřejmě i homosexuální lobby... Jen do mě...

Jsem rád, že se mohu postarat o psychohygienu zdejších diskutérů...

5 3
možnosti
JK

Já tedy nevím, ale zdá se mi, že hlavně ze sebe něco potřebujete dostat vy sám. :-)

14 4
možnosti
RM

Je skvělé, že se jednomu z cílů pro napsání tohoto článku daří... V článku jsem se snažil nastínit téma "frustrovaných nerudných dědků", co je rozčiluje vše okolo a jsou permanentně nas*aní.

A tu zlobu je potřeba někde ventilovat. Proto jsem rád, že jsem tak v diskusi pod článkem mohl poskytnout prostor, kde si dotyční mohou ulevit...

7 6
možnosti
Foto

Ale jděte. Jste profláknutý jak falešná sedma;-D

11 2
možnosti
MK

A co tahle napsat, že to byl homoaktivista, kdo napadl jako první lidi, kteří protestovali proti tomuto pochodu. Respektive to byl Jan Cemper, který napadl signatáře Charty 77 Ladislava Malého, jen proto, že tento člověk vyznává jiné hodnoty než Cempero. Nebo nápisy v průvodu, že Ježíš se rovná sex, láska a gay? A to jsou jen ty menší věci.

Agresivita gayů a jejich zastánců se stala již příslovečnou, tak se nedivte, že to vzbuzuje reakci.

14 3
možnosti
MB

Když se dívám na Vaše blogy, tak největší agresivitou jednoznačně vládnete vy, Kavko. I když pochybuji, že vám to dochází. Rv

3 8
možnosti
Foto

Nikdy není vhodné vyvolávat emoce, dráždit hada bosou nohou.

1 0
možnosti
Foto

Vyvolávání jakýchkoli, včetně negativních emocí je nejoblíbenější a nejúčinější nástroj k manipulaci. Vždy jde jenom o tu ,,maličkost", v čím zájmu. Od byznysu až po politiku. Nakonec ,,úžasné" blekotání min. D. v šotech ČT bylo též ,,poučné", stejně tak jako vyjadřování se dotázaných účastníků hrdého(?) pochodu. Není nezajímavé, kolik času a oprostoru dala k této ,,suprakci" prostoru media a kolik jiným událostem, vč. např. připomenutí si našich zahranič. letců. Nakonec i tyto blogy jsou ,,ukázkou úspěchu" této ,,události"Rv

7 0
možnosti
ZJ

Ne každý, kdo dokáže naklapat několik písmenek, bude spisovatel.

To, že je mým přesvědčením, že rodina je táta + máma +děti, ještě není hodno přirovnání k Hitlerovi (Putinovy, Brežněvovi).

Homosexualita je anormálnost, nebo privilegium?

17 0
možnosti
JK

Já nazývám "buznami" ty homosexuální spoluobčany, kteří mi svým zjevem způsobují pocity, na které se užívá např. Kinedryl. Nikdy bych však nepožadoval jejich exhibice jakkoliv omezovat či dokonce zakazovat. Ať se předvedou a kdo z diváků si chce zazvracet, nechť tak učiní, kdo se chce nad těmi kreaturami rozplývat blahem, nechť tak učiní též. Naštěstí většina homosexuálů "trpí" zdravým rozumem a soudností.

16 1
možnosti

Souhlas až na to neomezování. Město je plné dětí a ohrožování mravní výchovy mládeže je vážná věc.

3 1
možnosti
Foto

"Buzny nám nevadí, ale ať to neukazují," hlásají zastánci starých pořádků;-D

Není nad to, když aktivní soudruh mládežník nazve důchodce soudruhy. Jistě demokraticky dopřeje vyznavačům BDSM bohovsky kristovské ukřižování nejlépe pořádnými hřeby, to vše doplněné jistě i jím oblíbeným způsobem např. a la kaviár, stejně tak jako bionženýring výrobu např. babochlapů. Stejně tak je dobrý byznys s čímkoli a kýmkoli (UDÁVÁNO PRŮMĚR cca 3.000 Kč na hlavu přínosu od účastníků těchto akcí8-o). Pane Máco, kde je demokratický americký sen spořádané rodiny o více dětech?!!

P.S.: nikdy jsem nebyl ani ,,fil." ani ,,fob" a už vůbec ne kom, natož jeho zastánce!!

Sexual. orientace je navýsost právo každého člověka. Navýsost osobní a intimní!!Ale ničí zásluha, na kterou lze být hrdý!

7 0
možnosti
JS

R^ jo naši „vlastenci“ to je elita..

3 2
možnosti
Foto

Myslíte ty nové, co se snaží vyrobit ,,nového evropského člověka"? Tak to jste tady správně;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik