Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nedokážu si ani představit, jaký musí být jejich duševní obzor: echt český xenofobní vlastenec, zamilovaný do nacistických vůdců, potažmo Hitlera. Došla jsem k tomu, že jsou to lidi nevzdělaní nebo nevzdělatelní. Kteří neví nic (či velmi málo) o české a evropské historii 20. století.

Tak malí, zamindrákovaní a hloupí!

2 0
možnosti
JP

J71a42n 72P49u48l79e98c

13. 8. 2016 11:48

Já jenom doplním, že Piskač byl členem Dělnické mládeže a DS-SS.

2 0
možnosti
RM

R82o59m39a52n 48M70á90c58a

12. 8. 2016 22:19

Reakce ze sociální sítě ohledně v článku zmíněného "vlastence", kde se vedla diskuse, zda dotyčný dostane tzv. zbroják:

"Tak on určitě zbroják nedostane . Odsezeno cca 20let .potroškách. Podvody krádeže apod. Většinou okradal přibuzný ,kamarády a tak . A je docela že zastánce pravých křesťanských hodnot se pyšnil přezdívkou Satan . To než se stal vlastencem a hrál si na drsnýho kriminálníka."

3 0
možnosti
VP

Pane Máco, bohužel takovíto novodobí fašounci a nácíčkové, jako je ten Bartoš a jemu oddaní, což je případ tohoto Adama, o kterém píšete a jsou i další, kteří projevují své zvrácené "myšlení" na soc. sítích, zde bohužel jsou a budou, neboť je to jejich smysl života, který se dá velmi dobře rozvíjet právě ve svobodné demokratické společnosti. Tito lidé si představují svobodu a demokracii tak, že mohou dělat co se jím zamane a vše skrývají za svobodu názorů a projevu ve svém pojetí. Jistě, mlčet k tomu se nemůže a nesmí, ale nějak si nedovedu představit, že ty protesty padají na úrodnou půdu. Obdivuji vás za to, že si tzv. nedáte pokoj a projevy těchto "úchylných živlů" monitorujete a umožňujete nám udělat si obrázek, co je to vlastně za lidi, kteří svůj antisemitismus a xenofobii vydávají za vlastenectví.

3 0
možnosti

J87o63s49e29f 15Š23p73e23r23l

12. 8. 2016 20:39

Tak nevím, jestli o sobě někdy ještě řeknu, že jsem vlastenec....stává se z tohoto slova pomalu krycí název pro genetický odpad České republiky.

Nicméně je třeba zdůraznit, že genetický odpad se nachází napříč celým politickým spektrem, od levicového extremismu, přes tradičná strany až po ten pravicový. Samozřejmě na těch okrajích je té žumpy nejvíc.

2 0
možnosti
MK

Hlavně, že Vám nevadila Červenková, muslimka, která obhajuje islámské tresty pro odpadlíky a právo šária. Žena, která obhajuje saláfismus, tedy to co prosazuje Muslimské bratrstvo, al-Kaida, Islámský stát, al-Nusra, Hamas. Žena, která souhlasí s islámským terorismem proti Izraeli. A nebyla tam taková jediná.

6 2
možnosti
GV

Na to Vám už neodpoví, hrdina. Mohl by o tom také napsat článek, když chce být objektivní!

2 2
možnosti
JV

J43i56r27i 44V76r15a97b53e78c

12. 8. 2016 13:48

Lidsky odpad je vsude ,ovsem u nas je ho vic nez dost.

Za blok karmaEU

8 0
možnosti
JJ

No, Adam je možná jednodušší jedinec takže se lze nad ním pousmát, ale z vás by byl dobrý kádrovák za minulého režimu a to byly většinou pěkný s.... .

7 6
možnosti
PS

víte vy vůbec, kdo to byli kádrováci. Asi ne. Jinak byste nenapsal takový nesmysl.

7 3
možnosti
JS

To bude „myslitel“ ten pan Adam..Rv

7 1
možnosti
ZB

Karma."Vlastenci" patří k "elitě" národa....to není moc velké překvapení.A nebude ani moc velké překvapení,když jim místní bijci budou ještě tleskat a budou Vám nadávat do vlastizrádcu a ani si neuvědomí,že jsou na podobné ubohé urovni jako "vlastenec a ochránce kultury" primitiv Jarda...

11 5
možnosti
Foto

A je tu taky eurovlastenec a ochránce evropských hodnot Janda. Toho byste měl také přibrat.Toho dokonce za to platí. To Jardu ne, ten si dá pivo za 20 od ČSSD a ještě se mu to vyčte.

5 5
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik