Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Neměla jsem nervy to číst celé. Ať plot stojí kolik chce,pořád to bude levnější než tu živit další nezamestnatelne a to nepisu o záchraně životů.

14 7
možnosti
MR

Na plusy,minusy kaslu,ale' docela by mě zajímalo s čím konkrétně minusari nesouhlasí.

4 0
možnosti
MP

Viděl bych to trochu jinak. To, že tu v tuto chvíli prakticky žádné migranty nemáme, ještě neznamená, že se to nemůže rychle změnit. V Německu se zřejmě začínají politici pomalu, ale jistě probouzet a stačí, aby se třeba rozhodli začít nemilosrdně odsouvat nelegální migranty ze svého území pryč, na což může reagovat 700 tis. migrantů tím, že se rozprchnou do okolních zemí, a v řádu dnů jich tu máme 100 tisíc jedna dvě (jsou prakticky jen za pár kopci) - ano, pravděpodobnost malá, ale nenulová. Nebo Turecko vypustí 2 miliony lidí, kteří vyrazí směr Německo, Němci zareagují zvýšenou ostrahou německo-rakouské hranice a začne se to valit přes nás... Takže mluvit o těchto možnostech je zcela legitimní. Dále, oplotit by stačilo jen hranici s Německem a zbytek koordinovat se sousedy. Jedna věc je zarazit balkánskou trasu a na to tam jsou už ploty v Maďarsku/Slovinsku a Makedonii, takže u nás by šlo hlavně zabránit v pohybu těm z německého území. Poláci např. by mohli oplotit hranici podél bývalého NDR a Rakousko zajistí svoji část hranice a máme to také, i s mnohem nižšími náklady. Jak bylo už zmíněno, kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod...

20 0
možnosti
RM

R76o88m46a16n 58M61á28c45a

10. 8. 2016 15:51

neříkám, že to legitimní není...

vidíte, tou mezinárodní spoluprací hledáte evropské řešení, což zdůrazňuji, že je na místě...

2 2
možnosti
JZ

Zajímavé je, že ze všech lidových výkřiků, kde vzít peníze (a uznávám, že některé z nich jsou skutečně směšné), jste opomněl v poslední době obzvláště populární "zrušme neziskovky";-)

Jinak stavět plot je opravdu hloupost, s tím souhlasím. Jednoduché vyhlášení politiky nepřijímání uprchlíků by na vyřešení celého problému úplně stačilo.

2 0
možnosti
RM

R52o21m69a13n 97M81á57c98a

10. 8. 2016 15:47

neopomněl... je to tam...

resp. vzít jim peníze

3 1
možnosti
Foto

Prezidenta myslím můžu jako jeho volič hodnotit.Shrnu to, už bych ho nevolil.Proč? Protože je to prognostik na houby, ty jeho migrační vlny se sem vůbec nevalí.Kdo by taky chtěl do země, která má minimální mzdu nižší než Turecko? A ten plot je opravdový nesmysl.Na střežení hranic musí být vůle střežit hranic.Mladí lidé musí chtít.A kolik by jich bylo?

6 6
možnosti
DK

V tom, že za pár let do EU jen budeme platit..např...;-O

1 1
možnosti
RM

R65o29m42a17n 76M13á28c78a

10. 8. 2016 15:21

To by bylo fajn, kdybychom do ní platili více než dostáváme. Znamenalo by to, že máme vyšší životní úroveň, než je průměr členských zemí. Nyní máme asi 85 % přepočteno na PPS. Kdybychom měli třeba 145 % jako má Irsko a do EU bychom tak přispívali více než dostáváme, za irskou životní úroveň pro české občany bych se opravdu nezlobil.

5 1
možnosti
PV

Kdyz v prvnim odstavci ctenar zjisti, ze mate problem s chapanim citovane vety a dokonale otocite jeji vyzneni, hadejte, jaka je sance, ze docte Vas blog do konce?

14 0
možnosti
TB

Řekl bych, že máte tu typickou vlastnost, kdy člověk místo hledání způsobu, jak něco provést, hledá 100 důvodů, proč tak učinit nelze.....

17 1
možnosti
JH

A v čem nemá pravdu?

1 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik