Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na obranu vlasti! Zemanův protimigrační plot8-o

Pro kterou že to agenturu autor pracuje;-D

7 1
možnosti
JR

J84a73r10a 72R71a10n34k

10. 8. 2016 18:48

Hura, CR ma Donalda:-(

1 8
možnosti
Foto

Ono to vlastně není ani tak o plotu jako o Zemanovi, že, pane Máco. Proč by také o plotu, když jeho existenci za určitých okolností připouštíte. A navrch všeho vám také vadí ti "vlastenci", prostě ti, kteří už chtějí konat nyní, bez diktátu Bruselu, který vlastně za celým problémem stojí ať přímo nebo nepřímo, což je proti těm "evropským hodnotám", které sdílíte s kamarádem Jandou. Tak proto ten blog.

30 3
možnosti
Foto

Jen aby to nepřehnal.

4 1
možnosti
Foto

Je to příliš zdramatizované. Stačilo by zrušit Schengen. Nikomu by to moc neublížilo a všem prospělo.

2 1
možnosti
SB

Všem, kteří tady nějak intelektuálně žvaníte, připomenu, že tohle nebezpečí, které se řítí na Evropu, není nic intelektuálního, nýbrž zcela přízemní hrozba násilí na průvodních Evropanech.

Vy tady planě filozofujete, ale vašim dětem hrozí zcela obyčejné kroucení krkem ze stran přistěhovalců. A věřte, že ti při tom filozofovat nebudou.

23 1
možnosti
ZB

Karma.Jinak ti zpívající "vlastenci" jsou sranda,to skoro vypadá,že Festival politické písně Sokolov se dočká dalších ročníku.;-)To je jen vidět kdo všechno chce na "vlastenecké vlně" pro sebe něco vytřískat,jen samá ubohá šmíra....

6 11
možnosti
RM

R94o64m88a91n 86M41á61c85a

10. 8. 2016 18:00

Já už jen čekám, kdy s nějakou vlasteneckou protiuprchlickou písní přijde něco ve stylu dua Eva a Vašek.

Comeback na scénu zaručen.

4 11
možnosti
MP

Žádný plot by se nemusel stavět, kdyby státy na hranicích schengenského prostoru plnily svoje povinnosti. Pro začátek by stačily zásahy proti převaděčským mafiím a nekompromisní prověřování uprchlíků.

Protože se tak neděje, tak vyvstává logicky myšlenka, bránit se sami, dokud to jde. Že sem nikdo nechce? To jsou řečičky politiků v mantinelech jejich volebního období. Je nutno myslet nejméně o dvě tři generace dál. Vždyť stačí se podívat, co se stalo při dělení republiky. Nastavilo se to tak benevolentně, že se sem nastěhovaly houfy slovenských Romů. Mnozí, kteří přišli jako děti, už sami mají děti. Pracovní návyky veškeré žádné, na sociálce fronty a ten tzv. sociální smír začíná vycházet už dost draho. Kdo si myslí, že s přistěhovalci z Afriky a Blízkého Východu to případně bude jiné, tak je hodně naivní. Jejich nesplněná očekávání povedou k frustraci a budou problémy. Pak to udržení sociálního smíru přijde mnohem dráž než hlídaná hranice.

19 1
možnosti
OK

Převaděčské mafie jsou skutečným problémem, i když je to s nimi jako s drogovými kartely - je-li poptávka, bude i nabídka.

Ovšem proti čemu se vlastně chceme bránit? Země, která je ekonomicky naprosto závislá na okolním světu, se sice po nějaký čas, dokud na to bude mít prostředky, může bránit proti vstupu cizinců na její území. Ale pokud Evropu jako celek zasáhne velká migrační vlna (tím nemyslím tu trošku, co sem chodí dnes), k čemu nám ochrana hranic bude?

Čelíme globálnímu problému, který teprve pomalu začíná. Nevím, zda má nějaké alespoň trochu dobré řešení, ale mám pocit, že žádné takové řešení nehledáme, protože si ani existenci tohoto problému nepřipouštíme. Místo toho tu meleme o islámu a řešíme nějaké hranice.

1 0
možnosti
JV

J81i40r82i 44V45r86a59b59e17c

10. 8. 2016 17:35

Doufam ,ze ten sasek ctverace ten ucet , tomu Zemanovi prelouska !!

Jinak super blog R^R^R^

3 12
možnosti
MB

No tak "chtít" a "nebránit se" jsou trochu odlišné pojmy.

Já také plot nechci, protože si myslím, že nic moc neřeší. Důležitější je ostraha a kontrola vnitřního prostoru...a u nás díky "uvědomělým občanům" neprojde bez povšimnutí ani parta indických studentů;-D.

Ale zase bych se tomu nikterak zuřivě nebránil, kdyby v tom někdo spatřoval nějaký smysl.

Argumentujete náklady. Ale to se dá počítat i jinak. Kolik zakázek by to přineslo železárnám a drátovnám a kolik pracovních příležitostí by ta výroba a údržba, případně ostraha přinesla...a to hlavně v problémovém pohraničí. To všechno má dopad do státního rozpočtu. Méně nezaměstnaných = méně výdajů na sociální dávky. Více zaměstnaných = více daňových odvodů do státního rozpočtu + vyšší poptávka po ostatním zboží. Takže další nárůst výroby a zaměstnanosti i v jiných odvětvích ...se stejným efektem pro státní rozpočet a ekonomiku ...a spirála prosperity se roztáčí;-D

Karel IV. krizi řešil výstavbou "hladové zdi", Zeman by ekonomiku rozhýbal drátěným plotem;-D

A pokud jde o legální pohyb obyvatelstva, tomu by to přece vůbec nebránilo, od toho jsou přece přechody. ;-)

9 0
možnosti
ZH

Já jsem pro, ať Okamura zřídí konto a kdo se domnívá, že je dneska nutné stavět plot, může tam posílat peníze. Úplně ideální by bylo, kdyby dárce za každých deset tisíc dostal pozlacený osten, pak by se s nima mohli na fb i vyfotit. :)

8 2
možnosti
MR

Jistě, protipovodňové hráze je taky ideální začít stavět až když je voda v přízemí.

8 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik