Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I16v48a47n 69M71a75r75e58k

10. 8. 2016 21:14

P.Máco,opět "perfektní analýza" všech pro a proti názorů a různých variant řešení otázek imigrace včetně prezentace "názorů" vybrané skupiny debatérů.

Je to úplně stejné p.bloggere, jako v době nedávné ,kdy jste zde tak vášnivě obhajoval masakr na "Majdanu" a teror který byl jeho výsledkem. Později jste se nenápadně a zřejmě natrvalo tohoto tématu vzdal. Proč ?

Nyní jste se stal pro změnu "odborníkem" na problematiku imigrace samozřejmě s tím opět jedině "správným názorem" . . . . . . . . .V čem budete opět "odborníkem a propagátorem na cokoli" příště ? ! Rv Rv Rv

Prezidenta ČR[>-] p. M.Zemana vynechte ve svých "hlubokomyslných úvahách" , máte mezi svými pobratimi zcela jistě "osobnosti" kterým se můžete plně věnovat a veřejně je zde prezentovat !

A propos, děkovat mi za můj názor netřeba. R^

15 6
možnosti
ZH

Dámy a pánové, Google je fakt neuvěřitelnej. Mám blog puštěnej na čtečce v iPadu a je v něm jediná reklama. Schválně se na ní podívejte, ale fobici pozor na srdce. :)))

http://www.muslima.com/de?&ovchn=GGL&ovcpn=German+Germany+Content+Image+Ads&ovcrn=islam&ovtac=PPC&mkwid=cpaWIv4lE_dt&pcrid=45467967236&pkw=islam&pmt=&plc=blog2.idnes.cz&gclid=CNG-rPfDt84CFdW4GwodXZUHVg

0 0
možnosti
IR

I73v25a 35R90a84k97o30v67á

10. 8. 2016 20:11

Ani jsem ty kydy nedočetla. Hlavně poplivat Zemana. Proč se autor nezmíní, že Zeman říkal o ochraně Schengenu daleko dříve, ale je to jako hrách na stěnu házet. Takže opatření musí jít od nás. Raději se uskromním, ale s plotem souhlasím. Až tady budou, bude pozdě stavět ploty! Raději plot bez imigrantů než žádný, protože už bude pozdě.

23 6
možnosti
JP

J91a55n 95P96a13l55l35a16s

10. 8. 2016 20:07

Dobrý večer, podle mě by stačilo u každého přechodu s Německem a Rakouskem (a těch zas tolik není) postavit plot cca. 1 km na obě strany. Oni ti válkou zbídačelí uprchlíci s dětmi v náručí ani víc neujdou, zejména ne v našich pohraničních hvozdech.

1 1
možnosti
ZH

Oni je převaděči ochotně odvezou někam na lesní cestu. :(

3 0
možnosti
Foto

když jsem viděl v TV Dienstbiera stříhat dráty, říkal jsem si, jenom aby se někdy ještě nehodily. Kolik že to miliard bychom ušetřili?

3 2
možnosti
ZH

Tak mě napadlo řešeni aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Oplotíme neprodyšně Hrad. Je to srdce státu a budeme ho bránit do posledního náboje, teda jen když přijdou. Přes Jelení příkop neprojdou, tam je sejme Ovčáček a na těch hradních náměstích budou jako na talíři, tam je odpráskne i pani prezidentová svým novým revolverem. No a kdyby snad náhodou jsme to zase vzdali, tak až jim Klaus vysvětlí do jakýho spolku to vlezli a co je EU za koncentrák pro svobodomyslné národy, tak buď utečou zpátky do Alepa, nebo potáhnou na Brusel nás osvobodit. :)

3 15
možnosti
KC

Dnes jsme v situaci, že něco se stát musí. Když je EU impotentní a česká vláda je prošpikovaná lidmi všeho neřádu schopnými, berou lidé zákon do vlastních rukou. Neříkám, že s tím souhlasím, ale trend je takový. Sám si islám v Česku nepřeju a nejsem sám. Čas běží, do Evropy se hrnou další zástupy nechtěných individuí, věrolomný Turek v zádech se chová nevypočitatelně a my se máme tvářit, že všechno je OK ? Politika chytání kočky za ocas se opakovaně nevyplatila, takže raději se obejdu bez dotací EU než bych čekal za bukem, až nás EU postaví před hotovou věc.

10 2
možnosti
Foto

Nu, bylo by to docela zajímavé, kdyby se pan Okamura stal premiérem a došlo k tomu, že by musel sáhnout do kapes občanů (ono by v té situace stejně nic jiného nezbylo, to už pochopili i v řecké SYRIZE, i když se skřípěním zubů). Jak by potom vypadala přímá demokracie a odvolatelnost politiků? Třeba hned pana Okamury?

3 6
možnosti
RM

R75o88m37a34n 91M28á49c16a

10. 8. 2016 18:57

No jelikož pan Okamura má podle demagog.cz na jeden výrok pravdivý jeden výrok nepravdivý nebo zavádějící, lze si představit taktiku "Hašek".

Tedy "já nic, to oni" a držení se funkce zuby nehty... Ale asi by ta přímá demokracie a obecně demokracie vzala za své... Ostatně nevím, jaký obdivovatel Putina se dá označit za demokrata...

2 7
možnosti
VS

Argumentace autora, aniž bych nyní chtěl zpochybňovat jím uváděné hodnoty, mi připadá jako kdysi argumentace mých malých dětí, když odůvodňovali své jednání pouze argumenty, které se jim hodily do "krámu". Nebudu tedy argumentovat kolik by tato investice přinesla pracovních míst, snížení nezaměstnanosti, navýšení spotřeby, zvýšení příjmů z přímých i nepřímých daní, protože to se učí dnes už i na středních školách, ale stejně jako moje malé děti použil pouze argumentaci, která se mu hodí do "krámu". PS: A hned by byla práce pro horníky z OKD.;-D;-D;-D

15 1
možnosti
VK

Skanska, eurovia, swietelsky..... Ti by po tom skočili. Věřte, že by to nezaměstnanost nesnížilo. Na dělnické profese nenajdete lidi už nyní a zisk by šel do zahraničí. Tolik k vašim argumentům

1 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik