Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J63a70n 70P71l95a22c52h81ý

22. 8. 2016 14:26

Do..dele! To jsou lidi tak zahleděný do sebe, že jim nedochází, že v ČR s námi žije také někdo, komu jsou nějaké problémečky s uprchlíky ukradené?

Nedokážu si představit plot v prvních zónách NP Šumava, kdy zvěř, a v podstatě všechna zvířata žíjící v pohraničí by nesměla opustit republiku, nebo do ní vstoupit kvůli dementnímu plotu. Ano, zvířata u nás také žijí, ne jen "slušní Češi".

0 0
možnosti
JP

J51a18n 35P98u83l56e40c

13. 8. 2016 11:43

Když to ale hlupákům tak krásně zní. ;-D

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

3 2
možnosti
DK

Trochu mimo tema, ale...precetl jsem si jeden vas clanek, ve kterem pisete o T. Okamurovi "Vždy jsem byl Vaším bezmezným obdivovatelem, podporovatelem a vlastencem. Nicméně po Vašich včerejších slovech jednoduše nevím, co si mám myslet.". Pak jsem si proletl par dalsich clanku ze kterych vyplyva vas postoj a ten je evidentne zcela jiny, nez Okamuruv...Cili chtel bych se zeptat, zda jste v mnou uvedenem citatu lhal, pripadne v cem jste Okamuru obdivoval. Protoze mi osobne to prijde jako protimluv.

1 1
možnosti
RM

R24o98m53a39n 98M80á38c84a

11. 8. 2016 12:17

zkuste si ten clanek adresovany Okamurovi precist cely a zejmena pak poznamku na konci... pochopite....

0 1
možnosti
ZH

Karma. Samo uz na zacatku když se podobny nesmysl s plotem objevil jsem si jednoho takového odchyt a pekne mu hrube rozpocital naklady na takovy reseni a nejak ho to preslo, když si uvedomil, ze by to pekne zaplatil. Ale to je výjimka, která ještě mela nejake racionalni mysleni a vyrknul to jen v navalu emoci. Kazdopadne jde o hru "vlastencu" na emoce a iracionalitu nekterych skupin lidi pro ziskani vlastního prospechu.

2 1
možnosti
RM

Autore, můžete mi povědět kdo je větší blbec - ten kdo napíše rasistické kecy někde na facebooku a nebo ten, kdo má snahu tyto kecy rozšířit mezi co nejvíce lidí jako vy?

Co se týče článku - asi ve dvou třetinách jsem se tak nudil, že jsem zbytek pak spolkl napůl oka - ale pořád se mi tak nějak honilo něco o mlácení prázdné slámy....

6 1
možnosti
VS

Raději se trochu uskromnit než se nechat islamizovat. Zeman to myslí dobře.

4 2
možnosti
VP

Kde se v poslední době bere tolik příznivců Zemana na diskusích iDnes.cz? Je to snad tím, že diskutovat na iDnes se přesunuli všichni podporovatelé majitele tohoto periodika Babiše-Bureše, který v poslední době nachází společnou řeč s nabobem Zemanem, jež se u zdejších diskutérů těší také velké podpoře?

Spílání panu blogerovi Mácovi, který podrobně a pravdivě rozebírá jak, kdy a proč se děje, co se u nás děje, je ukázkou, jaké myšlení stále ve společnosti převládá. Jsme zkrátka postkomunistická země a ještě nejméně jednu generaci jí budeme. Snad až děti našich dětí se oprostí od lákání těch různých mesiášů, kteří vše za nás zařídí, jen když je budeme podporovat.

Nyní, kdy je na pořadu dne migrace muslimů do Evropy, se tito tzv. mesiášové cítí jako ryby ve vodě a vidí, že by mohli politicky, z obav jednodušších a neinformovaných českých občanů, něco vytěžit. Když si čtu zde publikované příspěvky, má úvaha má docela reálné základy.

Je ale opravdu smutné konstatování, že prezident republiky Zeman, který by měl národ spojovat, uklidňovat a být nad věcí, se přiklání a podporuje protiimigrační fanatismus, který tady zasévají nacionalisté a tzv. hurá Češi, Konvička, Okamura, Vandas, Černoch a další.

3 7
možnosti
Foto

I87v77a25n 75M46a95r80e87k

11. 8. 2016 9:18

Ano máte "zcela pravdu" p.Prokeši. Zatímco prezident ČR [>-] p.Miloš Zeman podle Vás "národ rozděluje" týpci jako je p."blogger" jej zcela nepochybně podle Vás "stmelují" ? !

Ano p.blogger velmi rád "podrobně rozebírá" cokoli ,tak jako "rozebíral" pečlivě tragické události na "Majdanu" a vedl si podrobnou statistiku těch , kteří s "Majdanem" a s jeho názory nesouhlasili.

Ano , je opravdu smutné konstatování že se se někteří tuzemští snaživci snaží naši zem zatáhnout do srabu který si naši západní sousedé svou politikou "Welcome" bez našeho přičinění způsobili zcela sami bez našeho přičinění a nyní máme za jejich chyby převzít odpovědnost a následky i my ? !

Vzpomínané osoby na konci svého příspěvku nechte prosím v klidu a věnujte se raději "páté koloně" proimigračních fanatiků Rv

4 2
možnosti
FV

Je mi docela ouzko, z toho množství diskutérů hajlujících tady za Zemana.

5 8
možnosti
Foto

Ale vždyť Miloš Zeman po Vás nechce, abyste mu ten ploz zaplatil. Tak co se cukáte, není to Váš problém !

7 6
možnosti
IB

I64v20o 79B68o18u55š40e

10. 8. 2016 22:09

A kdo mu ho teda zaplatí? Vy a vaši přátelé od kolotočů?

9 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik