Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

R^

Skvěle podané;-D

Tak jsem zvědavej, jak dlouho tam ta restauace bude, případně za jak dlouho se objeví na Slevomatu. :-)

5 0
možnosti
Foto

O peníze jde vždycky až v první řadě. A být na Slevomatu není hanba. Je to markeing a kdo tam není, neví o obchodu zhola nic

2 4
možnosti
Foto

Vynikající. A z těch ohlasů v diskusi si nic nedělejte, prostě komu není shůry dáno, ten tento text nepochopí. Tito lidé budou v duchu své víry klidně hlásat, že internet vynalezl ruský mužik Intern Internovič Internetov a ne nějací prohnilí amerikánští špioni. Jen mne trochu zamrzelo, že jste neocenil, jak pan Okamura dokázal zatočit s přímou demokracií ve své vlastní straně. Tak nějak po bolševicku. Inu, co je dovoleno pánovi, není dovoleno volovi. Vám zasloužená karma.

16 9
možnosti
Foto

Zatočil? Já myslím, že ho zcela demokraticky odvolili.

A to se opravdu stýkáte s takovými prosťáčky, co nevědí, co byl ARPANET?

Oni si snad myslí, že to byl NAFTANĚT.

2 3
možnosti
ZB

Karma.R^ Stejně je komické,že největší "vlasteneckou stranu" vede rodák z Japonska,který ani trochu na Čecha nevypadá a ve svych proslovech utočí i na kulturu a lidi ze země,ve které se narodil.To se ovšem není co divit,že se od něho distancují i jeho dva bratři,ale "vlastenci" mu ty jeho žvásty baští i s navijákem....

19 11
možnosti
Foto

Bratři se nedistancují, oni se nezúčastní a v tom je velký rozdíl.

1 2
možnosti
EP

A on se snad pan Okamura někdy plošně vyjádřil proti veškerým cizincům? Nebo jen proti jisté hrozně mírumilovné ideologii? Pokud to tedy umíte rozlišit, autore

46 8
možnosti
EP

Napište to sem prosím ještě osmkrát. Ale karmu má dost ubohou, co?

3 2
možnosti
Foto

P84e66t61r 20H77e77s76s

27. 7. 2016 11:19

VýbornýR^R^, pro většinu vlastenců, jak je vidět z diskuse, to bylo příliš dlouhé. S dovolením přebírám výraz dobrotrus.

7 2
možnosti
Foto

Vy a vám podobní, pane Máco, kdybyste neměli Havlíčka, tak byste si ho snad museli vymyslet. To snad on nemá zapotřebí, aby s ním kdejaký "evropský hodnotář" hnětl argumenty a tahal ho z 19. století do přítomnosti.

Jinak, co máte proti japonskému jídlu? Respektive, co mají "evropské samozvané hodnoty" proti japonské restauraci? Až někam tam jsem to dočetl. A stačilo to.

12 14
možnosti
EP

Pěkně je vidět, jak vám na to místní slunná parta neumí odpovědět. Co také čekat od vítačů.

6 5
možnosti
MB

Moc dlouhé...takže jsem se tím neprokousal a nevím tedy, do jaké míry je to jen nadsázka.

Točit se na slovíčku multi-kulti v souvislosti s nějakou multikulti restaurací mi nepřipadá zajímavé ani jako ironie ani jako vážně míněný námět.

Je multikulti a multikulti... Exotické restaurace, osobnosti v kultuře či veřejném životě atd je multikulti obohacující, žádoucí ...prostě takové, jaké bychom si představovali.

Pak je multi kulti (střet kultur), o které nestojíme..

Takže mi to na první pohled celé připadá o prdu...

Ale pobavila mě ta fotomontáž (i když je dost nefér), jak "Zeman hledá nové trhy";-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik