Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Diky autore, pobavil jsem se.

Nektere vykriky rudohnedych jsou k zasmani rovnez. :-)

9 7
možnosti
MH

Kdo se směje naposled;-D

1 0
možnosti
MK

Vy kdo jste se upřímně pobavili, budiž Vám přáno, smysl pro humor je zdravý.

Nemám nic proti politické satiře a satiře obecně, ba právě naopak. Ale problém tohoto článku je, že za podle mě levnou satirou, schovává pokus o manipulaci. Když podsouvá často omílanou lež, že příznivci SPD a přímé demokracie, jsou nějací uřvaní křupani a náckové, žijící jednoduchými hesly. Co nejen zde mohu pozorovat, opak je pravdou.

Princip zmíněné manipulace je velice jednoduchý. Protože uvědomělý poslušný občan jistě nechce být považován za hloupého, tak se přece "nemůže" k takové propagandou osočené skupině vyjadřovat kladně. Či se dokonce přidat, aby nebyl za černou ovci ve stádu. Že by neměl být vůbec za ovci, ale občanem suverénem, bohužel mnozí neřeší.

Jestli mi nevěříte, tak se mrkněte čím se autor živí...

24 9
možnosti

kazdy politik manipuluje s verejnym minenim; p. Okamura a spol. v predni linii...

2 0
možnosti
ET

Tak já jsem se při tom nahlas smála...:-)

5 3
možnosti
JJ

Humor, nadsázka, ironie. No dobrý, politice všichni rozumí. Já bych se spokojil i s kratší verzí.Ve vší úctě tvrdím, že je konečně třeba dělat něco v doopravdy a nejen švejkovat. Věci se mění jen k horšímu v mnoha oblastech a nějak to tady k ničemu nevede. Takže s úsměvem do pekel pane Máco!

2 2
možnosti
MJ

V diskuzi jsem objevil docela závažná obvinění autora blogu. To že na ně nereaguje nechává otevřený prostor ke spekulacím...

2 2
možnosti
RM

R72o59m70a91n 62M38á50c30a

30. 7. 2016 12:54

To jen pracuje "vlastenecký" dehonestační oddíl pro internetové diskuse... Opravdu nemám zájem nechat se zatáhnout do nekonečných diskusí... aneb jak se říká.... nekrmte trolla... dont feed the troll... takže ať se kluci vyřádí...

10 6
možnosti
DS

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D.výborné! Bojím se ale, že to čtyřkaři co volí spd nepoberou......;-D;-D;-D;-D;-D;-D

8 8
možnosti
Foto

I67v39o 45P17a33t57t71a

30. 7. 2016 9:41

S těmi pracovními místy je to jinak!

Toto období (2011-13), se neslo ve znamení stagnace a klesající produktivity práce na úkor udržení zaměstnanosti. Hlavním důvodem, proč pesimismus trval tak dlouho, byl negativní výhled ohledně dalšího společenského i politického vývoje, uvádí ČSÚ. Na druhé straně se zvyšovala úroveň zaměstnanosti – hlavně díky posouvání hranice odchodu do důchodu. „Míra zaměstnanosti osob ve věku 55 až 64 let se v tomto období již přibližovala hranici padesáti procent (49,5 %), přitom v období 1993 až 1996 se pohybovala kolem 34 procent,“ uvádí ČSÚ. Zdroj: http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ceska-ekonomika/nezamestnanost-v-cesku-1993-2013/r~9ffe4c6c1be811e48975002590604f2e/

Výše uvedená relativní čísla konkrétně znamenají, že k 31. 12. 2013 bylo v České republice ve věkové kategorii 55 až 64 let celkem 1 438 025 osob. Míra zaměstnanosti v uvedeném věkovém segmentu se zvýšila o 15,5 %, ze 488 929 na 711 822 tj. o 222 893 osob.

Výsledkem tzv. parametrických změn věku odchodu do důchodu je o 15,5 % nižší mezigenerační obměna na pracovním trhu. Důsledek? Pracovní trh, jen z uvedeného důvodu, byl k datu 31. 12. 2013 ochuzen o 222 893 pracovních míst. Pracovních míst určených pro mladou nastupující generaci.

0 0
možnosti
OK

O74t94a 56K75i78n35c

30. 7. 2016 0:47

Z blogu Tomia Okamury 20.11.2012 - myslí si někdo, že se od té doby změnil?

Podívejme se do historie. Svým jménem se komunisté v původní podstatě hlásí - ač se to někomu nezdá - k asi nejdemokratičtějšímu systému, který svět poznal, to znamená ke komunismu ve smyslu komun, které například budovali komunardi v revoluční Paříži v 19. století - komunismus v jejich pojetí spočíval ve svobodném federálním sdružení obecních komun, společenství svobodných a rovnoprávných lidí, kde už tehdy měli hlasovací právo všichni. Komun, v nichž žijí dodnes američtí indiáni, kde společně hospodaří a dělí se skutečně podle potřeb. A to pěkných pár tisíc let bez ohledu na Marxe.

Za dnešní sociální a demokratický systém kdysi bojovali a umírali vraždění pravičáky výše zmínění "komunisté". Hlásit se k takovým lidem není ostuda. Je to čest.

Z KSČM se stala strana, která se demokratickou cestou snaží dospět k socialismu. Prosím všechny, kdo chtějí polemizovat, ať si nejprve přečtou dokumenty KSČM a nepapouškují hloupé floskule politiků, co z rozeštvávání společnosti těží.

Žádná z pravicových stran se neomluvila za zločiny spáchané jménem jejich ideologií nebo dokonce jménem demokracie. O nevídaných, genocidních zločinech páchaných kontinuálně po staletí ve jménu kapitalismu nebo demokracie by se daly psát stohy papíru. A to i v případě tzv. moderních demokracií - zločiny, které Francie páchala v Alžíru jsou dodnes tabu. Zločiny USA ve Vietnamu snesou srovnání s jakýmkoli diktátorským režimem - děti, těhotné ženy spálené napalmem, vyvražďování celých vesnic, mučení, otravy a defekty způsobené Agentem Orange. Mučení a věznění lidí zatčených a vězněných bez soudu - které přetrvává v USA i dnes.

. To, že je někdo komunista nikdy nevylučuje, že je demokrat. Nálepky jsou jen k ohlupování lidí a my se učme vidět vždy vše v souvislostech.

Zdroj: http://okamura.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=304478

3 0
možnosti
OK

O12t28a 21K12i38n29c

30. 7. 2016 0:54

Bohužel jsem nemohl z důvodu místa zkopírovat celý citovaný blog, kdo chce, ať si jej podle zdroje vyhledá, ale zažil jsem si osobně mnoho let pod vládou KSČ a nechci, aby se to ještě někdy vrátilo. Tomio Okamuru nebudu volit nikdy ani náhodou.

7 0
možnosti

autor žel ještě nepochopil, že není multikulti jako multikulti:-)

13 1
možnosti
LJ

Jeste ze jsem mel silu precist posledni odstavec. Protoze takou blbost by opravdu nekdo mohl myslet vazne.:-)

3 2
možnosti

Sám jsem zase přečetl asi první dvě stránky, a dál to fakt nešlo. Takže díky za potvrzení, že to zřejmě negradovalo ani v závěru, a tak jsem o nic nepřišel;-D

3 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik