Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

"A proto vzhledem k specifické distribuci inteligenčního kvocientu napříč společností včetně vlastenců, na závěr uvedu, že článek je pouhou satirou."

Článek je dost zoufalou satirou a autor zjevně reprezentuje typ do sebe zahleděného pseudointelektuála. To jsou právě ti voliči Van Der Bellena, kteří se považují za elitu národa, ale přitom neovládají ani psaní i/y, že?

8 5
možnosti
AP

A89l57e29s 54P80a87v17e81l

2. 8. 2016 0:13

Ale jo, i ja se pobavil, ale ono v cloveku spis mrazi, kdyz si uvedomi, ze je to ceska realita:)

4 0
možnosti
AP

A58l31e44s 58P48a45v54e49l

1. 8. 2016 22:04

Ja nevim, Tomio si soustavne protireci velkohubymi monology. Divim se, ze ma vubec nejake fandy..

4 2
možnosti
Foto

R^R^ A proč na profilu Tomia Okamury najdete pouze haldy takřka zfanatizovaných projevů podpory? Protože všechny jeho nepodporující komentáře maže a jejich pisatelům automaticky zcela svobodně a demokraticky neumožňuje nadále komunikovat.

8 0
možnosti
RM

Máte pravdu... Viděl jsem u něj na FB komentář, který nebyl zrovna úplně pohodlný a kde byl zmíněn můj článek... a teď jsem se díval, a co čert nechtěl, komentář je záhadně pryč...

aneb přímá demokracie dle kremelského střihu v praxi... jen aby nebyla až moc přímá....

11 0
možnosti
Foto

Vždycky mě fascinuje, kolik lidí si neváží svého národa. Kolik lidí, živených v podstatě státem na svůj stát plive.

1 5
možnosti
RJ

Vladimíre, ono jich zase tolik není, ale řvát na celé lesy, to oni umí. Ale všeho dočasu...

2 0
možnosti
JD

J75a84n 98D38l73o56u55h53ý

1. 8. 2016 10:23

Nevim jestli se smat nebo brecet...;-D;-D

1 0
možnosti
PK

Vsadím se s kýmkoliv,že bývalý mluvčí Asociace cestovních kanceláří na tento otevřený dopis neodpoví.

3 0
možnosti
MH

V poslední době se nám mainstreamem ignorovaný Okamura povážlivě vyrojil. :-)Čím více se blíží krajské a parlamentní volby, tím větší mají liberálové a kosmopolité strach, a to je dobřeV

4 0
možnosti
JM

Co můžete od spolupracovníků gay pornoherce, bývalého velvyslance a dalších příživníků, placených EU a norskými fondy ( a určitě i Shapirem a Sorosem) jiného očekávat ? Cílem autorovy práce je rozeštvávat lidi a propagovat evropské zhovadilosti. A za to jim dávají i naše ministerstva finanční příspěvky z našich daní. Zrušit všechny neziskovky a poslat je živit se na trhu práce ! Určitě by přišli na jiné myšlenky.

28 5
možnosti
MK

No nevím. V komentáři chybí Havel, Kalousek či i tak typický "sluníčkář". Naopak jsi potěšil Shapirem a Sorosem. Hodnotím 6/10

2 0
možnosti
MN

Tomia považuju za pitomce a důvodů, proč si z něj utahovat, se dají najít stovky... vy si ale vymyslíte "multi-kulti restauraci". On snad Tomio někdy říkal, že tu nechce žádné cizince a žádné cizí vlivy?

Ten člověk překypuje blbými nápady a vy, než abyste toho využil, polemizujete s názory, které jste si vycucal z prstu a vložil mu do úst... ach jo. :-/

7 7
možnosti
MJ

Tak tak. Okamura je politický prostitut, který udělá a řekne cokoliv, co mu zajistí vliv. Článek je předlouhým blábolem ufňukaného pseudointelektuála - tedy pokud od poloviny nenabral dech; Dál jsem to číst nezvládl.

0 0
možnosti
AT

A má to celé černé na bílém, jen je nám neznámo jak to pan Okumara pojal, zda jako sedmý a nebo u toho plakal a nebo si u jména autora do dalšího možného budoucna udělal a vytvořil červený puntík? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik