Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Placena Kremlem,chudá duchem,navíc česko není a nikdy nebude její,stát je konstrukt nelze ho vlastnit,domov je nehmatatelný,je jen v hlavě...

A cenzoři to můžou klidně smáznout,pokud o někom tvrdíte že je placen kremlem,byť to třeba může být i pravda,cenzor z idnes vám to smaže..

0 0
možnosti
Foto

Škoda, přišel jsem pozdě a s potěšením sleduji, že jsem se vůbec nemýlil, když vás vidím sedět na stejné větvi vedle celému národu "známého" Jakuba Jandy. Jako dva osamocení havrani, kterým někdo přisunuje zob, aby krákorali. Vaše hodnocení stížnosti PP na ČT bylo opravdu ukázkou brilantní logiky pro voly. Pokud se ty vaše "evropské" hodnoty projevují takto, tak to opravdové Evropany velmi brzy přestane bavit, jak konečně se stalo ve VB. Tento článek je jen brilantní ukázkou denunciace osoby. Něco takového jsem zažil v minulém režimu, v tom měla StB praxi a že jsem si toho užil, takže mohu posoudit. Kromě výslechů, na veřejnosti byla takto praxe využívaná z větší opatrností, aby se jen poukázalo, ale neukazovalo ostentativně, protože i tehdejší aparát si byl vědom kontraproduktivity takové propagandy. Máte se co učit, pane Máco, ale jste na dobré cestě.;-D

2 3
možnosti
Foto

Skvělý článek. Asi nejvíce mě pobavila "úvaha": Rusko je prezentováno jako záchranná archa, co spasí prohnilý západ.;-D

Dobré je také: https://www.youtube.com/watch?v=DwGq-5fzJQ0

3 1
možnosti

To musi byt parodie ne? Mrkne na hodinky a zadne nema. To video je super, do ceske sody jak delane. Jestli to ten borec mysli vazne a ma to skutecne pusobit jako propaganda a dokonce tomu nekdo i uveri, ze je to natoceno v americe, tak to musi byt vazne beznadejny bezmozek a totalni dutohlav. 8-o

0 0
možnosti

J32a70n 87P27u69l70e90c

24. 6. 2016 18:48

Doufám, že pan Králíček a spol. brzy narukují a všichni do jednoho padnou za svou ruskou vlast. ;-D

8 2
možnosti

J86i88ř23í 69V35a12c63a

23. 6. 2016 8:29

Máco, co psal ten či ti, co s Vičanovou komunikujou? To jsi z propagandistických důvodů vyretušoval (zcenzuroval)? Jestli jo, tak ten tvůj blog je pěkná propagandistická práce, kolipak jsi za to dostal od Evropských hodnot zaplaceno?

2 6
možnosti
Foto

Pročitajte ješčo raz vnimateľneje i tšateľno. Avtor konečno pišet, počemu ukrajinskij učastnik ne imejet suščestvennoje značenie. :-)

2 2
možnosti
Foto

Díky za přiblížení toho, co o nás šíří v Rusku žena, která by měla být vyhoštěna za nepřátelské jednání. Prezident povolil při příležitosti 17.11. svezení svých příznivců, jejich pohoštění na hradě (v místnostech normálně nepřístupných) z peněz nás všech. Asi o tom chudák starý nevěděl a pro demenci by měl být svěřen péči seniorského domu s normální péčí....

12 3
možnosti
Foto

R^ a karma, jako ostatně vždy.....

15 4
možnosti

Inu - komu není shůry dáno, v GUMu nekoupí ! ;-D;-D

5 3
možnosti

J35a96r19a 75R93a12n33k

20. 6. 2016 3:15

Fanynka pouziva vyhradne vulgarni cestinu, ted se ale budu procitat prispevky, je jasne, ze ji vsichni miluji, je to prece "nase devce" jiz od dob CCCP:-)

13 7
možnosti

J42i67ř12í 54V82o77l47e76k

20. 6. 2016 0:11

je poněkud tristní sledovat snažení zdejších, posledních, rudých bojovníků, kampak se poděly davy jejich soudruhů z loňské bitvy proti konvoji NATO ?

13 7
možnosti
Foto

Tisíce ich padli pod kolesami imperialistických vozidiel. :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik