Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Podle nových průzkumů to vypadá, že Britové Brexit odmítnou...je tam až 10% rozdíl..a zajímavé je, že proti Brexitu je nejpravicovější britská konzervativní strana pod vedením Camerona.....možná víc než opoziční labouristé,,

0 0
možnosti
JR

Faktem je, že Hofer je rakouský Zeman a Belle rakouský Schwarzenberg...Schwarzenberg byl také předsedou Zelených v česku...takže vzdělanější vídeňská kavárna volila Belleho a tzv. nižší vrstvy Hofera...podporoval jsem Hofera...škoda

2 0
možnosti
JR

Pravice. levice zde ztrácí smysl...Hofera nejvíce podporovali dělníci neboť jim slíbil ochranu proti zahraniční konkurenci

1 0
možnosti

Já bych to až tak černobíle neviděl. Co jsem tak četl, nastala tam stejná situace jako u našich prezidentských voleb. Akorát že s jiným výsledkem. U nás vyhrál Zeman. Důvodem nebylo to, že by byl nějaký vynikající kandidát (pokud nechci aby to smazala cenzura, raději to nebudu rozvádět). Důvodem byli jeho protikandidáti, obvzláště KS. Co vím ze svého okolí, většina lidí, co volila KS, ho nevolila kvůli němu, ale z obav ze Zemana.

Co vím, Hofer měl své pevné jádro. To ho volilo, přineslo mu hlasy. Bellen nezvítězil kvůli tomu co hlásal, ale jen kvůli tomu, že se schopností Hofera báli více než neschopnosti Bellena. Dá si říci (hodně zjednodušeně), že Bellen zvítězil jen díky strachu vzdělanějších lidí před změnou.

4 0
možnosti
VV

Napsal jste to velmi mirne, ale doporucil bych porovnat zivotopisy a vubec karieru obou kandidatu.

0 0
možnosti
MK

Ano, ženy dlouhodobě volí "doleva". Volí multikulturu, volí větší státní aparát. Muži volí spíše pronárodní strany a pravici.

Všeobecné volební právo bylo počátkem konce západní civilizace tak, jak ji známe. To, co definovalo "Západ" po tisíciletí - vysoká kultura, věda, filosofie, expanze a dobývání nového (které před 50 lety vyvrcholilo přistáním na Měsíci), se rozplynulo během jednoho století.

Lidé jako vy, Máco, tomu možná tleskají. Ale já ne.

3 1
možnosti
FK

F70i64l28i88p 38K67o26š20e44k

24. 5. 2016 20:38

A co byste s tím chtěl dělat? Zrušit všeobecné volební právo nebo zakázat ženám volit a navrch k tomu vzkřísit volební cenzus? A víte co, rovnou zakažme jakékoli levicové subjekty, když jsou podle Vás k ničemu... Demokracie není dokonalá už kvůli nátuře lidí, kteří se budou pořád snažit "očůravat" ostatní. Politický vývoj Západní civilizace za posledních 300 let nicméně vedl k poměrně stabilnímu stavu, kdy nám tady nehrozí vážnější válečné konflikty nebo sociální nepokoje. Odstraňte sociální smír a občanské svobody a vrátíme se k sériím krvavých pokusů o revoluci. A jaksi jsem si nevšiml, by se nám nějak rozplynula kultura, věda apod.

2 1
možnosti
LS

já snad upadnu,PRO ŽENY? bude víc muslimů a ti,jak víme,to mají s ženami trochu jinak,že?

3 0
možnosti
JU

J71i44ř44í 20U75r78b90a31n

24. 5. 2016 19:40

Tak tentokrát to ještě nevyšlo, Rakousko je koneckonců jen zanedbatelný kus Evropy... doufám, že příště to vyjde ve významnějším koutě. Takový Brexit by byl to pravé ořechové

4 1
možnosti
FK

F52i35l96i62p 61K94o82š59e13k

24. 5. 2016 20:43

Zajímavé. Kdyby ale Hofer vyhrál, tak byste tady vyzdvihoval, jak je to významné vítězství navzdory tomu, že je Rakousko jen zanedbatelný kus Evropy.

1 0
možnosti
JS

Pokud nekdo nazyva rudo-zelenou koalici racionalni evropskou politikou, tak si muzeme udelat nazor o jeho vlastnich preferencich. Faktem zustava, ze Adolf Hitler mel nejvetsi obdivovatele mezi vysokoskolaky a universitnimi profesory (prevazne humanitnich smeru)..

5 1
možnosti
VV

Jiste, proto houfne opousteli risi.

1 2
možnosti
RV

R56a86d61e58k 48V63e79b49e65r

24. 5. 2016 19:30

Věřím jen těm statistikám, které si sám zfalšuji ! A vzhledem k tomu, že prezidentské volby v Rakousku velmi silně připomínají " cinknuté jaro" z naší fotbalové ligy, vůbec nevidím důvod, proč by zrovna tyto statistiky měly být férové. Dnes jsem byl v Linci, mluvil jsem se svými spolupracovníky ( vesměs VŠ, technické profese ) a ti jsou naprosto "nageekelt " ( zhnuseni ) z výsledků voleb. Prostě jim nevěří a tvrdí, že včerejškem volba neskončila, bude prý žaloba a chystá se nějaká petice, která když prý bude mít půl milionu petentů, budou muset vyhlásit nové volby. Pokud se jakýmkoli způsobem prokáže, že volby byly opravdu zmanipulované, pak si myslím, že o Oexitu je rozhodnuto!

8 2
možnosti
VV

To jste napsal v ostarichi, nebo neumite nemecky psat?

2 3
možnosti
VD

Kavárna volí komunistu? Super závěr :)

4 0
možnosti
PH

P52a60v42e60l 74H47o33r45á42k

24. 5. 2016 19:04

Zejména těm ženám se dost divím (viz obohacování v Kolíně a jinde), i když nedávno mi jedna vysokoškolská učitelka vykládala, že přece ty děti bělošky a černocha jsou tak kouzelné.

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10874x
Jedinec zabývající se problematikou bezpečnosti internetu, sociálních sítí, mediální manipulace a obecně témat, která považuji za aktuální a potřebná. Také trochu cestovatel a dobrodruh. Přežil jsem týden v Nigérii, konflikt na východní Ukrajině a zemětřesení v Ázerbajdžánu. Věčný student cizích jazyků, celoživotní sportovec a příležitostný kuchař.

Věřím, že moudrost, slušnost a lidská vzájemnost je tou správnou cestou.

„Cit ani vůle nejsou argument, chybí-li rozum.“ (TGM)

Sledovat mě můžete také na Twitteru.

Seznam rubrik